Home / Stil / Hur man stylar en oversized t-shirtklänning
Hur man stylar en oversized t-shirtklänning

Hur man stylar en oversized t-shirtklänning

Idag ska jag prata om ett mycket specifikt föremål som kan ge dig en luftig och avslappnad look, som är den överdimensionerade t-shirtklänningen. Men vad är det egentligen? En oversized t-shirtklänning är helt enkelt en skjortklänning med en axelyta som är mycket större än dina egna axlar. Detta kan ge dig en väldigt cool pojkvänsstil. Och det fina är att du kan styla och dra av den väldigt lätt. För att visa dig några coola stylingalternativ har jag sammanställt en lista med riktigt snygga t-shirt-outfitidéer för dig. Låt oss gå in direkt.

Grå oversized t-shirtklänning med canvas sneakers och prickiga strumpor


källa

Låt mig först visa dig en minimalistisk streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng och tillfällig dejting. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en grå oversized midi-lång t-shirtklänning. Kombinera den med svarta och vita prickiga strumpor och grå sneakers i canvas för att fullborda looken.

Svart överdimensionerad baseballkeps T-shirtklänning

Svart överdimensionerad baseballkeps T-shirtklänning
källa

För att se cool och mörk ut kan du nu bara bära en helsvart outfit. Börja till exempel med den svarta oversized t-shirtklänningen. Kombinera den med en svart baseballkeps för att se mer pojkaktig och sportig ut. För resten av outfiten, istället för sneakers, kan du bära svarta ankelstövlar i läder för att lägga till en elegant touch.

Light Heather Grey oversized t-shirtklänning med vita sneakers

ljus ljung överdimensionerad t-shirtklänning med vita sneakers
källa

Ibland kanske du vill dra åt din överdimensionerade t-shirtklänning lite. Du kan göra detta genom att subtilt kavla upp ärmarna. Den här grå t-shirtklänningen med upprullade ärmar är ett bra exempel. Du kan enkelt para ihop den med ett par vita sneakers och en silverklocka för att se cool och ren ut.

Grå t-shirtklänning med svart axelväska i läder och vita löparskor

grå t-shirtklänning med svart axelväska i läder och vita löparskor
källa

För att se enkel och attraktiv ut är det en bra idé att använda den ljusgråa och vita färgkombinationen. Bär först en ljusgrå oversized t-shirtklänning som mittpunkten i din outfit. Para ihop den med ett par vita crew-strumpor och ett par vita sneakers. Lägg till en crossbody-väska i svart läder för att ge looken en elegant touch.

Svart grafisk oversized choker t-klänning med sneakers

svart grafisk oversized choker t-shirt klänning med sneakers
källa

För att forma denna snygga och kreativa look kan du bära en svart överdimensionerad grafisk t-shirtklänning istället för en enfärgad. För att se ännu snyggare ut kan du lägga till en svart paljettchoker till mixen. Till skorna kan du använda ett par svarta och vita high-top klassiker för att fullända looken.

Svart oversized t-shirtklänning med läderplånbok och silverplattstövlar

svart oversized t-shirtklänning med läderhandväska och silverplattformsstövlar
källa

För att uppnå denna stiliga svarta och silverlook kan du börja med den svarta överdimensionerade grafiska t-shirtklänningen. Kombinera den med en crossbody-väska i svart läder för att förvandla denna edgy outfit till något mer sofistikerat. Kombinera dessa plagg med ett par ankelstövlar i silvermetallic läder för att fullända outfiten.

Svart halvt genomskinlig t-shirtklänning i mesh-nät med bomberjacka i läder

Svart semi genomskinlig T-shirtklänning i överdimensionerad läder med läderbomberjacka
källa

För att skapa denna diskreta sexiga helsvarta outfit som får dig att se väldigt cool och unik ut på ett cocktailparty, kan du bära en överdimensionerad svart t-shirtklänning i mesh. Lägg till ett lager genom att bära en svart bomberjacka i läder. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att fullborda denna fantastiska look.

Svart och vit randig oversized långärmad t-shirt med scoop-neck

svart och vit randig oversize långärmad t-shirt med scoop neck
källa

För att se konstnärlig och luftig ut, här är en outfit du kanske vill prova. Som mittpunkten i outfiten, bär en svart och vit horisontell randig långärmad oversized t-shirtklänning. Kombinera den med ett par ankelstövlar i svart läder. Lägg till en svart filthatt till mixen för en konstnärlig touch.

Ljusgrå grafisk t-shirtklänning med svart choker och lårstövlar

vit grafisk t-shirtklänning med svart krage och overknee boots
källa

För att styla denna mysiga och avslappnade streetoutfit kan du bära en stor ljusgrå grafisk t-shirtklänning som kärnan i outfiten. Kombinera den med ett par höga lårstövlar i svart mocka för att se mer damlika och smalare ut. För att se lite mer elegant ut, lägg till en svart choker till mixen.

Grå grafisk t-klänning med svart baseballkeps

grå grafisk t-klänning med svart baseballkeps
källa

Det här är en lite mer pojkaktig outfit, främst på grund av färganvändningen. T-shirtklänningen här är en grafisk t-shirtklänning som är gjord i grått och rött. Kombinera den med en svart baseballkeps för en ännu mer pojkaktig look. Till skorna kan du bära ett par svarta och vita high-top converse för att se mer unika och coola ut.

Vit oversized t-shirtklänning med blå jeansshorts

vit oversized t-shirtklänning med blå jeansshorts
källa

För dig som gillar att bära minishorts under din överdimensionerade t-shirtklänning är de blå jeansshortsen nästan som standardalternativet och möjligen det bästa alternativet. Du kan till exempel koppla ihop en vit grafisk oversized t-shirtklänning med blå jeansshorts. Lägg till ett par svart mocka över kängorna för att fullborda den attraktiva looken.

Vit halvärmad t-shirt och grå baseballkeps

vit t-shirt med halvvida ärmar och grå baseballkeps
källa

För att forma denna minimalistiska och söta look kan du använda några ljusa färger. Kombinera till exempel en vit t-shirtklänning med scoop-ärm med en ljusgrå baseballkeps för att se både bekväm och pojkaktig ut. Till skorna kan du bära ett par grå och vita sneakers i canvas för att fullända looken.

Grön och vit randig oversized T-shirtklänning

grön- och vitrandig oversized t-shirtklänning
källa

För att se mer uppfriskande ut, en färg som kan hjälpa dig att göra just det är färgen grön. I det här fallet väljs en grön- och vitrandig oversized t-shirtklänning som fokuspunkten för denna outfit. Du kan enkelt para ihop den med vita sneakers för att fullborda denna rena och attraktiva look.

Här är de överdimensionerade t-shirt-outfitidéerna för att få dig att se luftig och stilig ut. De är väldigt lätta att dra av och roliga att ha på sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*