Home / Stil / Hur man stylar en lila blus
Hur man stylar en lila blus

Hur man stylar en lila blus

För att göra dig mer damlik är det enklaste sättet att bära lite rosa eller lila. Jag kommer att prata om det senare i detta blogginlägg. Mer specifikt ska jag prata om hur man stylar den lila blusen. Det är vanligtvis bäst att bära det som en del av din affärsdräkt. Skinny jeans eller läderbyxor kan kombineras med den lila blusen för en enkel men fantastisk look. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt fina lila blusoutfitidéer till dig. Låt oss ta en titt.

Lila button down blus och djupblå midikjol med hög midja


källa

För att starta den här listan med vackra och djupa outfitidéer, ska jag visa dig en ganska mysig och chic affärsdräkt. För att skapa denna look kan du helt enkelt bära en lila blus med knappar och kombinera den med en marinblå midikjol med hög midja. Bär vita klackar för skorna för att komplettera outfiten på ett uppfriskande och enkelt sätt.

Lila lång blus med longline crepe cardigan


källa

Du kan inte bara skapa några avslappnade affärskläder runt den lila blusen utan också skapa en snygg streetoutfit som den här. Du kan också välja en längre lila blus och kombinera den med en longline crepe cardigan. Kombinera dem med blå ribbade och avskurna skinny-jeans och ankelboots i kamelmocka för att se extra snygga ut.

Lila button down blus och vita utsvängda jeans

lila button down blus med vita utsvängda jeans
källa

Detta är en väldigt uppfriskande och damliknande outfit som är väldigt lätt att ta av. Du kan helt enkelt bära en lila button-down skjorta med vita utsvängda jeans. Bär ett svart läderbälte för att visa upp din midja och se smal ut. Komplettera din outfit med ett par bruna stövlar i mocka.

Lila blus med knappar och svarta skinny jeans

lila blus med knappar och svarta skinny jeans
källa

Här är en annan mycket enkel men ändå stilig affärsdräkt. För att skapa denna look kan du bära en lila button down blus och svarta skinny jeans. Bär en enorm ljusgrå läderhandväska med ett par bruna stövletter i läder för att se stilig och unik ut.

Lila chiffongblus med svarta paljettjeans

lila chiffongblus med svarta paljettjeans
källa

Här är en väldigt vacker och glänsande outfit som intuitivt ser ganska naturlig ut. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en lila chiffongblus med svarta paljettbyxor med avslappnad passform. Bär svarta spetsiga klackar i mocka med dina skor för att fullända din look.

Lila veckad långärmad blus med ankeljeans

lila långärmad veckad blus med ankeljeans
källa

För en lite mognare look kan det vanligtvis göras med ett litet leopardmönster i din mix. Till exempel, att bära en lila långärmad blus med mörkblå ankeljeans skulle se ganska mysig och stilig ut. Lägg nu till ett par leopardmönstrade klackar med öppen tå för att lägga till en mogen och elegant touch till outfiten.

Lila skjorta med puffärmar och mörkblå skinny jeans

lila skjorta med puffärmar och mörkblå skinny jeans
källa

Här är en mycket enkel business casual outfit som du kanske vill ha på dig om du vill se seriös och diskret ut. Du kan helt enkelt bära en lila skjorta med puffärmar och knappar och kombinera den med mörkblå skinny jeans. Bär svarta spetsiga klackar i mocka för att lägga till en extra elegant touch till looken.

Lila chiffongtopp med choker-ringning och slitna skinny-jeans

lila chiffongtopp med choker-ringning och slitna skinny-jeans
källa

Efter att bara ha tittat på några snygga affärskläder, låt oss vända oss 180 grader och titta på en superchic streetoutfit. För att forma denna look kan du bära en lila chiffongblus med chokerhals och långa ärmar. Kombinera den med ljusblå kraftigt slitna skinny-jeans. Bär ankelstövlar i kamelmocka för att fullborda denna slående look.

Ljuslila Button Up-skjorta med vita minishorts

ljuslila button down skjorta och vita minishorts
källa

För att skapa denna enkla och uppfriskande look, kan du helt enkelt bära en lila button down skjorta på toppen. Kombinera den med vita mini jeansshorts. Till skorna kan du bära ett par vita sandaler med klackar för att se uppfriskande och snygg ut.

Lila blus med svarta skinnbyxor

lila blus med svarta skinnbyxor
källa

Som du kan se från den tidigare outfiten kan en enkel lila button down-blus bäras väldigt vardagligt med shorts. Däremot kan du para blusen med svarta skinnleggings om du vill styla den mörkt och coolt. Använd svarta stövletter i mocka för skorna som passar perfekt till läderleggings.

Omlottopp i siden med svarta skinny jeans

Omlottopp i siden med svarta skinny jeans
källa

Om du snart ska på ett officiellt event men bara hatar att ha på dig något fint, här är en enkel outfit som du fortfarande kan se anständig ut i för att respektera eventet. För att styla den här looken kan du bära en lila omlottblus av sidenknut med svarta skinny jeans. Bär loafers med svarta klackar för att se mer elegant och elegant ut.

Ljuslila Off The Shoulder Plisserad blus med skinny jeans

ljus violett axelbandslös veckad blus med skinny jeans
källa

För att se uppfriskande och luftig ut kan du bära en mycket ljuslila veckad blus. Istället för att klä dig formellt, klä dig avslappnad genom att para blusen med ljusblå skinny jeans. Till skorna skulle ett par nakna sandaler passa perfekt till den luftiga toppen.

Lila chiffongblus med vita skinny jeans


källa

Den här lila chiffongblusen är så ljus att den kommer väldigt nära en chockerande rosa blus. För att skapa en iögonfallande och damliknande outfit kan du bära den med vita smala byxor och ett par ljusrosa ankelband med öppen tå. Om du vill ta denna outfit ännu längre, komplettera en ljusrosa läderhandväska.

Bär din med en grå blommig plisserad kjol

Grå blommig plisserad midikjol
källa

För en luftig outfit som är perfekt för sommar och vår kan du bära en lila ärmlös blus med en grå och vit blommig veckad midikjol. Bär ett par vackra rödrosa skor för att se tjejig och uppfriskande ut.

Här är de lila blusoutfitidéerna som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden men som är lätta att dra av. Prova och se om den lila färgen passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*