Home / Stil / Hur man stylar en lila väst
Hur man stylar en lila väst

Hur man stylar en lila väst

Färgen lila är en vacker och intressant färg som får dig att se damlik och djup ut. Men idag, istället för att prata om mer populära föremål som den lila blusen och den lila tröjan, ska jag prata om den lila västen. Beroende på stilen på västen och plaggen du bär med den, kan du antingen bygga väldigt damlika eller väldigt snygga outfits runt den. För att visa dig fler stylingalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för lila västar. Låt oss gå in direkt.

Lång väst i lila chiffong med vit linne och knutna jeans


källa

För att starta den här listan med intressanta och vackra outfitidéer, ska jag visa dig en luftig outfit som är ganska lätt att ta av. För att uppnå denna outfit kan du bära ett vitt linne med en lila chiffongväst. Bär den med mörka skinny-jeans med muddar och grå mockaklackar för en snygg och feminin look.

Lila fuskpälsväst med svarta skinny jeans

lila fuskpälsväst med svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en elegantare outfit som du kan bära för ett formellt evenemang som balen. För att uppnå denna look kan du bära en svart sammetsblus med en lila fuskpälsväst överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockaboots för en mörk och sofistikerad look.

Lila dunväst med ljusblå chambrayskjorta med knapp

lila dunväst med ljusblå chambray skjorta med knappar
källa

Du kan definitivt bygga en väldigt avslappnad streetoutfit runt en lila väst, speciellt en dunväst. Du kan till exempel bära en ljusblå chambray pojkvänskjorta med en lila dunväst. Kombinera svarta skinny jeans med ankelboots i grå mocka för en ren och stilren look.

Lila dunväst med långärmad figursydd t-shirt och rutig tunika

lila dunväst med långärmad figursydd t-shirt och rutig tunika
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den lila dunvästen men den här gången är outfiten snyggare och tjejigare. För att forma denna outfit kan du bära en långärmad passform t-shirt och en ärmlös rutig tunikatopp. Lägg en lila dunväst över dem. Bär svarta leggings med svarta läderknähöga stövlar för att se superchic ut.

Blårutig pojkvänskjorta med lila dunväst

blå rutig pojkvänskjorta med lila dunväst
källa

För en snygg och avslappnad streetlook i pojkvänstil kan du bära en blå och vit rutig pojkvänskjorta med en lila dunväst överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och ett par kängor i mitten av vaden i kamelmocka för att lägga till extra tuffhet och stil till mixen.

Lila pufferväst med luva, rutig skjorta och vita jeans

lila huvväst och rutig skjorta och vita jeans
källa

Detta är en mer uppfriskande och snygg outfit som också är lätt att ta av. Bär en blå och grå rutig pojkvänskjorta med en lila huvväst som topp. Kombinera dem med vita skinny jeans för att se lättare och mer uppfriskande ut. Bär knähöga svarta läderstövlar för att fullända outfiten på ett elegant och stilrent sätt.

Vit spetstopp med väst och blå utsvängda jeans

vit spetstopp med väst och blå utsvängda jeans
källa

Det råder ingen tvekan om att skinny jeans kan få dig att se ren och smal ut, men att bära utsvängda jeans då och då är ett annat mycket bra alternativ för att få dina ben att se extra långa ut också. Bär en vit spetstopp och lila kofta med utsvängda jeans. Ett par stövlar med klack i grått läder är ett snyggt tillskott till din look.

Svart matt skinnjacka med fuskpälsväst

svart matt skinnjacka med fuskpälsväst
källa

Det här är en ganska stilig men ändå lekfull look som du kanske vill prova för ett formellt evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en svart matt skinnjacka. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lila fuskpälsväst. Bär svarta skinny jeans med svarta ankelboots för att fullborda looken.

Lila chiffongblus med matchande väst i fuskpäls

lila chiffongblus med matchande väst i fuskpäls
källa

För att uppnå denna eleganta outfit kan du bära en lila chiffong långärmad blus med en matchande lila fuskpälsväst. Överraskande nog ser den här kombinationen mer naturlig ut än den kan se ut på papper. För resten av outfiten, bär mörka skinny jeans och ett par svarta stövlar i mocka för att fullborda looken.

Lila quiltad väst med blå och rosa rutig skjorta

lila quiltad väst med blå och rosa rutig skjorta
källa

Här är en väldigt kvinnlig och vacker outfit som kommer att få dig att se ut som flickan bredvid. För att skulptera denna look, bär en blå och rosa rutig button-down skjorta och en lila quiltad väst. Kombinera dessa plagg med en ljusblå chambray minikjol med hög midja. Till skorna kan du bära vita sneakers för att hålla outfiten enkel och ungdomlig.

Marinblå och vit rutig pojkvänskjorta med lila väst

mörkblå och vit rutig pojkvänskjorta med lila väst
källa

Det här är en snygg streetoutfit som har skön tuffhet. Kombinera en snygg marinblå, röd och vit pojkvänskjorta med en lila väst för att komplettera denna outfit. Kombinera dem med kraftigt slitna blå skinny jeans och svarta mockastövlar för att se stiliga och avslappnade ut.

Manchesterväst med svart t-shirt och läderleggings

Fuskpälsväst med svart t-shirt och läderleggings
källa

Detta är en stilren och minimal svart och lila look. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med en lila manchesterväst. Ett par svarta läderleggings och svarta balettkläder kompletterar denna outfit.

Lila quiltad väst med svart långärmad topp och jeans

lila quiltad väst med svart långärmad topp och jeans
källa

Här är en annan väldigt minimal svart och lila look. Bär bara en svart långärmad bodycon-t-shirt med en lila quiltad väst för att få toppen att se smal och lång ut. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och ett par svarta stövletter i mocka för att fullända den mörka och coola looken.

Rosa luvväst med vit topp och svarta jeans

rosa huvväst med vit topp och svarta jeans
källa

För att se särskilt iögonfallande ut bör du välja en rosa-lila glänsande väst. Kombinera den bara med en vit långärmad t-shirt och svarta skinny jeans. Bär vita sneakers för att få skorna att se mer avslappnade och uppfriskande ut.

Här är de lila västoutfitidéerna som jag vill dela med dig. För er som bara vill se lite unika men ändå väldigt naturliga ut, erbjuder listan ovan några bra sätt att göra just det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*