Home / Stil / Hur man stylar en dubbelslits maxikjol
Hur man stylar en dubbelslits maxikjol

Hur man stylar en dubbelslits maxikjol

För dig som går på bal eller cocktailparty då och då bör du känna till, eller till och med ha burit, en klänning eller kjol med hög splittring. Idag ska jag titta på något väldigt likt men lite mer unikt, som är den dubbelslitna maxikjolen. Dubbelsplit är faktiskt mycket svårare att styla eller dra av. Om du inte fattar rätt kan det se ganska besvärligt ut. Men för att göra det enklare för dig har jag sammanställt några riktigt snygga maxikjol-idéer med dubbla slitsar. Låt oss titta på dem nu.

Ärmlös skinntopp med svart dubbel slits maxikjol


källa

Låt mig först visa dig en mycket stilren helsvart outfit som är perfekt för formella eller semi-formella evenemang, särskilt de som arrangeras av ditt företag där du vill se mer seriös och balanserad ut. För att fullborda denna outfit, kombinera helt enkelt en svart ärmlös topp i läder med en svart maxikjol med dubbel slits. Ett par svarta balettkläder för dina skor kommer att komplettera din look.

Svart topp med dubbel slits sammets maxikjol

svart topp med dubbel slits sammet maxikjol
källa

Jämfört med den tidigare outfiten är denna outfit mycket mer snygg och ungdomlig. Det kräver inte att du visar lite hud i midjan, vilket kan få dig att se återhållsamt sexig ut. En svart ärmlös crop-topp och en svart sammets-maxiklänning med dubbelslits är en bra kombination för att avsluta din ensemble. Bär ett par svarta ankelstövlar och ett silverhalsband för att se cool och mörk ut.

Svart långärmad figursydd tröja med en rosa dubbelslits maxikjol

svart långärmad bodycon tröja med rosa dubbel slits maxikjol
källa

Detta är inte bara en damliknande outfit utan också en mycket iögonfallande outfit tack vare användningen av neonrosa. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en svart långärmad bodycon-topp för att accentuera några kurvor. Kombinera den med en neonrosa maxikjol med dubbla ventiler och två klackar med öppen tå och svarta ankelband för att fullända outfiten.

Marinblå T-shirt med rund hals och lila veckad Maxikjol med dubbelslits

Marinblå t-shirt med rund hals och lila dubbelslits veckad maxikjol
källa

Denna street outfit använder en mycket attraktiv och unik färgkombination av marinblå och lila. För att forma denna outfit kan du bära en marinblå kortärmad t-shirt med en lila dubbelslits veckad maxikjol. Kombinera dem med mörkgröna sandaler med klackar för en uppfriskande touch.

Vit ärmlös crop top med röd dubbel slits maxikjol

vit ärmlös crop top med röd dubbel slits maxikjol
källa

För dig som kämpar för att komma i form, här är en anständig sexig outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ärmlös crop top. Kombinera den med en röd dubbelslits maxiklänning och silvermetalliska klackar för att fullända outfiten på ett slående sätt.

Vit axeltopp, kungsblå maxikjol och guldskärp

vit axeltopp, kungsblå maxikjol och guldbälte
källa

Den dubbla slitsen sticker inte bara ut i denna outfit, utan användningen av den kungliga blå färgen är en nyckel för att få dig att glänsa. Bär en vit axeltopp och kungsblå maxiklänning med dubbel slits för detaljer. Kombinera dessa plagg med silvermetalliska sandaler med remmar för att fullborda den fantastiska looken.

Svart kort topp med V-ringning och grön kjol med dubbel slits

svart kort västtopp med V-ringning och grön dubbel slits kjol
källa

Detta är en mycket slimmad outfit, både över- och underkropp, och det är en outfit som är designad speciellt för dig som har strävat efter att komma i form. Den perfekta kombinationen av en svart djup v-ringad cropped väst och en oliv dubbel split maxikjol för att runda av denna outfit. Till skorna kan du helt enkelt bära svarta ankelband med öppna tår för att komplettera outfiten med elegans.

Grå kort t-shirt med himmelsblå maxikjol

grå kort t-shirt med himmelsblå maxikjol
källa

För en minimal och uppfriskande look, applicera den ljusgrå och himmelsblå färgkombinationen på din outfit. Bär till exempel en ljusgrå beskuren t-shirt för toppen. Kombinera den med en ljusblå maxi kjol med dubbel slits och sandaler med nakna klackar för att fullborda denna uppfriskande och luftiga look.

Vit blommig maxikjol med matchande avskuren långärmad överdel

vit blommig maxikjol med matchande beskuren långärmad bodice
källa

Detta är en mycket vacker, uppfriskande och unik blommig tvådelad klänning. Den består av en vit långärmad V-ringad topp med ett blommönster och en matchande maxikjol med dubbel slits. Bär ett par klackar med ankelband i svart mocka för skor för att sätta en chic touch till outfiten.

Svart västtopp med en chockerande rosa kjol med dubbel slits

svart västtopp med chockrosa dubbel slits kjol
källa

För dig som gillar att bära rosa, här är en outfit för ditt nästa cocktailparty. För att uppnå denna look, koppla ihop en svart väst med en chockerande rosa veckad dubbel ventil maxikjol. Lägg till ett guldkedjebälte till mixen för att se stiligare ut. Avsluta med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för en extra feminin touch.

Vit maxikjol med svarta trekvartsärmar och utan axeltopp

vit maxikjol med svart trekvartsärm över axeln
källa

Det här är en outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Tricket bakom detta är att bära en crop top med en kjol med hög midja. Bär till exempel en svart trekvartsärm över livstycket med en vit maxi dubbel slits kjol. Bär svarta öppna klackar i mocka för att se ännu mer elegant och elegant ut.

Ljusgrå veckad dubbelslits maxiklänning med vitt livstycke och koftadetaljer

Ljusgrå veckad maxiklänning med dubbel slits, vit croptop och kofta
källa

Här är en outfit som ser extremt uppfriskande och luftig ut. Det kan lätt få dig att se ut som granntjejen. För att uppnå denna look, bär en vit crop top med en grå cardigan för toppen. Kombinera dessa plagg med en ljusgrå dubbelslits veckad maxikjol och sandaler med nakna klackar för att fullända outfiten.

Svart långärmad crop top med röd mönstrad dubbel slits kjol

svart långärmad crop top med röd mönstrad dubbel slits kjol
källa

För en konstnärlig och unik look kan du bära en svart kortärmad cropped tröja med en röd och svart tryckt dubbel slits maxikjol. Bär svarta gladiatorsandaler med en svart fedora för en konstnärlig finish.

Vit maxikjol med dubbel slits och ärmlöst liv med svarta och silver paljetter

vit dubbel slits maxikjol med svart och silver paljett ärmlöst livstycke
källa

Här är en klassisk baldräkt som låter dig se anständigt sexig ut utan att behöva bära en djup V-ringning eller rygglösa kostymer. För att uppnå denna look, kan du helt enkelt bära svart och silver paljett ärmlös topp med dubbel slits vit maxi kjol. Bär svarta balettkläder för att komplettera outfiten på ett rent och enkelt sätt.

Vit tubtopp i spets med crepe maxiklänning med dubbel slits

vit spetstopp med dubbel slits crepe maxiklänning
källa

För att se både sexig och uppfriskande ut, här är en outfit som kan hjälpa dig att göra det. Bär en vit spetstopp med en dubbel slits veckad maxikjol. Bär ett par nakna sandaler med rem för en uppfriskande och sofistikerad finish.

Jag hoppas att du tycker att dessa maxikjol-idéer med dubbla slitsar som jag just nämnde för dig är användbara. Prova dessa outfits och detta kan hjälpa dig att utöka ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*