Home / Stil / Hur man stylar en läderkavaj
Hur man stylar en läderkavaj

Hur man stylar en läderkavaj

Jag vet att ni är så många som gillar att bära antingen blazers eller skinnjackor. För att få det bästa av två världar, skaffa bara en läderkavaj och bygg en snygg och elegant outfit runt den. Liksom vanliga kavaj är läderkavajen aldrig svår att styla eller ta av. Det är förmodligen en av de lättaste sakerna att bära för att se chic och smal ut. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt coola idéer för kavajkläder i läder åt dig. Låt oss ta en titt.

Svart läderkavaj med grå t-shirt och skinny jeans med muddar

svart läder kavaj med grå t-shirt och muddar skinny jeans
källa

Låt mig börja listan över hur man bär en svart läderkavaj som en vanlig kavaj. För att uppnå denna stiliga och eleganta look kan du bära en svart läderkavaj med en grå t-shirt överst. Kombinera dem med skinny-jeans med muddar och ljusrosa spetsiga klackar för en feminin touch.

Svart läderkavaj med vit tröja och sammetsleggings

svart läderkavaj med vita sammetsleggings
källa

För att se cool och mörk ut kan du använda svart som basfärg på din outfit. Du kan till exempel bära en svart läderkavaj med en grå t-shirt överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta läderboots. Du kan till och med bära en svart clutch för att se smartare och snyggare ut.

Läderkavaj med grå t-shirt och svarta skinny jeans

Läderkavaj med grå t-shirt och svarta skinny jeans
källa

För att se supersnygg ut utan att se alltför mörk ut, lägg till lite grått till din påstådda helsvarta outfit. Bär till exempel en svart kavaj med en grå kvalitetst-shirt överst. Kombinera dem med svarta skinny-jeans och svarta balettkläder för att fullborda denna rena och snygga outfit.

Läderkavaj med leopardmönstrad blus

Läderkavaj med leopardmönstrad blus
källa

Om du tycker om att bära något som är väldigt unikt och som bara drar folks uppmärksamhet, kan du infoga en skjorta med leopardmönstret i din outfit. Bär till exempel skjortan med en svart läderkavaj och gråa skinny jeans. Kombinera dem med svarta balettkläder för ett enkelt sätt att komplettera outfiten.

Bär den med en V-ringad t-shirt och ljusblå skinny jeans

V-ringad t-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

För att se snygg och diskret sexig ut på samma gång kan du bära en figursydd t-shirt med urringning. Bär en svart läderkavaj över den. För rumpan, bär ljusblå skinny jeans och ett par gula klackar med öppen tå för att fullborda den snygga och unika looken.

Svart kavaj med gråblå skinny-jeans och låga stövlar

svart kavaj med gråblå skinny boots med smal halsringning
källa

Detta är en väldigt stilren outfit som består av flera läderartiklar. För att uppnå denna fantastiska look, bär en svart läderkavaj med en svart t-shirt överst. Kombinera med skinny-jeans med grå och blå muddar och svarta läderboots för att fullända looken.

Svart läderkavaj med grå tröja och vit button down skjorta

svart kavaj med grå tröja
källa

Den här outfitidén är förmodligen hur du skulle styla en typisk kavaj. Denna gång med en svart läderkavaj. Det ser bara coolare ut. Kombinera kavajen med en grå stickad tröja och en vit skjorta. Bär dem med mörkblå skinny-jeans och svarta balettkläder för en snygg och chic look.

Läderkavaj med axelbandslös svart utsvängd miniklänning

Läderkavaj med en axelbandslös svart utsvängd miniklänning
källa

Fram till denna punkt är nästan alla de nämnda outfitsna jeans. Låt oss nu titta på en mer damliknande look som består av en klänning. För att skapa den här svarta stiliga looken kan du bära en svart miniklänning utan axel med en svart läderkavaj. Komplettera outfiten med andra läderprylar i läderkängorna och läderaxelväskan.

Röd skinnjacka med grå stickad tröja och svart skaterklänning

röd skinnjacka med grå stickad tröja och svart skaterklänning
källa

Det råder ingen tvekan om att den svarta läderkavajen ser bra ut. Men om du vill se mer unik ut kan du istället prova en röd läderkavaj. Bär den röda kavajen med en vit button down skjorta och en grå tröja med rund hals. En svart midikjol för skater, svarta leggings och svarta mockastövlar är limmet som för samman denna outfit.

Brun läderkavaj med röd och svart rutig flanellkjol

brun läderkavaj med röd och svart rutig flanellkjol
källa

Låt oss nu se hur en brun läderkavaj verkligen kan piffa upp din look. Kombinera den bara med en svart figursydd tröja för toppen. Kombinera dem med en knälång kjol i svart och rödrutig flanell med hög midja. Bär svarta strumpor med svarta stövlar i mocka för att sätta en feminin touch till din outfit.

Svart skinnjacka med vinröd midi-skaterkjol med hög midja

svart skinnjacka med hög midi vinröd midi skater kjol
källa

För att se lång och smal ut finns det ett litet knep du kan bära i en kjol med hög midja för att visuellt trycka upp midjan. Du kan till exempel bära en grå t-shirt med en svart skinnjacka överst. Stoppa in din t-shirt i en vinröd midikjol med hög midja. Bär svarta leggings med ankelstövlar i svart läder för att se ännu snyggare och elegantare ut.

Svart läderkavaj med röda skinny jeans

svart läderkavaj med röda skinny jeans
källa

Den svarta och röda färgkombinationen är förmodligen en av de mest aggressiva färgkombinationerna du kan ha. För att göra det till en kraftfull outfit kan du bära en svart V-ringad blus och en svart läderkavaj för toppen. Bär den med röda skinny jeans och roséguld spetsiga tåklackar för en lite feminin touch.

Svart kavaj med gråa skinny jeans och mockaboots

svart kavaj med gråa skinny jeans och mockaboots
källa

För att se minimalistisk och stilig ut kan du använda svarta, vita och grå färgkombinationer på din streetoutfit. Bär till exempel en vit t-shirt med en svart läderkavaj för toppen. Kombinera dem med grå tvättade smala byxor och svarta mockastövlar för att fullborda denna signaturoutfit.

Svart läderkavaj med vit skjorta och sneakers

svart läderkavaj med vit skjorta och sneakers
källa

För att tona ner din snygga outfit lite kanske du vill ha vita sneakers istället för boots eller klackar. Bär en vit skjorta, svart läderkavaj och svarta skinny jeans för resten av outfiten.

Jag hoppas att du tycker att de här idéerna för kavajkläder i läder som jag just delade med dig är användbara. Om du är ny på att bära en skinnjacka är listan ovan ett bra ställe att börja ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*