Home / Stil / Hur man stylar en fladdermusklänning
Hur man stylar en fladdermusklänning

Hur man stylar en fladdermusklänning

När det kommer till fladdermusklänningen är det många som tänker på den som något som har en over-the-top ärmdesign. För det mesta är detta inte fallet. De flesta fladdermusklänningar ser väldigt naturliga och eleganta ut och fladdermusringningen ser väldigt subtil ut men gör att outfiten ser mycket mer luftig och unik ut. För att visa dig några av de bästa sätten att styla den har jag samlat några mycket vackra idéer för fladdermusklänningar till dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart, axelbandslös, bodycon miniklänning med fladdermusvingar


källa

För att börja listan ska jag visa en superchic och anständig sexig outfit. För att uppnå denna fantastiska look kan du helt enkelt bära en svart axelbandslös klänning. Klänningen har en subtil fladdermusdesign som du kanske inte ens lägger märke till, men den ger en feminin touch till klänningen. Kombinera klänningen med höga stövlar i grå mocka.

Grå bälte Batwing Flare Miniklänning

Grå bälte Batwing Flare Miniklänning
källa

Här är en mycket intressant klänning som har en unik och luftig design. Det är en grå miniklänning med fladdermus med vitt bälte som styr det rynkiga midjesnittet. Kombinera klänningen med vita klackar med öppen tå och ankelremmar för att skapa en vacker och lite artistisk outfit som är lätt att sticka ut från mängden på ett formellt cocktailparty.

Batwing One Shoulder T-shirtklänning

Batwing One Shoulder Shirt Klänning
källa

Väldigt ofta kan man se en fladdermusklänning i form av en halvärmad klänning. Den här svarta t-shirtklänningen med fladdermus är ett bra exempel på hur luftig och diskret sexig den ser ut. För att bygga en snygg outfit runt den här klänningen kan du bära vita sneakers och ett långt halsband för att komplettera outfiten. Alternativt skulle nakna sandaler också vara ett bra val för skorna.

Svart V-ringad Batwing miniklänning

Svart V-ringad Batwing miniklänning
källa

Detta är en mycket mångsidig och enkel klänning som du enkelt kan bära till bal och cocktailpartyn. Det är en svart V-ringad bodycon miniklänning. För att se minimal och elegant ut med den här klänningen kan du para ihop den med silverklackar med öppen tå.

Ljusrosa midiklänning omlott

ljusrosa midiklänning
källa

En omlottklänning är för närvarande underskattad. Tänk dig att bära den här ljusrosa midiklänningen till cocktailpartyt. Du skulle se riktigt bra ut och viktigast av allt, du skulle se väldigt unik ut bland alla andra som bär typiska cocktailklänningar. I likhet med den tidigare outfiten ser den här klänningen bäst ut när den kombineras med silverklackar med öppen tå.

Shocking Pink Mock Neck Batwing Sweater Dress

chockerande rosa fladdermuströja klänning med mock urringning
källa

Som du kan se från den tidigare outfiten ser en ljusrosa klänning ganska feminin ut. Men om du vill ta den feminina känslan till nästa nivå samtidigt som du är mer iögonfallande, kan du bära en chockerande rosa tröja med turtleneck som kommer med en avslappnad fladdermusdesign. Kombinera outfiten med ljusrosa klackar med öppen tå för att göra en fantastisk rosa outfit komplett.

Svart fodralklänning med halvtransparent spets

svart fodral klänning spets halvtransparent
källa

För att se feminin ut är att välja en rosa klänning som den nyss nämnda inte ditt enda val. Faktum är att en svart spetsklänning ofta gav ifrån sig en mycket djupare feminin känsla. Som ett exempel, se en svart fodralklänning med ett halvtransparent spetsöverdrag. Det är inte bara spetsdetaljerna som gör den här klänningen så damliknande, fladdermushalsen ger också den eleganta och luftiga touchen som gör att den här klänningen ser drömmande ut. Kombinera klänningen med ett par klackar med öppen tå med svarta ankelband för en iögonfallande look.

Vit och blå maxiklänning med stammönster

vit och blå maxiklänning med stamtryck
källa

Detta är en mycket unik och luftig maxiklänning perfekt för strandfoton. Klänningen är en vit löst sittande maxiklänning med blått tribaltryck. Du kan enkelt kombinera klänningen med svarta sandaler och resultatet blir enkelt men ändå stilrent.

Svart fladdermus t-shirt klänning

svart fladdermus t-shirt klänning
källa

En t-shirtklänning ser väldigt avslappnad och stilig ut. Fladdermushalsen kan förstärka t-shirtklänningen för att få den att se mer unik ut. För att styla den här eleganta och luftiga svarta t-shirtklänningen med fladdermus, bär den helt enkelt med nakna sandaler och ett långt snyggt halsband för att fullborda en luftig look i boho-stil.

Vit golvlång omlottklänning med V-ringning

vit golvlång omlottklänning med V-ringning
källa

Till balen är en golvlång klänning ett mycket populärt val. Om du hellre vill se mer ödmjuk och oskyldig ut än de där flashiga glittrande klänningarna, kan du bära en vit V-ringad golvlång omlottklänning istället. Kombinera klänningen med silverklackar med öppen tå för att fullborda denna eleganta outfit som är lätt att dra av.

Vit fladdermus-miniklänning med guldfärgade paljettdetaljer

Vit Bat Min Klänning Guld Paljettdetaljer
källa

Den här vita fladdermus-miniklänningen är helt enkelt underbar tack vare de vackert justerade guldpaljettdetaljerna. Kombinera outfiten med guldklackar med öppen tå och ankelband för en elegant och iögonfallande look. För en lite nedtonad variant kan du ha vita klackar istället.

Svart off the shoulder chunky tröja klänning

Svart off the shoulder chunky tröja klänning
källa

För en feminin och skör look kan du bära en svart oversized axelbandslös fladdermuströjaklänning. Kombinera den med svart mocka över knästövlarna för att fullborda denna vackra och stilfulla look.

Marinblå Batwing omlottklänning med bälte

Omlottklänning med fladdermusbälte i marinblått
källa

Än så länge har jag inte nämnt så mycket om arbetsoutfiten. Här är en som får dig att se mer avslappnad ut men ändå väldigt professionell. För att uppnå detta utseende, bär en svart väst topp. Bär en marinblå omlottklänning med ett smalt brunt bälte över. Kombinera dem med bruna plattor och en brun handväska i läder för en elegant touch.

Vertikalrandig svartvit skiftklänning

Marinblå och vit vertikal randig fodralklänning
källa

Detta är en svart och vit randig batwing shift-klänning som ser unik ut genom att ränderna är vertikala istället för horisontella, vilket gör den mer populära designen uppenbar. Du kan helt enkelt kombinera klänningen med svarta klackar för en konstnärlig svartvit look.

Heather Grey Läder Batwing Skater Klänning

gråmelerad läder batwing skater klänning
källa

För en anmärkningsvärd vinterlook kan du bära denna gråmelerad skinnjacka klänning som också är en batwing skater klänning. Kombinera med spetsiga stövlar i svart mocka för att fullborda denna snygga outfit.

Jag hoppas att du gillar Batwing Dress Outfit Idéerna som jag just visade dig. Alla klänningar ser väldigt naturliga och vackra ut, vilket kan förändra din första uppfattning om en fladdermusklänning. Låt oss prova dem och ge oss själva ett annat sätt att se bättre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*