Home / Stil / Hur man stylar en flygjacka
Hur man stylar en flygjacka

Hur man stylar en flygjacka

För att klä sig helt enkelt unisex och supercoolt är flygjackan definitivt ett föremål som du skulle vilja bära för att se hur den passar din karaktär. Det är bara en nedtonad version av läderjackan, ofta gjord av nylon eller liknande material. För er för vilka skinnjackan är lite för mörk och seriös är flygarjackan ett väldigt bra substitut. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa flygjackaidéerna för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart flygarejacka med tröja med rund hals och trasiga blåjeans


källa

Som du kommer att se i den här listan med outfitidéer är flygjackan en perfekt följeslagare till den stickade tröjan och jag tänker kicka igång listan med en av dessa outfits. Till toppen kan du bära en svart stickad tröja med rund hals och en svart flygjacka. Kombinera dem med blå jeans med raka ben. Bär vita sneakers för skorna för att fullborda looken.

Mörkblå basebollkeps med svart flygjacka och sneakers

Mörkblå basebollkeps med svart flygjacka och sneakers
källa

Det här är en mycket sportig och avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med en grå flygjacka. Kombinera dem med gråa slim fit-jeans och ett par svarta och vita löparskor. Glöm inte den marinblå basebollkepsen som får dig att se ännu snyggare ut.

Svart flygjacka med grå t-shirt och chinos med avsmalnande ben

Svart flygjacka med grå t-shirt och chinos med avsmalnande ben
källa

För att skapa denna unika men ändå avslappnade streetlook kan du bära en grå grafisk t-shirt med en svart flygarjacka överst. Bär dem med svarta avsmalnande chinos med avslappnad passform istället för jeans. Bär ett par svarta snörstövlar i läder för att fullända din look.

Grön jacka med vit grafisk t-shirt och blå boyfriend-jeans

grön jacka med vit grafisk t-shirt och blå boyfriend-jeans
källa

För att få denna supercoola och uppfriskande outfit som kan bäras som både streetoutfit och business casual outfit kan du bära en vit tryckt t-shirt med en grön flightjacka som topp. För resten av outfiten, bär blå raka ben boyfriend-jeans och svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Grön tvådelad maxiullklänning med svart flygjacka

grön tvådelad maxiullklänning med svart flygjacka
källa

Detta är en superchic och damliknande outfit som är vacker nog att bäras som en cocktailparty-outfit. För att uppnå denna look kan du börja med den gröna tvådelade maxiklänningen i ull som har en låg slits. En svart flygarjacka och svarta läderklackade stövlar är ett bra alternativ för att avsluta din look.

Mörkgrå jacka med sweatshirt och svarta skinny jeans

mörkgrå jacka med sweatshirt och svarta skinny jeans
källa

Ibland kanske du vill lägga till ett leopardmönster till mixen för att se mer unik ut. Du kan till exempel bära ett par leopardmönstrade canvassneakers, en grå tryckt sweatshirt och svarta skinny jeans. Lägg till en aviatorjacka i kol för en extra snygg touch.

Ljusgrå flygjacka med svarta läderleggings

ljusgrå flygjacka med svarta läderleggings
källa

Det här är en unisex och cool outfit som du kommer att vilja ha på dig då och då för att uttrycka den tuffa sidan som döljer sig i dig. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med en ljusgrå flightjacka. Kombinera dem med svarta smala byxor och svarta läderstövlar för att fullända outfiten med stil.

Svart flygjacka med blå ankel jeans i slim fit

svart flygjacka med skinny jeans med blå vrister
källa

För att se smal och lång ut kan du använda ett litet knep genom att bära en väldigt figursydd jacka med lätt avskurna jeans. Du kan till exempel bära en svart flygjacka och dra upp den. Kombinera den med blå skinny jeans. För skorna, bär ett par röda och rosa öppna klackar för att fullborda looken.

Svart oversized casual jacka med vit t-shirt och blå mom jeans

svart oversized casual jacka med vit t-shirt och blå mom jeans
källa

Det här är en till synes alltför avslappnad men superchic outfit som du vill prova för att känna dess magi. För att skapa denna fantastiska minimala outfit kan du helt enkelt bära en vit t-shirt och stoppa in den i ljusblå mom jeans. Kombinera dem med en svart flygjacka och ljusrosa plattor för att svepa in outfiten rent och chic.

Glänsande lila flygjacka med vit blus och cropped slim fit jeans

Glänsande lila flygjacka med vit blus och cropped slim fit jeans
källa

Detta är en sällsynt och attraktiv ljuslila flygarjacka i satin som med stor sannolikhet får dig att sticka ut från mängden. Du kan enkelt kombinera den med en vit ärmlös blus och gråblå slim-fit jeans. Bär vita klackar för att komplettera outfiten på ett elegant och uppfriskande sätt.

Svart jacka med matchande skinny jeans och vita sneakers

svart jacka med matchande skinny jeans och vita sneakers
källa

Det här är bara en väldigt avslappnad streetoutfit som du kan bära för avslappnade häng eller till och med matinköp. För att uppnå denna rena look kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med en svart flygarjacka överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär bara vita sneakers för skorna för en ren och avslappnad finish.

Grön bomberjacka som bärs med en svart urringad topp och illa slitna jeans

Grön bomberjacka som bärs med en svart urringad topp och illa slitna jeans
källa

För att uppnå denna pojkiga och snygga streetlook kan du bära en svart t-shirt med scoop-neck och en grön flygarjacka över. Kombinera dessa plagg med ett par gråblå, kraftigt slitna slim fit-jeans med muddar. För skorna, bär ett par vita låga Converse för att se ungdomlig och stilig ut. Lägg slutligen till en marinblå basebollkeps till outfiten för den sista pojkaktiga touchen.

Svart flygjacka med matchande slim fit jeans & stövlar

svart flightjacka med matchande slim fit jeans och stövlar
källa

För dig som gillar att se hederlig men ändå modig ut kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med en svart flygjacka och svarta slim-fit jeans. Kombinera dem med svarta mockastövlar för att bokstavligen göra denna outfit svart.

Här är idéerna om flygjackor som hjälper dig att se snygg och ren ut. Ge det bara ett försök och du kommer förmodligen att upptäcka att de är väldigt lätta att dra av och resultatet är ganska fantastiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*