Home / Stil / Hur man stylar en quiltad jacka
Hur man stylar en quiltad jacka

Hur man stylar en quiltad jacka

Medan skinnjackor är snygga och bomberjackor är avslappnade och mysiga, idag ska jag prata om något mittemellan och det är den quiltade jackan. Medan en quiltad jacka kan komma i många olika former, är de flesta som quiltade bomberjackor som ser glänsande ut som en skinnjacka. För att göra det lättare för dig att styla har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för quiltade jackor för dig. Låt oss dyka direkt in.

Svart quiltad jacka med grå skiftklänning i tweed


källa

För att överraska dig lite ska jag inte börja listan med en jeansoutfit. Istället visar jag den här outfiten som du kan ha på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart quiltad jacka med en grå tweedklänning. Nå för svarta plattformsklackar med öppen tå och en svart handväska för en polerad finish.

Svart quiltad jacka med grön stickad tröja

svart quiltad jacka, grön chunky stickad tröja
källa

Om du väljer en quiltad jacka, se till att den sitter bra och inte är för stor för dig. Så du kan se chic ut med den, liknande den svarta skinnjackan. Detta är särskilt viktigt om du bär den med en stickad tröja. Om den quiltade jackan är överdimensionerad kan den se lite skrymmande ut. Som ett exempel på en stickad tröja, bär en grön chunky stickad tröja med en svart quiltad jacka. Kombinera dem med smala jeans, bruna chelseaboots och en rutig ullscarf för att fullända outfiten med stil.

Grön quiltad bomberjacka med vit button down skjorta

grön quiltad bomberjacka vit skjorta med knappar
källa

För en snygg och unisex-look kan du bära en grön quiltad bomberjacka med en vit button down-skjorta och svarta skinny jeans. För att hålla unisex-temat konsekvent kan du para dem med svarta tofflor.

Svart quiltad skinnjacka med vit t-shirt och jeans

svart quiltad skinnjacka vita t-shirtjeans
källa

Här är en svart skinnjacka med quiltad design. Resultatet är en mycket mysigare och mer lättillgänglig version av en svart skinnjacka. Du kan bära den med en vit t-shirt, blå jeans och kamelstridsstövlar. Bär en vit stickad halsduk för att sätta en fin touch till din outfit.

Quiltad jacka med vit hoodie

Quiltad jacka vit hoodie
källa

För en avslappnad streetlook kan du bära en vit hoodie med en mörkgrön quiltad jacka. Bär dem med gråa skinny jeans och grå spetsiga tåpumps för en feminin touch.

Svart jacka med mörkblå skinny jeans

svart jacka mörkblå skinny jeans
källa

Om du får bära jeans på ditt kontor, här är en chic fritidsoutfit att överväga. Bär en vit blus med en svart quiltad jacka överst. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att fullända looken.

Svart och röd rutig pojkvänskjorta med quiltad jacka

Quiltad jacka med svart och röd rutig pojkvänskjorta
källa

För en konstnärlig och lekfull look kan du bära en svart och röd rutig flanell pojkvänskjorta med en svart quiltad jacka överst. Kombinera dem med svarta läderbyxor och en svart och vit singlet för en supersnygg look. Den svarta fedoran är den där extra konstnärliga touchen som du kan lägga till outfiten. För fler outfitidéer för liknande hattar, se vårt blogginlägg om styling av en svart filthatt.

Marinrutig skjorta med blå quiltad jacka

Marinblå rutig skjorta blå quiltad jacka
källa

Det är ganska sällsynt att se en helt marin outfit. Här är en som ser bra ut. Bär en marin rutig pojkvänskjorta med en marin quiltad jacka överst. Bär dem med mörkblå skinny-jeans och grå mockaknähöga stövlar för en extra elegant look.

Bär den med en marinblå och svart ullscarf

mörkblå och svart rutig ullscarf
källa

I likhet med den tidigare outfiten innehåller denna outfit också många marinplagg. Men den här gången kombineras de med svarta bitar för att skapa en cool och mörk look. För att uppnå denna look kan du bära en svart tröja med en svart quiltad jacka överst. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och svart mocka över knästövlarna för att komplettera din outfit med stil. Slutligen limmar den mörkblå och svarta rutiga ullhalsduken ihop alla bitarna för att skapa denna fantastiska look.

Bär den med svart-vitrandiga t-shirts och knähöga stövlar

svart och vit randig skjorta knähöga stövlar
källa

De knähöga stövlarna i brunt läder får ofta en ledig outfit att se väldigt stilig ut. Till exempel är de ihopkopplade med en svart-vitrandig t-shirt, en mörkgrå quiltad jacka och mörkblå skinny-jeans för denna outfit. Som väntat är resultatet väldigt coolt och stilrent.

Grön quiltad jacka med marinblå kjol med hög midja

grön quiltad jacka, mörkblå kjol med hög midja
källa

För en damliknande och unik vinterlook kan du bära en grön quiltad jacka med en grå slimmad tröja överst. Kombinera dem med en marinblå midikjol med hög midja, vita strumpor och gråa stövlar. Bär en grå stickad mössa för att hålla dig varm och sätta en sofistikerad touch till din outfit.

Grön quiltad jacka med en chêpestickad crepe-pollotröja

Grön quiltad polotröja av crepe, chunky stickning
källa

För en stilren och chic look kan du bära en crepe-polokrage med en polokrage och en grön quiltad jacka. Kombinera dem med blå skinny jeans och ankelboots i kamelmocka för en enkel men vacker look.

Grå lång quiltad jacka med svart tröja

grå lång quiltad jacka svart tröja
källa

För att få en snygg look i lager behöver du bara ha en lång version av den quiltade jackan. Bär den grå jackan med en svart tröja och gråa skinny jeans. Till skorna är ankelboots i svart mocka perfekt om du föredrar en feminin look.

Bär din med randiga t-shirts och boyfriend-jeans

randig t-shirt boyfriend jeans outfit
källa

För en kausal och avslappnad outfit kan du bära en svart och vit randig t-shirt med en svart quiltad jacka. Bär dem med boyfriendjeans och grå mockaboots för att göra en outfit perfekt för att besöka en vän.

Röd quiltad jacka med mörkblå skinny jeans

röd quiltad jacka, mörkblå skinny jeans
källa

För en mer slående look kan du välja en röd quiltad jacka istället för en svart eller grön jacka. Kombinera den med en grå t-shirt, marinblå skinny jeans och svarta mockaboots för en minimalistisk och avslappnad look.

Här är idéerna för quiltade jackor som är vackra och lätta att ta av. Precis som skinnjackorna och bomberjackorna är de quiltade jackorna väldigt mångsidiga. Prova dem och komplettera din vardagliga outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*