Home / Stil / Hur man stylar en reseblazer
Hur man stylar en reseblazer

Hur man stylar en reseblazer

Ibland är det ironiskt att det är svårare att komma på vad man ska ha på sig när man reser än när man jobbar. Idag hjälper jag dig att delvis lösa problemet genom att föreslå att du bär resekavajen när du reser. En resekavaj liknar en traditionell blazer, men är vanligtvis mjukare och tunnare, vilket gör att du ser mindre seriös ut samtidigt som den ser elegant och elegant ut. För att visa dig hur du ser bra ut med den när du reser har jag satt ihop några väldigt fina idéer för rese-blazeroutfits att visa dig. Låt oss gå in direkt.

Heather Grey Travel Blazer med svarta läderbyxor


källa

Låt mig börja den här listan med luftiga reseoutfitidéer med en snygg och lite konstnärlig look. För att skulptera denna look, bär en lätt ljung reseblazer med en svart t-shirt med rund hals. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta läderstövlar. Lägg slutligen till en svart filthatt för att se mer konstnärlig och iögonfallande ut.

Svart reseblazer i läder med vit peplumblus och jeans

svart reseblazer i läder med vit peplumblus och jeans
källa

För att göra dig själv snyggare är det vanligtvis ett mycket bra alternativ att lägga till ett läderelement i din outfit. Du kan till exempel bära en vit peplumtopp med en svart resekavaj i läder för att se mörk och cool ut. Kombinera dem med mörkgrå smala jeans och svarta balettkläder för en ren och enkel look.

Brun maxi-lång reseblazer med svart sweatshirt och cropped jeans

brun reseblazer i maxiull med svart sweatshirt och croppade jeans
källa

Här är en väldigt unik outfit som inkluderar en lång kavajjacka. En svart tröja med rund hals och svarta jeansshorts är det perfekta komplementet till denna look. Lägg till ett lager genom att bära en maxlängd reseblazer i kamelull. Lägg till ett par vita sneakers till ekvationen.

Orange reseblazer med vit bomullstopp och V-ringning

Orange reseblazer med vit bomullstopp och V-ringning
källa

För att se skarp och kreativ ut, här är en outfit att prova när du reser. Med den här outfiten kan du bära en vit V-ringad blus och en orange reseblazer till toppen. Bär den med marinblå byxor i slim fit och ett par bruna snörskor i läder för en enkel unisex-look.

Svart casual kavaj med mörkblå drainpipe-jeans och stickad mössa

svart casual kavaj med mörkblå drainpipe-jeans och stickad mössa
källa

För att se avslappnad och luftig ut på jobbet, här är en outfit att bära. Bär en vit kvalitet t-shirt för toppen och kombinera den med en avslappnad svart kavaj. För rumpan, bär blå skinny jeans och ett par svarta loafers i mocka. Lägg till en svart stickad mössa för att göra outfiten bekväm.

Mörkblå blazer med vit t-shirt och blå skinny jeans

Mörkblå blazer med vit t-shirt och blå skinny jeans
källa

Det här är en chic casual outfit som låter dig se extra smal och lång ut. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en vit t-shirt med en svart resejacka överst. Kombinera dem med blå skinny jeans med hög midja. Bär vita sneakers för att göra outfiten ren och ungdomlig.

Grön militär kavajjacka med svarta jeans

grön militär kavajjacka med svarta jeans
källa

För att se ännu mer avslappnad ut, här är en smal grön militärkavaj som kan hjälpa dig med det och perfekt för resor. Bär din med en vit t-shirt med scoop-neck och svarta skinny jeans. Bär ett par nakna sandaler med rem för att lägga till en uppfriskande twist till looken.

Svart reseblazer med matchande chinos

svart resekavaj med matchande chinos
källa

För att skapa denna eleganta look kan du bära en svart resedräkt som kärnan i outfiten. Bär i detalj en svart avskuren reseblazer med en svart-vit randig blus för toppen. Bär den med smala chinos och svarta balettkläder för en stilfull och sofistikerad look.

Vit avslappnad kavaj med vit t-shirt och ljusblå skinny jeans med anklar

vit avslappnad kavaj med vit t-shirt och ljusblå skinny jeans
källa

För att se lätt och avslappnad ut är valet av jeans lika viktigt som valet av din jacka. Du kanske till exempel vill ha en vit reseblazer med en vit t-shirt och ljusblå skinny jeans. Bär ett par ljusblå canvas sneakers för att sätta en ungdomlig och damliknande touch till din outfit.

Blush rosa dubbelknäppt reseblazer med blå skinny jeans

Blush rosa dubbelknäppt reseblazer med blå skinny jeans
källa

För att skapa denna lite mer formella reselook kan du bära en grå stickad tröja med en rouge rosa dubbelknäppt ullkavaj. Kombinera dessa bitar med blå skinny jeans. Bär vita sneakers för att se bra ut och känna dig bekväm på din resa.

Grön casual kavaj med avslappnad passform och vit skjorta med knappar

Grön casual kavaj med avslappnad passform och vit skjorta med knappar
källa

För att se mer avslappnad ut kanske du vill bära några plagg med en avslappnad passform istället för att bära alla de kroppsnära delarna. Du kan till exempel bära en grön lite oversized reseblazer med en vit button down skjorta. Bär den med blå jeans med raka ben och svarta läderstövlar för att fullända looken.

Grå reseblazer med vit t-shirt

grå reseblazer med vit t-shirt
källa

För att se väldigt avslappnad ut kan du helt enkelt välja en grå kavaj som är tunnare och gjord av bomull eller linne. Kombinera den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans. Bär vita sneakers för att få en enkel och lättillgänglig look.

Regnbågsfärgad tröja med mörkblå resekavaj och shorts

Regnbågtröja med mörkblå reseblazer och cropped byxor
källa

För en färgstark och glad look, kan du bära en regnbågsfärgad randig t-shirt och lägga på en avslappnad marinblå blazer. Klä dig i solbrända shorts och ett par grå mocka loafers för en snygg finish.

Svart reseblazer med vit topp, djup V-ringning och slitna jeans

Svart reseblazer med vit djup V-ringad topp och slitna jeans
källa

För att se anständigt sexig ut när du reser kan du bära en svart resekavaj med ett vitt lågt skuret linne. Kombinera dem med knutna och trasiga boyfriend-jeans. Ett par svarta platta sandaler med remmar kommer att sätta en elegant touch till din outfit.

Här är idéerna med resejackor som jag vill prata med dig om. Fattar inte fel, kavajen är bara för arbete. Du kan definitivt använda den för att skapa en avslappnad och stilren look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*