Home / Stil / Hur man stylar en hoodie med halv dragkedja
Hur man stylar en hoodie med halv dragkedja

Hur man stylar en hoodie med halv dragkedja

Med åren har hoodien blivit en central del av den lediga outfitvärlden. Om du vill klä dig väldigt avslappnad som ser stilig och ungdomlig ut är det ett bra alternativ att bära en hoodie. För att få hoodien att se lite mer polerad och vacker ut är det en bra idé att ha lite extra raffinerade detaljer. Och hoodien med halv dragkedja är ett bra exempel på en mer polerad och dressad hoodie. Det är inte så svårt att styla. Du kan i princip behandla den som en vanlig hoodie. För att göra det ännu enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för hoodies med halv zip och jag ska visa det för dig nu.

Grå luvtröja med halv dragkedja och svarta minishorts


källa

För att starta den här listan med avslappnade och snygga outfitidéer, kommer jag att visa dig en som ser väldigt enkel och chic ut. För att uppnå denna look kan du bära en grå huvtröja med halv dragkedja över svarta smala minishorts. Kombinera dem med ljusrosa klackar och en brun handväska i läder för att göra denna outfit mer feminin och elegant.

Rosa teddy-huvtröja med halv dragkedja och svarta skinny-jeans

rosa teddy-huvtröja med halv dragkedja och svarta skinny-jeans
källa

För en mycket mer avslappnad look som lämpar sig för casual häng, kan du helt enkelt bära en överdimensionerad rosa teddy-huvtröja med halv dragkedja som topp. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se elegant och avslappnad ut. För skorna, använd bara vita sneakers för att hålla det avslappnade temat konsekvent.

Svart luvtröja med halv dragkedja och blå slitna boyfriend-jeans

svart hoodie med halv dragkedja och blå boyfriend-jeans
källa

Det här är en väldigt pojkaktig och snygg pojkvänslook. I grund och botten bär du det som en kille på 90-talet gillar att bära. För att uppnå den här coola looken kan du helt enkelt bära en svart huvtröja med halv dragkedja och blåa dåligt slitna boyfriend-jeans. Bär vita sneakers eller svartvita Converse för att fullända outfiten med stil.

Blå luvtröja med halv dragkedja, svarta leggings och stövlar

blå hoodie med halv dragkedja, svarta leggings och stövlar
källa

Detta är en lite mer elegant och feminin casual streetlook. För att uppnå detta kan du bära en blå huvtröja med halv dragkedja och en lång vit t-shirt överst. Kombinera dem med svarta leggings och ett par bruna läderkängor för att sätta en elegant touch till helhetslooken.

Ljusrosa huvtröja med halv dragkedja i teddy med svart och vit randig långärmad t-shirt

Ljusrosa huvtröja med halv dragkedja i teddy med svart och vit randig långärmad t-shirt
källa

För att se vackrare och mysigare ut är det ett bra alternativ att bära en teddyrock. Den här gången kommer teddyjackan i form av en ljusrosa hoodie med halv dragkedja. Du kan bära den över en svart och vit randig långärmad t-shirt. Bär bara svarta skinny jeans och svarta balettkläder för resten av outfiten för att se avslappnad och feminin ut.

Grå lång luvtröja med svarta leggings och vita sneakers

grå lång luvtröja med svarta leggings och vita sneakers
källa

Om du vill ha leggings för att se smal och lång ut, överväg att bära en längre topp. Du kan till exempel bära en grå luvtröja med halv dragkedja och svarta leggings. Kombinera dem med vita sneakers för att fullborda denna minimala look.

Ljusgrå bodycon sweatshirt med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans

Ljusgrå luvtröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans
källa

Det här är inte precis en luvtröja med halv zip, det är en sweatshirt med halv zip, men jag bestämde mig för att ta med den i listan här eftersom jag tror att du kommer att vara intresserad av några varianter. För att styla den här looken, bär helt enkelt den ljusgrå tröjan med halv dragkedja och kombinera den med blå skinny jeans. Bär vita sneakers för att fullända din avslappnade look.

Kort svart hoodie med matchande joggingbyxor

Kort svart hoodie med matchande joggingbyxor
källa

Här är en lågmäld sexig och sportig outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart hoodie med halv dragkedja och matchande svarta träningsbyxor. Bär vita löparskor för att komplettera outfiten på ett ungdomligt och sportigt sätt.

Grå luvtröja med halv dragkedja och joggingbyxor

grå huvtröja med halv dragkedja och joggingbyxor
källa

För att få en pojkvänslook är det ett bra sätt att bära överdimensionerade kläder. Du kan till exempel bära en grå oversized luvtröja med halv dragkedja och kombinera den med gråa baggy joggingbyxor. För skorna, använd svarta och vita löparskor för att se snyggare ut.

Svart hoodie klänning med stridsstövlar

svart hoodie klänning med stridsstövlar
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på en vacker och damliknande outfit som får dig att se ut som flickan bredvid. För att uppnå denna look, använd helt enkelt en svart hoodie-klänning med halv dragkedja som också är en miniklänning. Kombinera den med vita besättningsstrumpor och svarta stridsstövlar för att se elegant och attraktiv ut.

Grå luvtröja med halv dragkedja och blå skinny jeans


källa

Denna outfit är väldigt avslappnad och kan bäras för att shoppa eller med en nära vän. För att skapa denna outfit kan du helt enkelt bära en grå tryckt hoodie med halv dragkedja och en vit t-shirt överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och en svartvit konversation för att fullända outfiten på ett avslappnat och elegant sätt.

Vit sweatshirt med halv dragkedja och svarta skinny jeans

vit sweatshirt med halva dragkedjor och svarta skinny jeans
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar en sweatshirt med halv dragkedja. Den här gången är det en vit form. För att enkelt styla den kan du bära den med svarta skinny jeans och vita sneakers. Resultatet är en väldigt avslappnad och lite sportig look.

Citrongul beskuren huvtröja med halv dragkedja och joggingbyxor

Citrongul beskuren huvtröja med halv dragkedja och träningsbyxor
källa

Det här är en färgstark och glad outfit som kommer att få dig att se ut som en sexig cheer-ledare. För att skapa denna outfit kan du bära en gul och lila tryckt luvtröja med halv dragkedja på toppen. Kombinera den med matchande lila joggingbyxor. Bär svarta och vita sneakers för att fullända denna fantastiska streetoutfit.

Rosa formsydd hoodie med svarta sidenbyxor

rosa figursydd hoodie med svarta sidenbyxor
källa

Här är en damliknande bodycon-outfit. Bär en rosa huvtröja med halv dragkedja för toppen. Kombinera den med svarta skinnbyxor i siden. Till skorna kan du bära vita sneakers för att komplettera outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Rosa luvtröja med halv dragkedja med rutig minikjol

rosa luvtröja med halv dragkedja och rutig minikjol
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit. Bär den med en rosa hoodie med halv dragkedja. Kombinera den med en svart-vit rutig minikjol. Bär svart- och vitrandiga knähöga strumpor med röda läderstövlar för att fullända outfiten på ett flashigt och roligt sätt.

Här är idéerna med halv zip-huvtröja som jag vill dela med dig. Som du kan se kan du i princip behandla dessa hoodies som vanliga. Den extra detaljen med halv dragkedja gör dock att du ser mer elegant och speciell ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*