Home / Stil / Hur man stylar en peplumtröja
Hur man stylar en peplumtröja

Hur man stylar en peplumtröja

Tröjan är en stor del av vad vi har på oss när vädret blir lite kallare. Precis när du tror att alla dina alternativ är den kroppsnära tröjan och den chunky tröjan, finns det faktiskt något som kallas en peplumtröja som kan få dig att se väldigt smal och unik ut. Det är inte så svårt att styla. Vanligtvis kan du bara bära den med slimmade byxor eller leggings så får du en snygg och slimmad look. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med några riktigt snygga peplumtröjor. låt mig visa dig nu

Vit peplumtröja med svarta slim fit chinos


källa

Låt mig först visa dig en mycket bekväm och elegant affärsdräkt. För att forma denna outfit kan du bära en vit peplumtröja över en svartvit rutig skjorta med knappade toppar. Svarta smala byxor och ett par röda mockaklackar med öppen tå är ett snyggt tillskott till din look.

Vit peplumtröja med svarta sidenbyxor


källa

För att få en lång och smal look behöver du bara ha på dig en peplumtröja med smala byxor. Du kan till exempel bära en vit peplumtröja med svarta sidenbyxor. Ett par svarta ballerinaskor i mocka är ett bra sätt att runda av din outfit.

Stickad vit peplum tröja med rosa och blå tribal print byxor

vit peplumstickad tröja med byxor med rosa och blå tribaltryck
källa

Här är en väldigt unik outfit på grund av de färgglada byxorna. För att uppnå denna mogna och feminina look kan du bära en vit peplumtröja med rosa och blå tribal-tryckta skinny byxor. Kombinera den med en rosa läderhandväska och beige mockaboots för en feminin touch.

Vit peplum tröja med volang blus och jeans

vit peplumtröja med volangblus och jeans
källa

Här är en mycket intressant lager outfit. Till toppen kan du bära en vit peplum tröja över en vit peplum volang blus. Denna peplum-on-peplum-look skapar en mycket unik och luftig känsla. Bär blåa skinny jeans och vita balettkläder för resten av outfiten.

Vit ribbad peplumtröja med svarta skinny jeans

vit ribbad peplumtröja med svarta skinny jeans
källa

För att se både stilig och konstnärlig ut räcker det oftast med en svartvit outfit. Du kan till exempel bära en vit peplumtröja med svarta skinny jeans. Till skorna, istället för klackar, kan du bära ett par svarta klackar för att se stiligare och unikare ut. Resultatet är en minimalistisk och elegant outfit.

Neonrosa peplum-tröja med mörkblå skinny-jeans

Neonrosa peplum-tröja med mörkblå skinny-jeans
källa

För att se mer damlikt och iögonfallande ut är det enklaste sättet att bära något neonrosa eller chockrosa. Du kan till exempel bära en neonrosa peplumtröja med lätt tvättade blå skinny jeans. Kombinera dem med lila kula klackar för att se ännu mer damlika ut.

Vit ribbad tröja med bruna skinny jeans och knähöga stövlar

vit ribbad tröja med bruna skinny jeans och knähöga stövlar
källa

Medan den vita och bruna färgkombinationen låter som en mycket vanlig färgkombination, är den faktiskt väldigt underutnyttjad och underskattad. Här är en brun och vit outfit som ser riktigt bra ut. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en vit peplumtröja med bruna skinny jeans. Kombinera dem med bruna knähöga stövlar i läder för att komplettera din outfit på ett stilfullt och unikt sätt.

Vit peplum tröja med rosa clutch

vit peplum tröja med rosa clutch
källa

Här är en väldigt minimalistisk men ändå damliknande och attraktiv outfit. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit peplumtröja med mörkblå skinny jeans. Bär en rosa läderhandväska och ett par ljusrosa klackar för att fullborda denna mycket vackra och lättillgängliga look.

Vit- och svartrandig peplumtröja med en rosa handväska i skinn

vit och svart randig peplum tröja med rosa läder handväska
källa

Vid det här laget har jag redan visat er några enfärgade tröjor. Låt oss nu ta en titt på den här vit- och svartrandiga peplumtröjan. För styling kan du kombinera den med vita skinny jeans och en rosa läderhandväska. Bär svarta klackar för de skor som passar perfekt till tröjan.

Vit stickad tröja med mörkblå skinny jeans

vit kabelstickad tröja med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt minimal outfit som låter dig se elegant och elegant ut. För att uppnå denna coola look kan du helt enkelt bära en vit peplumtröja med mörkblå skinny jeans. Bär den med en handväska i brunt läder och svarta balettklackar i mocka för en snygg look.

Grönsydd peplum-tröja i kombination med skinny-jeans med muddar


källa

Det här är en ganska smal och formsydd grön peplumtröja som verkligen kan visa upp dina kurvor. Du kan kombinera den med smala jeans med blå muddar för att se ännu längre och smalare ut. Bär röda mockaklackar för skor för att komplettera din outfit. Avsluta med att bära en handväska i svart läder för att se mer elegant och professionell ut.

Lila ribbad tröja med skinny jeans


källa

Detta är en mycket attraktiv och mysig outfit tack vare användningen av vackra färger. För att uppnå denna vackra look kan du bära en lila ribbad peplumtröja med ett guldhalsband för toppen. Ett par svarta skinny jeans, en svart läderclutch och svarta klackar med öppen tå med ankelband är en snygg och stilig kombination av allt.

Bältad vit peplumtröja med minikjol i rosa guld med paljetter

vit peplumtröja med bälte och minikjol i rosa guld med paljetter
källa

Detta är en outfit som du definitivt kan bära till ett semi-formellt eller formellt evenemang. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit peplumtröja som kommer med ett marinblått bandbälte. Kombinera den med en bodycon minikjol i guld med paljetter. Bär ljusrosa klackar för en feminin touch för att fullända outfiten.

Vit ribbad tröja med svarta skinny jeans och läderstövlar

vit ribbad tröja med svarta skinny-jeans och läderstövlar
källa

För dig som helt enkelt letar efter en outfit som är belåten och som ser mysig och enkel ut, här är en outfit gjord speciellt för dig. För att uppnå denna enkla look kan du bära en vit peplumtröja med svarta skinny jeans. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att fullända looken.

Ljusblå peplumtröja med grå leggings

ljusblå peplumtröja med grå leggings
källa

För att para en tröja med leggings, se till att din tröja är tillräckligt lång. Du kan till exempel bära en himmelsblå peplumtröja som är relativt lång. Kombinera den med grå leggings för att se lång och smal ut. Bär klackar med grå och svart tryck för att skorna ska fullborda looken.

Här är peplum sweater outfit idéer som är lätta att ta av. Om tröjor är din grej bör listan ovan vara ett bra ställe att lägga till lite extra till ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*