Home / Stil / Hur man stylar en orange kjol
Hur man stylar en orange kjol

Hur man stylar en orange kjol

Om du vill få din outfit att se gladare ut kan du lägga till ett gult inslag eller ett orange inslag. Idag ska jag prata om det senare alternativet genom att bära den orangea kjolen. Jag vet att färgen orange förmodligen är en av de sista färgerna att tänka på när man väljer kläder för jobbet. Förhoppningsvis kan följande lista med idéer för orange kjolkläder hjälpa mig att bevisa mitt fall att det faktiskt kan få dig att se mer uppfriskande och energisk ut. Låt oss nu komma till outfitidéerna.

Svart mock-halsformad tröja med orange minikjol


källa

För att starta den här listan med glada outfitidéer, kommer jag att visa dig en enkel och ungdomlig outfit som kan bäras som antingen en business casual outfit eller en street outfit. För att forma den här looken kan du bära en svart polotröja bodycontröja och en orange minikjol. Kombinera dem med låga vita sneakers för en ren och avslappnad look.

Blå chambray skjorta med orange midikjol

blå chambray skjorta med orange midikjol
källa

Du kan faktiskt skapa en lite intetsägande business casual look runt en orange kjol. Välj en orange bodycon midikjol och kombinera den med en blå chambray skjorta. Bär ett par leopardmönstrade klackar och ett statement-halsband för att fullända outfiten.

Blåmönstrad kortärmad blus med orange midikjol

blåmönstrad kortärmad blus med orange midikjol
källa

Här är en annan elegant och balanserad business casual look. För att uppnå detta kan du bära en blå och orange tryckt kortärmad blus överst. Kombinera den med en orange midikjol. Bär ett vitt ankelband med öppen tå för skorna för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Ärmlös chiffongblus med gult band och orange pennkjol

ärmlös chiffongblus med gul rosett och orange pennkjol
källa

Det kanske inte låter rätt att blanda två glada färger, gult och orange, i en outfit. Men det som inte verkar fungera på pappret fungerar faktiskt den här gången. Bär en ljusgul ärmlös blus med en rosett i chiffong och en orange pennkjol för denna look. Bär gula klackar som passar perfekt till toppen.

Skaterkjol med vit väst och ljusrosa kofta


källa

För en unik och avslappnad lageroutfit kan du bära en vit bodycon västtopp med en ljusrosa kofta som topp. Kombinera dem med en orange miniklänning med svarta nätstrumpor. Kombinera dem med ett par låga vita Converse för en ungdomlig twist.

Vertikalrandig svart och vit långärmad blus med utsvängd midikjol


källa

Det här är en superchic affärsdräkt. Viktigast av allt är att den är väldigt lätt att skala av. Bär en vit och svart lodrät randig blus till toppen. Kombinera den med en utsvängd orange kjol. För skorna, bär ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att fullborda denna vackra look.

Svart västtopp med djup V-ringning och orange maxikjol

svart västtopp med djup V-ringning och orange maxikjol
källa

För att få en mer slående outfit är det ett bra alternativ att bära en outfit med en intensiv färgkontrast. Du kan till exempel applicera den kontrasterande färgkombinationen svart och orange genom att bära en svart västtopp och en orange veckad maxikjol. Bär svarta ankelboots för att se snygg och elegant ut.

Orange mini kjol med vit ribbad tröja


källa

För att vara mysig och glad på samma gång, låt oss försöka kombinera en orange kjol med en tröja. I synnerhet kan du bära en vit ribbstickad tröja med en orange minikjol för att få dina ben att se extra långa ut. Kombinera dem med grå mockastövlar för att se ännu mer attraktiva ut.

Chiffong midi hög låg kjol med en axeltryckt t-shirt

Chiffong midi hög låg kjol med en axeltryckt t-shirt
källa

För en diskret sexig och snygg streetoutfit kan du börja med en grå t-shirt med axeltryck. För resten av outfiten kan du bära en orange chiffong midi high-low kjol och ett par ljusrosa remmar med öppen tå. Det är inte bara en lågmäld sexig outfit, den kan också få dig att se lång och smal ut.

Maxikjol med grå kavaj med muddar

Maxikjol med grå kavaj med muddar
källa

Bär en vit t-shirt med en grå kavaj med muddar som topp för en rolig business-casual outfit. Kombinera dem med en orange maxi chiffongkjol för att lägga till den glada touchen. Ett par svarta ballerinor fulländar din look.

Svart quiltad skinnjacka med orange kjol i mocka

svart quiltad skinnjacka med orange kjol i mocka
källa

För att se chic och skarp ut, överväg att lägga till ett läderelement till mixen. Bär till exempel en vit button down-blus och en svart quiltad skinnjacka överst. Kombinera dem med en knälång kjol med orange mockaknapp framtill. Kombinera dessa plagg med svarta läderstövlar för att fullända din outfit med stil.

Blå chambray skjorta med knappar, muddar och orange kjol

blå chambray skjorta med knappslå och orange midikjol
källa

För dig som letar efter en stilig och sofistikerad business-casual outfit, här är en bra för dig. Bär bara en blå chambray-skjorta med knappar och en orange midikjol. Kombinera dem med kamelmockaklackar och en leopardmönstrad plånbok för en sofistikerad touch.

Bär den med en vit tröja med trekvartsärmar och ett statement-halsband

vit tröja med trekvartsärmar och statement-halsband
källa

För att se mysig och snygg ut kan du bära en vit stickad tröja med trekvartsärmar och ett uttalat svart halsband överst. Kombinera dem med en orange veckad midikjol och ett par bruna plattformsklackar i mocka för att se chica ut.

Chambray skjorta med minikjol och ljusrosa kläder

Chambray skjorta med minikjol och ljusrosa sandaler
källa

Här är ett väldigt rent och feminint sätt att styla en orange minikjol. Kombinera bara kjolen med en blå chambray skjorta med knappar. Bär ljusrosa band för att se damliknande och vacker ut.

Mörkblå västtopp med knälång kjol från Orange Bodycon

Mörkblå västtopp med en knälång orange kjol
källa

Marinblå och orange är en så vacker färgkombination. För att applicera detta på din outfit kan du bära en mörkblå västtopp med en orange knälång kjol. Bär nakna sandaler för att fullborda denna enkla men vackra look.

Här är idéerna med orange kjol-outfit som jag vill dela med dig. Jag vet att det finns många som tvekar att bära orange. Förhoppningsvis kan den här listan göra det enklare för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*