Home / Stil / Hur man stylar en guldkofta
Hur man stylar en guldkofta

Hur man stylar en guldkofta

Generellt sett är koftan något som får dig att se mysig och uppfriskande ut. Det är svårt att föreställa sig hur man bygger en iögonfallande outfit runt den. Det finns dock ett undantag. En guldkofta får dig att se mysig och vass ut på samma gång. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt vackra guldkoftoutfitidéer åt dig och jag ska visa den för dig nu. Några av dessa koftor är ljusgula eller nästan guldgröna koftor, som är mer praktiska och lättare att ta av. Låt oss nu kolla in den coola listan.

Gyllene longline cardigan med ljusgul blus och vita jeans


källa

För att starta den här listan med vackra och attraktiva outfitidéer kommer jag att visa dig en ljus guld- och vit outfit som kan få dig att se väldigt uppfriskande ut. För att styla den här avslappnade affärsdräkten kan du bära en ljusgul chiffongblus med en ljusgul longlinekofta över. Kombinera dem med vita smala jeans och nakna sandaler med remmar för en damliknande finish.

Guld och svart paljett longline cardigan med skinny jeans och klackskor

guld och svart paljett longline cardigan med skinny jeans och klackskor
källa

Här är en riktigt glänsande guldkofta. I detalj är det en guld- och svart tryckt longline paljettkofta. Du kan bära den med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. Låt oss vara kreativa för skorna och bära ett par svarta knähöga stövlar i läder med paljettdetaljer för att fullända outfiten med stil.

Guld lång cardigan med svart miniklänning

gyllene lång kofta med svart miniklänning
källa

För att se lite konstnärlig och lekfull ut kan du lägga till en svart filthatt till mixen. För resten av looken kan du bära en svart miniklänning med en longline cardigan i guld som är precis längre än klänningen för att få dina ben att se smalare och längre ut. Bär knähöga läderstövlar för skorna för att fullborda looken.

Ljus guld cardigan avslappnad passform med vit v-ringad t-shirt

Ljus guld cardigan avslappnad passform och vit t-shirt med V-ringad
källa

För att uppnå denna chica och luftiga avslappnade streetlook kan du helt enkelt bära en vit lite oversized V-ringad t-shirt och en lätt guldig casual cardigan över den. Bär dem med blå slim fit jeans och grå mocka med remmar. Lägg till en ljusrosa läderhandväska till mixen för att se elegant och stilig ut.

Golden longline cardigan med vita cropped slim fit jeans

guld longline cardigan med vita slim fit jeans
källa

Det här är en väldigt kvinnlig affärsdräkt som lutar åt den avslappnade sidan. För att forma denna outfit kan du bära en vit kortärmad t-shirt med vita cropped jeans. Lägg till ett snyggt lager genom att bära den guldiga longlinekoftan. Komplettera looken med ett par ljusrosa klackar.

Blekgul kofta med vit chiffongbandsblus

ljusgul kofta med vit chiffongbandsblus
källa

För att uppnå en damliknande look är det ett bra alternativ att bära en chiffongblus. I det här fallet väljs en vit chiffongblus. Kombinera den med en ljusgul kofta och mörka jeans i slim fit. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa balettkläder för att se enkla och rena ut.

Guld glänsande paljett lång cardigan med svarta läderleggings

gyllene glänsande lång kofta med paljetter och svarta läderleggings
källa

Här är en väldigt stilren streetoutfit gjord speciellt för de som har lite edginess i sin karaktär. För att forma denna look, kan du bära en glänsande guldfärgad longline cardigan över en svart t-shirt. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta läderstövlar för att fullända outfiten på ett väldigt stilrent sätt.

Longline tröjajacka med vit volangblus

Longline pulloverjacka med vit volangblus
källa

Låt oss nu gå tillbaka till en mer lättillgänglig look som får dig att se söt ut. Du kanske vill para detta med en vit volangblus med mörkgrå jeans med raka ben. Koppla ihop dem med en lång linnekofta i ljust guld. Enkla rosa klackar är perfekta till skorna.

Vit t-shirt med scoop neck och söt svart och guld cardigan

vit t-shirt med scoop neck och söt svart och guld cardigan
källa

För att forma denna unika och vackra look kan du använda denna kreativt designade guld- och svarta kofta som ser mycket ut som en bomberjacka. Kombinera den med en vit t-shirt med scoop-neck och mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta ballerinaskor för att komplettera din outfit.

Kofta med crepebälte och matchande knähöga stövlar och vita jeans

Kofta med crepebälte, matchande knähöga stövlar och vita jeans
källa

En crepekofta kan betraktas som en icke-glänsande version av en guldkofta. I det här fallet har crepekoftan en elegant bältesdesign som kan få dig att se vacker och unik ut. Du kan ha vita skinny jeans och ett par crepe knähöga stövlar som passar perfekt till koftan.

Klargul kofta med mörkblå minikjol

knallgul kofta med mörkblå minikjol
källa

Den superljusgula koftan kan också kallas den guldstickade koftan. Du kan bära den helt enkelt med en vit bodycon t-shirt och en marinblå och vit blommig minikjol. Bär ett par ljusrosa balettkläder i läder för att lägga till en lite feminin touch till den redan vackra looken.

Guldgrön Casual Vit Cardigan med V-ringad

guldgrön casual cardigan med vit topp och V-ringning
källa

Det här är en väldigt avslappnad och jordnära outfit att bära för vardagsarbete på fredagar som ser väldigt annorlunda ut än din vanliga affärslook. För att uppnå denna look kan du bära en vit V-ringad blus och en grön casual jacka över. Kombinera dem med svarta chinos och ett par leopardmönstrade plattor för att fullända outfiten på ett feminint och sofistikerat sätt.

Guldkofta med en rodnadsrosa infinityscarf

guldkofta med rouge rosa infinity-scarf
källa

För att uppnå denna glada och ungdomliga look kan du bära en senapsgul cardigan i guld med en vit t-shirt och mörkblå slim fit jeans. Lägg till en rodnadsrosa infinity-scarf till mixen för att se mer damliknande och attraktiv ut. Komplettera looken med ett par rouge med rund tå i rosa läder.

Här är idéerna för guldkoftens outfit som är tänkta att vara väldigt roliga. Du behöver verkligen inte bära en glänsande guldversion om den inte matchar din kofta. En ljusgul ser tillräckligt nära ut och lossnar väldigt lätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*