Home / Stil / Hur man stylar en ledig kavaj
Hur man stylar en ledig kavaj

Hur man stylar en ledig kavaj

För dig som vill klä dig smart för jobbet bör du redan vara bekant med att bära och styla din kavaj. Idag ska jag fokusera specifikt på hur man stylar den avslappnade kavajen. Vad jag menar med det är blazers som ser mer avslappnade ut, kanske på grund av snittet, färgen eller strukturen. Till exempel skulle en linnekavaj se väldigt avslappnad och luftig ut jämfört med de typiska. För att visa dig alla dessa coola alternativ har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för casual kavajkläder för dig. Låt oss gå in direkt.

Grå casual kavaj med tryckt t-shirt och ljusblå jeans


källa

För att skapa den här listan med smarta casual outfitidéer, ska jag visa dig en outfit som får dig att se både smart och lättillgänglig ut på jobbet. För att uppnå denna look, kombinera en ljusgrå t-shirt med en grå casual kavaj på toppen. Kombinera dem med ljusblå slim fit-jeans och ljusrosa balettkläder för att se mer damlika ut.

Svart och vitrandig t-shirt med avslappnad svart kavaj med halvärmar

svartvitrandig t-shirt med svart casual kavaj med halvärmar
källa

Här är en ganska cool look som kan bäras som en lite konstnärlig streetoutfit. Du kan också ta av dig hatten och förvandla den till en affärsdräkt. Bär helt enkelt en svart och vit randig t-shirt med en halvärmad svart kavaj för toppen. Bär den med blåa jeans med muddar, sandaler och en svart filthatt för en snygg och konstnärlig touch.

Vit ledig kavaj med rosa topp och svarta skinny jeans

vit casual blazer med rosa topp och svarta skinny jeans
källa

För att se mer kvinnlig och kärleksfull ut kan du lägga till lite rosa till din outfit mycket snabbt. Du kan till exempel bära en rouge rosa t-shirt med en vit ledig kavaj på toppen. Bär den med svarta skinny jeans och ett par ankelboots i kamelmocka för att fullända looken.

Svart casual kavaj med halvärmar och grå topp och blå jeans

svart casual casual blazer med grå topp och blå jeans
källa

För att uppnå denna eleganta och relativt avslappnade arbetsoutfit kan du bära en grå t-shirt med en svart halvärm avslappnad kavaj. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta balettkläder. Lägg slutligen till en brun läderhandväska och en guldkedja för att se stiligare och mer ungdomlig ut.

Mörkblå kavajjacka med vit t-shirt och slitna jeans

Mörkblå kavajjacka med vit t-shirt och slitna jeans
källa

För att skapa den här coola blåvita looken kan du bära en vit t-shirt med en marinblå avslappnad kavaj på toppen. Kombinera dessa pjäser med blå illa slitna boyfriend-jeans. Till skorna kan du bära ett par svartvita spetsiga läderskor för att fullända outfiten elegant.

Casual jacka med vit topp med scoop-neck och svarta jeans

Casual jacka med vit topp med scoop-neck och svarta jeans
källa

För att uppnå denna konstnärliga och minimalistiska svartvita look kan du bära ett vitt linne med scoop neck och svart casual blazerjacka överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och en helvit låg toppkonversation. Lägg slutligen till en handväska i svart läder för att fullborda denna eleganta look.

Svart djup V-ringad kavaj i kombination med croppade jeans

svart kavaj med nedsänkt V-ringad linne och croppade jeans
källa

Här är en outfit som får dig att se snygg och sexig ut på samma gång. Bär ett svart linne med djup V-ringning och en avslappnad svart kavaj för toppen. Kombinera dem med gråa och blå jeans med raka ben. Bär vita sneakers för att fullborda denna attraktiva look på ett avslappnat och uppfriskande sätt.

Svart halvärmad jacka med ett vitt linne med scoop-neck och blå jeans

svart jacka med halvärmar och vitt linne med scoop-neck och blå jeans
källa

Här är en annan mycket snygg outfit som använder färgkombinationen svart och vitt som sin kärna. För att forma denna outfit kan du bära en vit t-shirt med scoop-neck och en svart casual blazer för toppen. Kombinera dem med blåa jeans med raka ben och svarta och vita läderklackar för att fullborda looken.

Svart kavaj med randig t-shirt och gröna joggingbyxor i chino

svart kavaj med randig t-shirt och gröna joggingbyxor i chino
källa

Det här är en väldigt intressant och snygg outfit som försöker kombinera en ledig kavaj med andra avslappnade föremål. I detalj kombineras den svarta fritidsblazern med en svart-vitrandig t-shirt och ett par olivgröna joggingbyxor i chino. Bär svarta spetsiga klackar för att se mer elegant och smal ut.

Grå oversized casual blazer med vit t-shirt och blå jeans

grå oversized casual blazer med vit t-shirt och blå jeans
källa

Att bära en överdimensionerad kavaj kan också ge dig den luftiga och avslappnade känslan du letar efter. Du kan till exempel kombinera en grå oversized kavaj med en vit t-shirt för att se avslappnad och stilig ut. För resten av outfiten, bär ljusblå jeans och svarta balettkläder för att komplettera outfiten.

Blush rosa casual blazer med vit t-shirt och boyfriend-jeans

Blush rosa casual blazer med en vit t-shirt och boyfriend-jeans
källa

För att forma denna damlika och stilfulla look kan du bära en blush casual blazer med svart krage. Kombinera den med en vit t-shirt med scoop-neck och ljusblå boyfriendjeans med muddar. Bär lila klackar för att komplettera denna outfit med en extra feminin touch.

Grå draperad kavaj med vit topp och mörkblå skinny jeans

grå draperad kavaj med vit topp och mörkblå skinny jeans
källa

För att forma denna luftiga och chica look, kanske du vill bära en grå silkeslen draperad longline kavaj. Kombinera den med en vit t-shirt av hög kvalitet och mörkblå skinny-jeans. Bär mockaklackar med nakna remmar för att fullborda outfiten på ett elegant och damlikt sätt.

Ljusgrå kavajjacka med vit blus och svarta skinny jeans

ljusgrå kavajjacka med vit blus och svarta skinny jeans
källa

För att se minimal och elegant ut kan du helt enkelt bära en vit blus med en ljusgrå avslappnad kavaj på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ljusrosa mockaballerinor för att fullända outfiten med stil och femininitet.

Svart casual kavaj med en rodnad rosa chiffongblus och blå jeans

svart casual kavaj med en rodnad rosa chiffongblus och blå jeans
källa

För en mer mogen look, kombinera den med ett par leopardmönstrade plattor. För resten av outfiten kan du bära en rodnadsrosa chiffongblus med en svart ledig kavajjacka och blå skinny jeans.

Här är idéerna om casual kavajoutfit som jag vill dela med dig. För dig som vill se smart och avslappnad ut på jobbet kan listan ovan vara till stor hjälp för att komma igång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*