Home / Stil / Hur man stylar en lång pufferrock
Hur man stylar en lång pufferrock

Hur man stylar en lång pufferrock

När vintern kommer kommer du med stor sannolikhet att kunna se pufferrockar överallt. Idag ska jag prata om en mycket specifik version av den, som är den långa pälsen. Det råder ingen tvekan om att den långa pälsen gör det lätt att se tjock ut. Och huvudsyftet med det här blogginlägget är att visa dig hur du inte ser chunky ut och hur du ser bra ut även om du ser chunky ut. Det är väldigt lätt att visa dig dessa koncept med bilder. Därför har jag samlat några riktigt snygga outfitidéer för långa pufferrockar till dig. Låt oss nu dyka in.

Svart lång pufferjacka med grå tröja och mom jeans

svart lång pufferjacka med grå tröja och mom jeans
källa

För att starta den här spännande listan med outfitidéer visar jag dig hur du bär en lång pufferrock och mammajeans tillsammans för att se chic och mysig ut. För att uppnå denna coola look kan du bära en grå tröja med rund hals och blåa mom-jeans med muddar. En svart lång pufferrock och ankelstövlar i svart läder kommer säkerligen att avrunda din outfit.

Vit lång pufferrock med grå ljungtröja och blå flytande shorts

vit lång pufferjacka med en melerad grå tröja och blå flytande shorts
källa

För att se snyggare och mysigare ut har du mycket goda chanser att göra just det med en vit lång pälsrock. Bär den vita kappan med en gråmelerad tröja och en rutig pojkvänskjorta. Bär blåa smala jeans, svart mocka över knästövlarna och en vit stickad mössa för att se helt bedårande och attraktiv ut.

Lila lång pufferjacka med grå tröja och svarta skinny jeans

lila lång pufferjacka med grå tröja och svarta skinny jeans
källa

Här är en snygg business casual outfit som är lätt att ta av sig. Kombinera en grå långhals-tröja med svarta skinny-jeans för att få ihop denna look. Kombinera dem med en lila lång pufferrock och svarta läderstövlar för att se superchic ut.

Svart bunden midjejacka med svarta skinny jeans

svart bunden midjejacka med svarta skinny jeans
källa

För att se enklare och renare ut kan du till och med ha på dig en svart lång pufferjacka och knyta den i midjan så att den svarta tröjan knappt kan titta fram under. Kombinera dessa plagg med blå skinny jeans och svarta mockastövlar för en elegant och feminin touch.

Bär din med en polotröja med rosa tryck och randiga byxor med vida ben

rosa tryckt turtleneck och randiga byxor med vida ben
källa

Här är en väldigt kreativt designad och vacker outfit. Det ser inte bara bra ut, det kan också få dig att se längre och smalare ut. För att uppnå denna look, kan du bära en röd och rosa tryckt polotröja med svarta och vitrandiga byxor med vida ben. Applicera ett långt lager svart buffert på dessa delar. Bär fotkängor i svart läder för skorna för att komplettera outfiten på ett snyggt sätt.

Grå lång pufferjacka med rutig skjorta med knäppning


källa

Här är en mycket bekväm business casual outfit som sluttar ner till den avslappnade sidan. För att uppnå denna look kan du bära en rutig skjorta med knappar och en grå lång pufferrock. Kombinera dem med vita skinny-jeans och grå mocka-knästövlar för en uppfriskande och damliknande look.

Lång svart kappa med smala jeans och knähöga läderstövlar


källa

För att uppnå en mörk och cool look, här är en outfit att prova. Bieffekten med outfiten är att den även kan få dig att se smal och lång ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med svarta skinny jeans. Lägg en svart lång pufferrock ovanpå. För skor, bär ett par knähöga svarta läderstövlar för att komplettera outfiten. Du kan göra outfiten lite lättare genom att bära en vit stickad mössa.

Svart midi pufferjacka med jeans med blå muddar

svart mellanlång pufferjacka med blå jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt minimalistisk och snygg outfit som är väldigt lätt att ta av. För att uppnå denna enkla look kan du helt enkelt bära en svart tröja med rund hals och blå jeans med raka ben. En svart lång pufferrock och svarta ballerinaskor kompletterar din outfit.

Svart quiltad pufferrock med skinnbyxor och stövlar

svart quiltad pufferrock med skinnbyxor och stövlar
källa

Här är en lång svart pufferrock som inte riktigt ser pösig och chunky ut. Det är en quiltad som är lite tunnare. Du kan bära en svart och vit randig långärmad t-shirt och svarta läderbyxor för att styla. Bär ankelboots i svart mocka för att sätta en feminin touch till looken.

Svart lång pufferrock i kombination med en bekväm tröja med fuskhalsning och läderleggings

svart lång pufferjacka med skön polotröja och läderleggings
källa

Här är en annan helsvart outfit, men den här gången är det en mer avslappnad outfit som är perfekt för casual hangouts. För att uppnå denna look, använd helt enkelt en svart löst sittande tröja och svarta läderleggings. En svart lång pufferrock och svartvita sneakers i canvas är ett bra val för att komplettera utseendet.

Bär den med en gul tröja och en rutig halsduk

gul tröja och rutig halsduk
källa

För att se mer uppfriskande och glad ut lägger vi till ett citrongult element i blandningen. Du kan till exempel bära en citrongul stickad tröja med en svartvit rutig linnehalsduk överst. Kombinera den med en grå lång pufferjacka och blå skinny jeans. Komplettera din outfit på ett underbart sätt genom att bära svarta stövlar i mocka och en vit stickad mössa.

Grön lång pufferjacka med grå sweatshirt och svarta jeans

grön lång pufferjacka med grå sweatshirt och svarta jeans
källa

Det här är en väldigt cool lagerdräkt. Var uppmärksam på skiktningstekniken. För att uppnå detta utseende, bär en grå sweatshirt över en lite längre vit t-shirt. Kombinera dem med en grön lång pufferjacka och svarta cropped jeans. Avsluta med att bära gråa strumpor och gråa sneakers för att se avslappnad och stilig ut.

Svart lång pufferrock med röd och svart rutig miniklänning

svart lång pufferrock med röd och svart rutig miniklänning
källa

Att bära en röd och svart rutig miniklänning är ett mycket bra alternativ för att se naturlig och iögonfallande ut på samma gång. För att styla den kan du helt enkelt bära den med en svart lång pufferrock, svarta strumpor och ett par svarta ankelstövlar i läder för att se extra snygg ut.

Här är idéerna med långa pälskläder som jag vill dela med dig. Alla kläder kan lätt tas av där. Se bara till att bitarna sitter tätt och får dig att se smal och lång ut istället för att se tjock ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*