Home / Stil / Hur man stylar en oversized t-shirt
Hur man stylar en oversized t-shirt

Hur man stylar en oversized t-shirt

Överdimensionerade t-shirts bärs ofta för en avslappnad och avslappnad känsla. Men det är skillnad mellan rörigt och avslappnat. Om du tittar noga när du går på gatorna kommer du ibland se någon som bär en överdimensionerad t-shirt och ser bra ut av någon anledning. Att avslöja mysterierna är huvudsyftet med det här blogginlägget. Jag har samlat ihop några av mina favoritsätt att styla en överdimensionerad t-shirt och jag tror att du kommer att ha nytta av dessa knep.

Oversized t-shirt med grått tryck och boyfriend-jeans


Skaffa liknande boyfriend-jeans här
källa

Ett klassiskt men kontraintuitivt sätt att bära en skjorta är att göra den mindre? Du kan göra detta genom att göra två saker, kavla upp ärmarna och stoppa in din t-shirt. Med din t-shirt menar jag det bara delvis med en antydan till slumpmässighet. Denna outfit är det perfekta exemplet på detta trick. Bär bara en överdimensionerad t-shirt med grått tryck enligt beskrivningen för boyfriendjeans med muddar. Komplettera outfiten med eleganta sandaler med remmar.

Svart oversized t-shirt med svarta skinny jeans

oversized t-shirt outfit med svart tryck
Köp liknande läderleggings här
källa

Ett annat knep för att styla den överdimensionerade t-shirten är att kompensera för lösheten i t-shirten för toppen med åtsittande bitar för nederdelen. Föremål som skinny jeans, skinnbyxor och leggings fungerar perfekt i sådana situationer. Ett bra exempel är att bära en svart oversized svart t-shirt med svarta skinny jeans. Komplettera denna eleganta lediga outfit med mockastövlar.

Knyt den överdimensionerade t-shirten

knutna oversized grå t-shirt gula jeans
Få liknande ljusgula jeans här
källa

Jag nämnde att ett sätt att se bra ut med en överdimensionerad t-shirt är att göra den mindre, och att knyta ihop t-shirten kan göra just det. Denna outfit sticker ut inte bara för att den använder knut-t-tricket, utan också på grund av den kreativa användningen av stark färgkontrast. Bär helt enkelt en överdimensionerad, knuten grå t-shirt till toppen. Kombinera den med kontrasterande ljusgula jeans. Tro mig, de två färgerna passar faktiskt bra ihop. Det är tillit som du måste uppnå detta.

Stoppa in den överdimensionerade t-shirten delvis i en vit kjol

delvis dold oversized vit t-shirt kjol
Skaffa en liknande vit minikjol här
källa

För en boho look välj en vit boho minikjol. Bär en robust grå oversized t-shirt och stoppa upp den delvis uppåt i kjolen. Komplettera hans enkla men vackra outfit med sandaler.

Knyt en skjorta eller jacka runt den överdimensionerade t-shirten

Knyt skjortan i den överdimensionerade t-shirtoutfiten
Få Low Top White Converse här
källa

Denna outfit avslöjar ytterligare ett knep för att styla en överdimensionerad t-shirt. Tricket är att knyta en skjorta eller jacka runt midjan över t-shirten. Bär till exempel en vit t-shirt med tryck och knyt en jeansskjorta runt midjan. Svarta leggings och vita sneakers är ett bra val för att komplettera denna outfit. Förresten, om du är intresserad av outfits med liknande stil, läs vårt andra blogginlägg om outfitidéer med knyt- runt midjan.

Bär den som en t-shirtklänning med jeansshorts som knappt syns

T-shirt klänning jeansshorts outfit idéer
Få liknande svarta oxfordskor här
källa

Det är lite skillnad mellan den oversized t-shirten och t-shirtklänningen. T-shirtklänningen är vanligtvis bara några centimeter längre, vilket gör att du känner dig bekväm utan shorts. För att bära en överdimensionerad t-shirt som en skjortklänning måste jeansshorts bäras med den. Till exempel består den här outfiten av en vit oversized t-shirt, knappa jeansshorts och svarta oxfordskor.

Knuten V-ringad t-shirt och vita skinny jeans

knuten v-ringad t-shirt, vita skinny jeans
Skaffa en liknande grå V-ringad t-shirt här
källa

För en minimalistisk och uppfriskande grå och vit outfit som är speciellt lämpad för vårfeber, kan du helt enkelt bära en grå knuten V-ringad t-shirt och vita skinny jeans. Kombinera plaggen med vita sneakers för att se avslappnade och avslappnade ut eller med gråa balettkläder för att se mer elegant ut.

Bär den som en klänning med en oversized grön bomberjacka

oversized grön bomberjacka t-shirt klänning
Få liknande snygg grön bomberjacka här
källa

Om du vill ha en jacka över en oversized vit t-shirt är en grön bomberjacka ett bra val. Bär bara den vita t-shirten med den gröna oversized jackan. Som nämnts tidigare gillar jag tanken på att bära jeans under t-shirten, även om det knappt syns. Lägg till elegans och karaktär till outfiten genom att bära vita ankelstövlar med snörning.

Bär den med svarta leggings och stövlar

svarta leggings ankelboots vit oversized t-shirt
Skaffa liknande kamelstövlar här
källa

Här är ett annat exempel på det breda tricket med smal botten som får dig att se avslappnad och stilig ut. Bär en överdimensionerad vit t-shirt med svarta leggings. Komplettera outfiten med mockastövlar. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt andra blogginlägg om mockaboots.

Tuck vit t-shirt & knyt en jacka runt midjan

dolda vit t-shirt korta skinny jeans
Få liknande grå canvas sneakers här
källa

Den här outfiten visar hur det ser ut när du både tar på dig din t-shirt och knyter en jacka runt midjan. Resultatet är en elegant och elegant look. Outfiten består av den vita oversized t-shirten, korta svarta skinny jeans, skjortan knuten runt midjan och grå slip-on canvas sneakers.

Bär din med jeansjacka och shorts

Jeansjacka shorts oversized vit t-shirt
Få liknande ljusblå jeansshorts här
källa

Om du är en denimfanatiker måste du ha vetat vid det här laget att ett intressant sätt att styla jeanskläder är att bära jeans ovanpå jeanstyget. Vi har ett mer djupgående blogginlägg om hur man bär denim-på-denim om du är intresserad. Om vi ​​går tillbaka till den där outfitidén visar den här outfiten att denim går ganska bra med denim med en överdimensionerad t-shirt. Bär bara en vit t-shirt med jeansshorts och jeansjacka. Bär sneakers för att fullborda den avslappnade streetlooken.

Bär den som en t-shirtklänning med jeansjacka

Denimjacka t-shirt med oversize tryck
Få en liknande vacker grafisk t-shirtklänning här
källa

Så det finns knepen och hemligheterna för hur man stylar en överdimensionerad t-shirt. För mig är överdimensionerade t-shirts saker jag bara vill utforska vidare, och jag hittar alltid ett intressant och snyggt sätt att styla dem. Det viktigaste är att jag tycker om att unna mig små överraskningar här och där. Jag uppmuntrar dig starkt att prova några av outfitidéerna ovan. Faktum är att de är lätta att skala av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*