Home / Stil / Hur man stylar en klänning med öppen axel
Hur man stylar en klänning med öppen axel

Hur man stylar en klänning med öppen axel

För dig som vill se uppfriskande, damliknande och diskret sexig ut utan att visa mycket hud, är den öppna axelklänningen ett utmärkt val. Idag kommer jag främst att täcka streetoutfitidéer som hjälper dig att se attraktiv och tillgänglig ut oavsett om du bär outfiten för dejting eller avslappnade sammankomster. Viktigast av allt är att dessa outfits som jag ska prata om är väldigt lätta att ta av sig. Här är några av de bästa outfitidéerna med öppen axel som jag har samlat åt dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart och vit prickig midiklänning med volangprickar


källa

Det är vanligtvis väldigt lätt att bygga en avslappnad och vacker outfit runt en öppen axelklänning, men för att börja listan med en liten överraskning ska jag visa er denna vintagelook. För att uppnå detta kan du bära en svart och vit prickig midiklänning som avslutas med några sofistikerade volangdetaljer. Kombinera den med ljusrosa öppna tåremmar för en extra feminin touch.

Grön långärmad miniklänning med öppen axel

grön långärmad miniklänning med öppen axel
källa

Låt oss nu titta på en mycket minimal och uppfriskande look. För att uppnå denna look, kan du bära en olivfärgad öppen axel långärmad skiftklänning. Kombinera den med ljusgrå stövlar i mocka. För att se mer elegant ut, bär ett långt halsband i boho-stil för att fullborda den vackra looken.

Vit miniklänning med volang på axeln

vit mini fodralklänning med volang ärm och öppna axlar
källa

För dig som gillar att se oskyldig och avslappnad ut, kanske du vill prova en vit miniklänning. Den här gången har klänningen en öppen axel- och volangärmdesign som gör att den ser mer unik ut. Kombinera klänningen väldigt kreativt med silvermetallic sneakers för att fullända outfiten på ett stilfullt sätt.

Himmelsblå öppen axel med blommig broderad volang miniklänning

himmelsblå blommig broderad volang miniklänning med öppen axel
källa

För att uppnå en absolut vacker look bör du prova denna outfit som domineras av den himmelsblå färgen. Bär en himmelsblå, blommig broderad miniklänning med kall axel för denna outfit. Bär ljusrosa sandaler med remmar och en neonrosa crossbody-väska för att se ännu mer damlika ut.

Vit halvgenomskinlig svängklänning i chiffong med öppen axel

Vit halvt genomskinlig chiffongklänning med öppen axel
källa

Låt oss nu prova en mer unik och konstnärlig svartvit look. För att uppnå denna coola look, bär en vit chiffongsvingklänning med öppen axel med några detaljer i boho-stil. Kombinera den med ett par svarta stövlar i mocka och en svart filthatt för en snygg touch för att fullända outfiten. För fler outfitidéer för liknande hattar, besök vår blogg om styling av en svart filthatt.

Grå mini-skaterklänning med stamtryck

grå miniklänning med tribaltryck
källa

Detta är en mycket vacker och unik outfit. Men det är inte bara det.När du klipper klänningen ser du faktiskt lång och smal ut. I detalj är klänningen en grå tribal miniklänning. Kombinera den med svarta sandaler och en clutch med tribaltryck för att fullborda denna superchica look.

Ljusrosa miniklänning med spetskant på axeln

Ljusrosa miniklänning med spetskant på axeln
källa

Ibland kan några små detaljer på din klänning göra stor skillnad för helhetslooken. Här är till exempel en ljusrosa miniklänning med öppen axel som är bågad med ett spetsfållmönster som bara får klänningen att se mer feminin och attraktiv ut. Kombinera klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att fullborda denna vackra look.

Rödrosa trekvartsärmar öppen axelspets miniklänning

Rödrosa trekvartsärmar miniklänning med öppen axel
källa

Låt oss titta på en annan mycket kvinnlig look. För att uppnå denna enkla och vackra look kan du bära en rouge trekvartsärm miniklänning med öppen axel som har vackra spetsdetaljer nära fållen. Bär ett långt halsband och ett par sandaler med nakna klack för att se uppfriskande ut.

Svart miniklänning med öppen axel med stamtryck

svart tribal tryckt miniklänning med öppen axel
källa

För er som älskar att bära boho-outfits är detta en att överväga. Klänningen är en svart tribal tryckt miniklänning med rynkad midja och öppen axel. Kombinera den med bruna sandaler med remmar och en brun fransad crossbody-väska för att komplettera din outfit med stil.

Grå bodycon maxiklänning med stövlar

grå bodycon klänning med öppen axel med stövlar
källa

Välj en grå bomullsklänning för att se bekväm och avslappnad ut. I det här fallet är det en figursydd maxiklänning med öppen axel. För att bygga en avslappnad och chic outfit runt klänningen kan du bära ett par svarta ankelstövlar i läder och en svart axelväska i läder.

Himmelsblå blommig broderad volang midi utsvängd klänning

himmelsblå, blommig broderad midiklänning med volanger
källa

Detta är en mycket attraktiv och uppfriskande look som gör det lätt för dig att sticka ut från mängden. För att komplettera denna outfit, bär en himmelsblå blommig broderad midiklänning med öppen axel. Klänningen kommer också med en rynkad midja och några härliga volangdesigner som får dig att se smal och vacker ut. För skorna, svär vid ljusrosa klackar med öppna tår för att komplettera outfiten med en extra feminin touch.

Blush Pink Velvet Djup V-ringad midja utsvängd mini klänning

Blush Pink Djup V-ringad Tie midja Mini utsvängd sammetsklänning
källa

Det här är inte bara en väldigt sexig klänning, det är också en väldigt nedsänkt och vacker klänning tack vare användningen av sammetstyget. I detalj är klänningen en rodnadsrosa nedsänkt miniklänning med en djup V-ringning. Du kan helt enkelt para ihop den med ljusrosa ankelband med öppna tår för att fullborda denna damlika helrosa look.

Blå och vit randig miniklänning med öppen axel

blå och vit randig miniklänning med öppen axel
källa

Det här är en så ungdomlig och uppfriskande streetlook att den kan få dig att se väldigt lättillgänglig ut. För att uppnå denna fantastiska look, bär en blå och vit randig miniklänning med öppen axel som också innehåller några tecknade tryck. Kombinera klänningen med sandaler med nakna klackar och en vit stråhatt för att se vacker och unik ut.

Himmelsblå miniklänning med vita sneakers

himmelsblå miniklänning med vita sneakers
källa

Denna outfit är förmodligen den enklaste outfiten på den här listan. Den är särskilt lämplig för dig som letar efter en väldigt kausal och ungdomlig streetoutfit. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en himmelsblå miniklänning med öppen axel och koppla ihop den med vita sneakers.

Svart och grå t-shirtklänning med öppen axel med sandaler

svart och grå t-shirtklänning med öppen axel med sandaler
källa

För dig som älskar att bära t-shirtklänningar, här är en svart- och grårandig t-shirtklänning med öppen axel som är en diskret sexig version av vad du bar. Kombinera klänningen med bruna sandaler med axelband för en uppfriskande look.

Jag hoppas att du gillar ovanstående idéer om klänningar med öppen axel. För de av er som letar efter diskreta sexiga och uppfriskande outfitidéer bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*