Home / Stil / Hur man stylar en mörk blågrön klänning
Hur man stylar en mörk blågrön klänning

Hur man stylar en mörk blågrön klänning

Det finns en anledning till att jag vill blogga ett specifikt inlägg för den mörka krickfärgade klänningen. Det ser inte bara vackert ut, utan har också en djup, feminin och balanserad effekt. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa mörkblå outfitidéerna för dig. Medan några av idéerna inkluderar formella och eleganta klänningar för cocktailpartyn och baler, är andra avslappnade streetoutfitidéer. Oavsett så borde det finnas några användbara idéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Halvärmad midi mörk blågrön klänning


källa

Låt oss börja listan med ett väldigt typiskt och populärt sätt att styla en mörk blågrön klänning. För ett cocktailparty eller bal kan du bära en marinblå halvärmad bodycon midiklänning för att se feminin och vacker ut. Bär den här klänningen med svarta remmar med öppen tå och ett silverhalsband för att sätta en chic touch till din outfit.

Ärmlös, figurnära miniklänning av mörkblå och grön spets

ärmlös, figurnära miniklänning av mörkblågrön spets
källa

Medan den tidigare outfitidén är mer elegant och mogen och bättre lämpad för baler, är den här lite mer ungdomlig och uppfriskande och perfekt för cocktailpartyn. För att uppnå denna look kan du bära en marinblå spets ärmlös miniklänning med ljusrosa ankelband och klackar med öppen tå.

Mörk kricka kortärmad midi flare chiffongklänning

mörkblå och grön kortärmad midi chiffongklänning
källa

För en look som är både söt och feminin, överväg den här mörka krickfärgade midi chiffongklänningen. Den kommer med den lilla bältesdetaljen med bandögla som gör att klänningen ser så vacker ut. Kombinera klänningen med vita klackar för att fullborda denna vackra och bedårande look.

Mörkblå rygglös bodycon miniklänning

Dark Teal Backless Bodycon Mini Klänning
källa

Om du vill se sexig ut och sticka ut från balen på ett cocktailparty eller bal, kan denna Navy Backless Boydcon Mini Dress hjälpa dig att göra just det. Jag gillar hur vissa remmar sträcker sig ner på baksidan för att få den rygglösa designen att se mer naturlig ut. För att fullborda outfiten, para ihop klänningen med öppen tå och silver ankelband för en elegant touch.

Omlottklänning med hög splittring med djup V-ringning

Omlottklänning med hög splittring med djup V-ringning
källa

Här är en elegantare, mer feminin och mognare outfit som är perfekt för bal. Det är en mörkblå djup delad maxiklänning med djup V-ringning. För att göra outfiten ännu mer elegant kan du para ihop klänningen med ett silver statement-halsband och silverklackar med öppen tå.

Blågrön miniklänning med midja

blågrön miniklänning med rynkad midja
källa

Även om den här outfiten fortfarande är avsedd för cocktailpartyn, är den relativt mycket mer avslappnad. Klänningen är en mörkblå miniklänning med rynkad midja. Du kan kombinera klänningen med silverklackar med öppen tå och ett guldhalsband för en glänsande men avslappnad outfit.

Kall axel maxiklänning i chiffong med rynkad midja

Chiffong maxiklänning med bågad midja och kall axel
källa

Här är en vacker mörkblå maxiklänning i chiffong med kall axel. Den här klänningen kan inte bara bäras till cocktailpartyn och bal, utan förvänta dig att sticka ut från mängden. Den är också perfekt för bröllopsfoton. Du kan enkelt para ihop klänningen med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att se vacker och elegant ut.

Mörk krickad stickad tröja klänning med stövlar

mörk kricka stickad tröja klänning boots
källa

Efter att precis ha tittat på några outfits för cocktailpartyn och bal, låt oss titta på en som du kan bära vardagligt. För att uppnå denna avslappnade och vackra streetlook, kan du bära en marinblå stickad tröjaklänning med bruna knähöga stövlar i läder. Kombinera dem med en rutig ullscarf för att se superchic ut.

Mörk blågrön skir axel knälång spetsklänning

Mörk kricka axelbandslös spets knälång klänning
källa

För er som inte gillar att klä er för moget och elegant för ett cocktailparty, här är en ungdomlig men elegant outfit att överväga. Du kan bära en knälång spetsklänning med en mörk blågrön axel för att se relativt avslappnad ut. Kombinera klänningen med rödrosa klackar för att lägga till en ungdomlig och tjejig touch till outfiten.

Chiffong Spaghetti Straps Utsvängda High Low Midi-klänning

Utsvängd hög-låg midiklänning i chiffong med spaghettiband
källa

För en luftig look är en chiffongklänning ofta ett bra val. Denna speciella klänning är en marinblå chiffong spaghetti rem hög låg utsvängd klänning som ser bara drömmande. Det är inte ofta man ser den här typen av luftiga klänningar på ett cocktailparty. Du kan enkelt kombinera den här klänningen med ljusrosa klackar med öppen tå för att sticka ut från mängden.

Blågrön skaterklänning med stickad mössa och kepsärmar

kricka stickad klänning med kepsärmar
källa

Låt oss nu titta på en mycket uppfriskande outfit som är perfekt för utomhussammankomster, speciellt när våren kommer. Klänningen är en mörkblå och grön skaterklänning med kepsärmar. Du kan bära ett par nakna sandaler med rem för att lägga till en boho-känsla till outfiten. Du kan till och med bära en solbränd floppy hatt för att lägga till en lekfull och uppfriskande touch till looken.

Dark Teal Deep V Wrap Silk High Low Wrap Klänning

mörkblå-grön sidenklänning med djup V-ringning och hög omlott
källa

För dig som vill se stilig ut snarare än bara feminin och vacker till ditt nästa formella evenemang, här är en klänning som kan hjälpa dig att göra just det. Det är en mörk krickfärgad sidenklänning med hög omlott. Den är inte bara väldigt snygg, den djupa V-ringningen gör den här klänningen extremt sexig. En svart klänning med öppen tå är det perfekta komplementet till din outfit.

Långärmad stickad midja skaterklänning

Långärmad stickad midja skaterklänning
källa

För en söt och tjejig look kan du bära denna mörkblå långärmade stickade skaterklänning. Kombinera den med svarta strumpor och svarta fotledsskor. Du kan bära ett halsband och ett pannband för att få outfiten att se ännu snyggare ut.

Mörk krickfärgad midiklänning med korsad halsringning

mörkblå-grön midi fodral klänning med korsad halsringning
källa

För en mogen och vacker look kan du bära den här mörka krickfärgade midiklänningen för en formell tillställning. Du kan para klänningen med bara klackar med öppna tår för en vacker men relativt diskret look.

Blågrön tvådelad Boydcon-klänning med meshöverdrag

blågrönt tvådelat formsydd nätöverlägg
källa

Det här är en väldigt kreativt designad klänning som ser riktigt elegant och sexig ut. Det är en mörkblå tvålagersklänning. Det inre lagret är en bodycon-klänning i två delar medan det yttre lagret är ett meshöverlägg. Para ihop den med svarta klackar och en brun handväska i läder för att se fantastisk ut.

Här är idéerna för mörka krickfärgade outfits som ser drömmande och vackra ut. Hoppas du finner idéerna användbara och använder dem för ditt nästa cocktailparty eller formella evenemang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*