Home / Stil / Hur man stylar en lila kofta
Hur man stylar en lila kofta

Hur man stylar en lila kofta

Om du kunde lägga till ett litet plagg till din avslappnade outfit för att se mer feminin och vacker ut, vilket val skulle du göra? Ett av mina fem bästa val skulle vara den lila koftan. Det fungerar bara oavsett om du kombinerar det med coola skinny jeans eller eleganta och chica klänningar. För att bättre visa dig hur du stylar den, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för lila koftar. Nu ska vi kolla upp det.

Lila lång kofta med jeanskjol


källa

Låt oss börja den spännande listan med en riktigt cool casual outfit. För att uppnå denna anmärkningsvärda look kan du bära en vit t-shirt med scoop-neck och en minikjol i jeans. Normalt skulle du kombinera dem med en jeansjacka. Men nu, om du ersätter det med en lång lila kofta, ser outfiten mycket mer feminin och djupare ut. Bär cheetah flats för skorna för en snygg touch.

Lila chunky cardigan med slitna skinny jeans

lila chunky cardigan med dragkedja och slitna skinny jeans
källa

Här är en väldigt annorlunda stil från den tidigare outfiten. Medan den förra ser väldigt cool ut, är den här mer avslappnad och mysig. För att uppnå detta kan du bära en vit t-shirt med en lila chunky cardigan. Lägg till ett par trasiga blå skinny-jeans och beige stövlar i mocka till ekvationen. En beige filthatt kan ge en konstnärlig touch till outfiten.

Lång kofta med svart topp och leggings

lång svart kofta med kofta
källa

Om du letar efter en mer anständig och mysig outfit kan du helt enkelt koppla ihop en lila kofta med en helt svart outfit. Som exempel kan du bära en lång lila kofta med en svart t-shirt och svarta leggings. Kombinera bitarna med svarta mockastövlar för att fullända outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Ärmlös lila chiffongkofta med vit topp och jeans

ärmlös lila chiffong cardigan vit toppjeans
källa

För att uppnå en luftig look behöver du något helt annat. Den magiska biten att leta efter är den lila ärmlösa semi-transparent chiffongkoftan. Du kan para detta luftiga och feminina plagg med en vit topp och snygga jeans med muddar för en intensiv och intressant kontrast. Till skorna kan du bära ett par grå mockaklackar för en feminin touch.

Lila tröja med vit blommig spets

lila cardigan vit blommig topp
källa

För en unik avslappnad outfit som får dig att se smal ut kan du bära en vit blommig västtopp och lila bodycon cardigan. Bär den med utsvängda blå jeans och nakna sandaler för att komplettera denna outfit. Glöm inte att bära det bruna läderbältet som gör outfiten snyggare.

Lång tjock lila kofta med trasiga skinny jeans

lång chunky lila kofta med slitna skinny jeans
källa

Det här är en så uppfriskande och ungdomlig outfit. Även om det kan verka väldigt enkelt vid första anblicken, är det lätt min favoritoutfit på listan. För att uppnå denna vackra look kan du bära en vit tryckt t-shirt med blå slitna skinny jeans. Kombinera dem med en lång chunky stickad lila cardigan och vita sneakers för att göra den här outfiten vacker.

Bär din med en jeansklänning med långt skärp

lång jeansskjorta klänning med skärp
källa

Låt oss nu titta på en superchic outfit som är perfekt för höst och vinter. I grund och botten vill du skapa vackra lager genom att bära en lång lila kofta över en skjortklänning med chambray bälte. Lägg till ett par svarta strumpor och svarta mid-kalf boots till looken för en feminin och elegant touch.

Lång lila cardigan med orange miniklänning

lång lila cardigan orange miniklänning
källa

För en färgstark och iögonfallande look, vad sägs om att försöka skapa en stark färgkontrast genom att bära lila över orange. Som ett exempel kan du bära en lång lila kofta över en orange skiftklänning. Se till att koftan är något längre än klänningen för att få benen att se längre ut. Kombinera dessa plagg med svarta leggings och svarta knähöga stövlar i läder för att uppnå denna vackra look.

Bär den med en svartvit rutig pojkvänskjorta

svartvit rutig pojkvänskjorta
källa

Den här gången ska vi försöka kombinera koftan med en typisk ledig outfit. Bär till exempel en svart och vit rutig pojkvänskjorta med svarta skinny jeans och chatta för att skapa en anständig och typisk streetoutfit. Lägg nu till den lila koftan för att ta outfiten till en annan nivå.

Lila kofta med trekvartsärmar och en blommig miniklänning

Lila kofta med trekvartsärmar och en blommig miniklänning
källa

För en rolig och charmig look kan du bära en blommig miniklänning och en lila kofta med trekvartsärm. Kombinera dem med svarta platåsandaler för att se eleganta ut.

Lila ribbad lång cardigan med vit topp och jeans

lila ribbad lång cardigan jeans med vit topp
källa

Lila och vitt var också en mycket smakrik färgkombination. Den här outfiten är en perfekt demonstration av det. Den består av en ljuslila ribbad lång kofta i kombination med en vit västtopp och vita slitna skinny-jeans. Komplettera outfiten med vita sneakers eller en låg toppkonversation för att fullborda denna fantastiska lila och vita look.

Bär den med en vit topp och en svart passande kjol

vit topp svart bodycon kjol
källa

För en avslappnad och tjejig look kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med en lila kofta som topp. Bär den med en svart bodycon minikjol och ljusrosa loafers för att komplettera denna vackert skräddarsydda outfit.

Bär med White Peplum Top & Black Chinos

vit peplum topp svart chinos
källa

För att ge en lite unik touch används en vit peplumtopp för att para ihop med den lila koftan. Du kan para dem med svarta chinos och ljusrosa ankelband med öppna tår för att fullborda denna enkla men vackra outfit.

Lila kofta med svart skiftklänning

lila kofta svart skiftklänning
källa

För en superminimal outfit kan du helt enkelt bära en lila kofta över en svart miniklänning. Para ihop dem med ljusrosa spetsiga tåklackar och du är klar. Det är kraften i enkelheten.

Bär med White Ribbon Bow skjorta med rund krage

vit fluga skjorta med rund krage
källa

För en vacker skolflicklook kan du bära en lila kofta med en vit fluga med en rund krage och en fluga för livstycket. Kombinera dem med en grå och lila rutig minikjol i ull och svarta klackar för att fullborda denna unika och feminina look.

Här är de lila koftoutfitidéerna som är väldigt lätta att dra av. Resultaten är dock bara fantastiska och det är därför jag rekommenderar dig att prova dem om du kan. Trial and error är förmodligen det bästa sättet att ta reda på vad som är bäst för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*