Home / Stil / Hur man stylar en ponchotröja med ärmar
Hur man stylar en ponchotröja med ärmar

Hur man stylar en ponchotröja med ärmar

Jag är ganska säker på att de flesta av er borde vara bekanta med att styla alla typer av tröjor, från tjocka till turtlenecks. Idag ska jag prata om något mycket mer unikt. Se om det här blogginlägget kan hjälpa dig att driva ditt tröjastylingspel ytterligare. Dagens intressanta ämne är hur man bär en ponchotröja med ärmar. Du kan också tänka på dem helt enkelt som baggy tröjor som vanligtvis ser tjocka och söta ut. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för ponchotröjor som jag har samlat åt dig. Låt oss gå in direkt.

Ivory kabelstickad ponchotröja med ärmar tillsammans med svarta leggings


källa

Låt mig genast visa dig en av mina favoritkläder på den här listan. Det är en mycket bekväm och vacker outfit. För att uppnå denna look kan du bära en stickad ponchotröja i elfenben med påsiga halvärmar. Bär tröjan över en vit långärmad t-shirt. Kombinera dessa plagg med svarta leggings, ankelboots i kamelmocka och en vit stickad mössa för att fullborda denna enkla och attraktiva look.

Vit polokrage med halvärmar och svarta skinny jeans

vit turtleneck med halvärmar och svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna tilltalande affärs-casual-look kan du bära en vit poncho med halvärm och svarta skinny-jeans som kärnan i outfiten. Kombinera dem med ett par mörkgrått läder över knästövlarna för att se snygga och eleganta ut. Bär en stor kamelmockaplånbok för att få dig att se elegant och professionell ut.

Vit chunky ponchotröja med polotröja med ärmar som bärs över en randig långärmad t-shirt

Chunky ponchotröja med vit polotröja och ärmar över randig långärmad t-shirt
källa

För att forma denna vackra och luftiga look kan du bära en vit ponchotröja med tunika med polotröja och halvvida ärmar. Kombinera den med en svart och vit randig långärmad t-shirt. Bär svarta leggings med knähöga stövlar i träkolskinn för att se absolut snygga och attraktiva ut.

Grå polotröja med kabelmönster och vita slitna skinny-jeans

grå polokragad ponchotröja med kablar och vita skinny jeans
källa

Här är en mycket attraktiv och lättillgänglig grå och vit look. Till toppen kan du bära en grå oversized polotröja och kabelponchotröja med trekvartsärmar. Kombinera dem med vita supersmala slitna jeans. Bär loafers med svart mockaklack för att se både snygg och stilig ut.

Grå ponchotröja med halvärmar, blå jeans och svarta boots

grå ponchotröja med halvärmar, blå jeans och svarta stövlar
källa

För att skapa denna enkla och diskreta look som är perfekt för att träffa vänner, överväg att bära en grå halvärmad ponchotröja. Kombinera toppen med blå casual slim fit jeans. Till skorna kan du bära ett par stövlar i svart mocka för att hålla outfiten enkel och ren.

Grön oversized ponchotröja med falsk halsringning och ärmar

grön oversized ponchotröja med falsk halsringning och ärmar
källa

Om du redan är lång och smal kan du ta på dig en tjock tröja och se söt ut. Se bara till att para ihop den med skinny jeans för att fortfarande hålla din portion snygg. Du kan till exempel bära en grön oversized ponchotröja med halvvidda ärmar. Kombinera den med blå skinny jeans och grå läderboots för att se cool ut.

Vit kabelstickad ponchotröja med blå skinny jeans och bruna knähöga stövlar i läder

vit kabelstickad ponchotröja med blå skinny jeans och bruna knähöga stövlar i läder
källa

För att skapa denna uppfriskande och eleganta affärscasual-look kan du bära en vit stickad ponchotröja med turtleneck. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par knähöga stövlar i brunt läder för dina skor för att komplettera denna snygga och bekväma outfit.

Vit oversized v-ringad tröja och ankelstövlar i mocka med kamelklack

vit oversized v-ringad tröja och kamelklackade stövlar i mocka
källa

Att kombinera leggings med en tunika eller överdimensionerad tröja gör att du vanligtvis ser väldigt vacker och trevlig ut. Du kan till exempel bära en vit V-ringad oversized ponchotröja och marinblå leggings. Kombinera dessa plagg med ankelboots i kamelmocka för att komplettera outfiten med en elegant touch.

Svart poncho poncho cardigan med halvärmar och miniklänning

svart poncho poncho cardigan med halvärmar och miniklänning
källa

För att uppnå denna superkonstnärliga och kreativa look kan du bära en svart ponchokofta med halv ärm över en svart miniklänning. Det här är en så vacker och lysande användning av lager. Kombinera dessa plagg med svarta stövlar över knäet och en svart floppy hatt för att göra detta till en fantastisk outfit.

Grå kabelstickad ponchotröjaklänning med ärmar

grå kabelstickad ponchotröjaklänning med ärmar
källa

Detta är en mycket sällsynt långärmad ponchotröja. En grå ponchotröja med hög hals är ett utmärkt val för att komplettera denna outfit. Kombinera den med ett par svart mocka över knästövlarna. Komplettera din outfit med en röd handväska i rosa läder.

Grå chunky tröja med randig t-shirt och knähöga läderstövlar

grå tjock tröja med randig t-shirt och knähöga läderstövlar
källa

För att se snygg och enkel ut, här är en minimal outfit som du kanske vill prova. Bär en grå chunky långärmad ponchotröja till toppen. Bär en svart och vit randig långärmad t-shirt och låt änden av ärmarna titta ut. Kombinera dem med svarta leggings och bruna knähöga stövlar i läder för att fullända looken.

Grå halvärmad tröja med vit långärmad t-shirt och slim fit jeans

grå halvärmad tröja med vit långärmad t-shirt och slim fit jeans
källa

Om du vill se mysig ut och inte vet vilka färger du ska ha, använd bara kombinationen grått och vitt. Det är väldigt svårt att blanda ihop saker med dessa två färger. För att forma denna outfit kan du bära en grå ponchotröja med en vit långärmad t-shirt under. Kombinera dem med vita slim fit-jeans och grå mockastövlar för att se snygga ut.

Kamelribbad ponchotröja med ärmar och svarta spetsiga ankelboots

Kamelribbad ponchotröja med ärmar och svarta spetsiga ankelboots
källa

För att uppnå denna stilfulla look kan du bära en sällsynt kamelribb ponchotröja och para den med mörkblå skinny jeans. Ett par stövlar med spetsiga tå i svart mocka är ett bra alternativ för att komplettera denna stilfulla look.

Svart polotröja med kabel och höga kamellårstövlar

svart polokrage med kabelmönster och kamelstövlar över knäet
källa

För att uppnå denna minimalistiska och coola look, bär en svart ponchotröja med säckarm. Kombinera den med svarta leggings och bruna mockaboots.

Här är ponchotröjan med ärmar outfitidéer jag just nämnde. Prova dem och se om de passar din karaktär såväl som din kroppstyp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*