Home / Stil / Hur man stylar en klänning med turtleneck
Hur man stylar en klänning med turtleneck

Hur man stylar en klänning med turtleneck

För att se mysig och kvinnlig ut är det en bra idé att bära en turtleneck-klänning. Designen med turtleneck kommer definitivt att få dig att se mer unik och mindre aggressiv ut. Detta är särskilt trevligt för dig som är van vid att klä dig tungt och inte kan skaka den aggressiviteten. Tröjaklänningen i sig ser mysig ut och ser riktigt bra ut med stövlar oavsett längd. För att visa dig fler sätt att styla, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna med turtleneck-outfit för dig. Låt oss gå in direkt.

Grå ribbad turtleneck-klänning med svarta lårhöga stövlar


källa

Låt mig börja den här listan med mysiga och vackra outfitidéer med en minimalistisk och chic affärsdräkt. För att skapa denna look kan du bära en grå ärmlös klänning med polotröja med ett par svarta mockaboots med klack. Du kan definitivt bära denna vackra outfit för cocktailpartyn också.

Elfenbenspolad tröja med matchande svarta stövlar och svarta kängor

Bodycon tröja klänning med elfenben colon hals och svarta knähöga stövlar
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form kan det vara ett bra sätt att visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt att bära en tröja. Du kan till exempel bära denna bodycon-tröjaklänning med en elfenbenspolokrage för att accentuera några kurvor. Kombinera den med knähöga kängor i svart mocka för att fullborda looken med stil.

Vit rakhalsad klänning med höga kamellårstövlar

vit ribbad tröja med rak passform med kamelstövlar
källa

Detta är en mycket attraktiv och luftig outfit som är perfekt för att umgås och träffa vänner. För att forma den här outfiten kan du bära en vit turtleneck-klänning med långa ärmar och rakt snitt. Kombinera den med ett par kamelstövlar med klackar för att fullborda denna superminimala och häftiga outfit.

Svart tröja klänning med slitna skinny jeans

svart tröja klänning med slitna skinny jeans
källa

Det här är en ganska stilig och mörk streetoutfit som är kul då och då för att få fram den edgy sidan i dig. Bär en svart chunky turtleneck klänning för toppen. Kombinera den med svarta beskurna och trasiga skinny-jeans. Bär ett par svarta och vita låga Converse för att fullända outfiten.

Grå midi tröja klänning med svart longline cardigan

grå midi tröja klänning med svart longline cardigan
källa

För att styla den här mysiga och minimala outfiten på ett sätt som gör att du ser väldigt attraktiv och lättillgänglig ut, kan du bära en grå midi-tröjaklänning med rund hals över en svart kofta med en lång tröja för att skapa några mycket snygga och luftiga lager. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att fullborda denna look.

Ljusgrå turtleneck-klänning med svarta lår och höga läderstövlar

vit turtleneck klänning med svarta lårhöga läderstövlar
källa

För att se smal och snygg ut kan du också göra det genom att bära en tjock tröja. Här är till exempel en ljusgrå chunky turtleneck minitröjaklänning som kan få dig att se söt ut och få dina ben att se långa ut. Du kan enkelt para ihop den med ett par svarta högklackade stövlar i läder för en snygg touch.

Ljusgrå knälång stickad klänning med högklackade stövlar i svart mocka

Ljusgrå knälång stickad klänning med svarta stövlar i mocka
källa

För er som råkar inte visa någon hud alls, här är en ursnygg outfit att ta av sig. Du kan helt enkelt bära en ljusgrå knälång klänning som kärnan i outfiten. Kombinera den med ett par svart mocka över knästövlarna för en snygg finish.

Vit ribbad tröjaklänning med platta gladiatorsandaler

vit ribbad tröjaklänning med svarta platta gladiatorsandaler
källa

Det här är helt enkelt en uppfriskande och attraktiv outfit som visar konceptet att mindre är mer. För att skapa denna superattraktiva look kan du bära en vit ribbad turtleneck-klänning. Kombinera den med svarta gladiatorsandaler för att göra denna enkla look mer unik och elegant.

Vit tröja framtill med svarta lårstövlar

vit tröja klänning med ficka fram och svarta overknee boots
källa

Ibland är det de små snygga detaljerna som kan ta din outfit från medelmåttig till bra. Här är till exempel en vit polotröja i kombination med en polotröja som har snygga detaljer på framfickan. Du kan kombinera klänningen med ett par svarta mockastövlar för att se elegant och chic ut.

Grå skiftklänning med brun handväska i skinn

grå stickad klänning med brun handväska i skinn
källa

Det här är en ganska mysig och stilren affärscasual outfit. För att skapa den här looken kan du helt enkelt bära en grå kolonhalsad klänning som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med en handväska i brunt läder och ett par stövlar med kamelmocka för att se attraktiva och feminina ut.

Turtleneck-klänning från Heather Grey med knäsängor i kamelmocka

gråmelerad klänning med kamelmocka med knähöga stövlar
källa

För att få den här mysiga och kvinnliga affärsdräkten kan du bära en gråmelerad klänning med raka ben som kärnan i looken. För att se mer elegant och elegant ut kan du bära en handväska i brunt läder. Kombinera dessa plagg med ett par knähöga kängor i brun mocka för att se snygga och eleganta ut. Denna outfit kan också bäras för att samlas och gå ut med vänner. I det här fallet, istället för denna bruna läderhandväska, kan du bära en ledig plånbok.

Mörkblå stickad klänning med en grå maxi kavaj och höga stövlar

Mörkblå stickad klänning med en grå maxi kavaj och overknee boots
källa

Det här är en väldigt snygg och luftig lagerdräkt som du kanske vill prova. För att skapa de vackra lagren kan du bära en marinblå turtleneck minitröjaklänning med en grå maxi-blazerrock. Till skorna kan du ha ett par svarta högklackade stövlar i mocka. Komplettera denna attraktiva outfit med en brun handväska i läder.

Grå tröja klänning över rutig pojkvänskjorta

grå tröja klänning över rutig pojkvänskjorta
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att bygga en lagerdräkt runt tröjan. I detalj kan du bära en grå turtleneck-klänning över en marinblå och vit rutig pojkvänskjorta. För skor, bär ett par kamelstövlar ovanför knäet för att fullborda denna coola look.

Här är idéerna med en turtleneck-tröja som kan få dig att se väldigt mysig och attraktiv ut. De är också väldigt lätta att skala av. Låt oss prova dem och se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*