Home / Stil / Hur man stylar en kortärmad klänning
Hur man stylar en kortärmad klänning

Hur man stylar en kortärmad klänning

Även om det inte råder tvivel om att en långärmad klänning vanligtvis får dig att se väldigt elegant och mogen ut, finns det tillfällen då du faktiskt vill se lite mer uppfriskande och luftig ut. I det här fallet finns det två omedelbara alternativ: den ärmlösa klänningen och den kortärmade klänningen. Båda är uppenbarligen några bra alternativ. Men idag ska jag fokusera på det senare, vilket oftast är lättare att få till då man inte behöver visa lika mycket arm och hud. För att visa dig hur du stylar den har jag satt ihop några riktigt snygga kortärmade klänningsoutfitidéer för att förhoppningsvis inspirera dig att komma på dina egna idéer. Låt oss titta på dem nu.

Vit kortärmad babydoll miniklänning i spets


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och attraktiva outfitidéer kommer jag att visa dig en underbar outfit att bära på ett cocktailparty. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en vit spets babydoll kortärmad miniklänning som är enkel och elegant. Kombinera den med ljusrosa läderklackar för att komplettera outfiten med en damliknande touch.

Grön kortärmad miniklänning med rund halsringning

grön kortärmad miniklänning med rund halsringning
källa

Det här är en mycket mer avslappnad och uppfriskande outfit som du kan bära som både streetoutfit och borderline-cocktailpartyoutfit. För att forma denna outfit kan du bära en grön kort t-shirtklänning med rund hals med långa och subtila guldhalsband. Kombinera klänningen med ett par matchande grå klackar med öppen tå för att fullända looken.

Svart, halvtransparent kortärmad miniklänning

svart halvtransparent kortärmad miniklänning
källa

För att se försiktigt sexig ut behöver du inte visa mycket hud om du inte vill. Ett bra exempel är att bära en svart miniklänning med korta ärmar och en subtil semi-transparent detalj nära halsringningen. Du kan helt enkelt kombinera klänningen med ett par ankelstövlar i svart läder för att se mer elegant och chic ut.

Blå Off the Shoulder Ruffle Kortärmad Denim Mini Shift Dress

Blå off the shoulder volanger kortärmad denim miniklänning
källa

Här är en annan anständig sexig look. I det här fallet är det dock bara att visa lite hud. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en blå denim kortärmad miniklänning för att exponera dina axlar och nyckelben. Kombinera den med ett par ljusrosa sandaler med klackar för en feminin finish.

Vit klänning med korta ärmar och utsvängda miniblommönster

vit klänning med korta ärmar och ett utsvängt miniblommigt mönster
källa

Detta är en mycket attraktiv vintage outfit som gör att du kan sticka ut från mängden vid ett semi-formellt evenemang eller cocktailparty. För att skulptera den här looken, bär en vit blommig tryckt beskuren miniklänning med en intensiv vintagekänsla. Kombinera klänningen med ljusrosa spetsiga klackar för att fullborda looken.

Svart och vit V-ringad miniklänning med prickar

Svart och vit prickig miniklänning med V-ringad
källa

På tal om vintage, det är väldigt svårt att dra av sig en prickig klänning. I så fall är klänningen här en svart och vit polka dat mini shift-klänning med V-ringning i chiffong för att uttrycka den där superblå känslan. Kombinera klänningen med svarta balettkläder för att se snygg och ren ut.

Svart och vit randig kortärmad miniklänning

svart och vit randig kortärmad miniklänning
källa

För en mer ungdomlig och avslappnad outfit som kan bäras som en street outfit eller en business casual outfit, kan du bära en svart och vit randig kortärmad t-shirt klänning som kärnan i outfiten. Kombinera den med ett par svarta balettkläder och en svart läderhandväska för att se chic och ren ut.

Blush knälång klänning med rosa och svart skärp och blommigt tryck

Knälång klänning med rosa och svart skärp och blommönster
källa

Detta är en lite mer sofistikerad look som också får dig att se lång och smal ut tack vare bältesdesignen. I detalj är klänningen en knälång klänning med ett svart och rodnande rosa blommönster och ett lätt utsvängt skärp. Du kan helt enkelt bära den med ett par svarta balettkläder för att se elegant och damlik ut.

Svart och röd maxiklänning med korta ärmar och V-ringning

Svart och röd maxiklänning med korta ärmar, V-ringning och V-ringning
källa

För att skapa denna konstnärliga och attraktiva outfit kan du bära en svart och rosa stjärna kortärmad maxiklänning som fokus för din outfit. Kombinera den med svarta sandaler med klackar. Lägg nu till en svart filthatt för den subtila konstnärliga touchen som hjälper dig att sticka ut från mängden.

Svart och vit rutig kortärmad miniklänning med skärp och skjortkrage

svartvit rutig kortärmad miniklänning med skärp och skjortkrage
källa

Detta är en mycket unik och attraktiv lagerdräkt. Tricket är att bära en vit skjorta med krage under en klänning som den här miniklänningen med svart och vitt bälte. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära ett par svarta balettkläder och en svart läderhandväska för att fullborda denna underbara svartvita look.

Svart och vit Random Random Kortärmad Mini Shift Klänning

svart och vit slumpmässig randig kortärmad miniklänning
källa

Det här är inte bara en svart och vit randig klänning. Det är en cool t-shirtklänning med randiga detaljer. Du kan para den här snygga klänningen med vita sneakers för att skapa en supercasual outfit som är perfekt för avslappnade häng. Eller så kan du se lite mer dressad ut genom att bära svarta balettkläder.

Krickblå mini-t-shirtklänning med vita sneakers

blågrön t-shirtklänning med vita sneakers
källa

För ett enkelt och rent utseende som får dig att framstå som diskret attraktiv och lättillgänglig, är det viktigt att välja rätt färg. I det här fallet väljs en krickfärgad t-shirtklänning, som ser särskilt bra ut med de snygga armbanden. Kombinera klänningen med vita sandaler för en uppfriskande touch.

Blush rosa kortärmad t-shirtklänning med matchande baseballkeps

rodnad rosa kortärmad t-shirtklänning med matchande baseballkeps
källa

För att se mer damlik ut finns det inget enklare sätt än att bära lite rosa. Till exempel kan du helt enkelt bära en ljusrosa kortärmad t-shirtklänning med en rodnadsrosa baseballkeps. Till skorna kan du till och med ha rosa sneakers som passar perfekt till resten av outfiten.

Här är de kortärmade outfitidéerna som kan få dig att se väldigt uppfriskande och lättillgänglig ut. Oavsett om du letar efter något att bära som streetoutfit eller som cocktailpartyoutfit bör det finnas något i listan ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*