Home / Stil / Hur man stylar en röd prickig kjol
Hur man stylar en röd prickig kjol

Hur man stylar en röd prickig kjol

För att skapa en vacker och iögonfallande look bör du vara uppmärksam på den röda prickiga kjolen. Jag vet att det kanske inte är lika lätt att styla som ett mångsidigt föremål som jeanskjolen eller läderkjolen. Men den unika och vackra looken den kan skapa är värd den lilla extra ansträngningen. Dessutom är det inte så svårt att styla om du först imiterar följande lista med röda prickiga kjoloutfitidéer. Låt oss gå in direkt.

Svart skinnjacka med röd prickig kjol


källa

Även om en röd prickig kjol är ett sött föremål, kan du faktiskt bygga en snygg outfit runt den. Du kan också bära den med en vit t-shirt och en svart skinnjacka. Kombinera dem med svarta balettlägenheter för att se feminin och stilig ut på samma gång.

Grå långärmad t-shirt med röd prickig kjol

grå långärmad t-shirt röd prickig kjol
källa

Du kan till och med bära en röd prickig kjol, i det här fallet en pennkjol, som en del av en business-casual outfit. Kombinera den med en grå långärmad t-shirt. För en uppfriskande fräsch och professionell look, komplettera denna outfit med rosa spetsiga pumps och en svart handväska.

Bär den med en svart beskuren t-shirt

svart kort t-shirt
källa

Ibland är det kul att slänga in en lite sexig topp i en snygg outfit. Du kan till exempel bära en svart cropped t-shirt med en röd prickig midikjol för att visa upp midjan lite. För att göra denna outfit helt bedårande kan du bära svarta bollklackar och en röd målarhatt.

Bär med vit off shoulder topp

vit off the shoulder formsydd topp
källa

Hittills har du sett den mycket typiska prickiga kjolen med vitt som bakgrundsfärg och rött som färg för prickarna. Den här gången är det en helt annan vit midi-skaterklänning med enorma röda prickar. Överraskande nog kan det skapa den här superchica looken om den kombineras med en vit off shoulder-topp och nakna öppna klackar.

Röd prickig plisserad kjol och knuten chambrayskjorta

röd plisserad prickig kjol knuten chambray skjorta
källa

För att bygga en avslappnad outfit runt en röd prickig skaterkjol kan du bära den med en svart-vit randig topp och en knuten chambray-skjorta. Para ihop dem med svarta klackar för att fullborda denna minimalistiska, avslappnade look.

Vit midikjol med röda prickar

vit midikjol röda prickar
källa

Den här klänningen är en chic vit midikjol med små röda prickar. Bär den med en vit button down-blus och röda spetsiga tåpumps för damliknande styling. En röd clutch passar perfekt till klänningen och skorna.

Chambray skjorta med knäppning med vit och röd maxikjol

Chambray Button Up Skjorta Vit och Röd Maxikjol
källa

Här är en annan outfit med chambray-skjortan som ser helt luftig ut. Kombinera den bara med en golvlång prickig kjol och vita sandaler med klackar för en fräsch och drömsk look. En vit filthatt ger outfiten en extra feminin touch.

Röd och svart prickig kjol med prickiga och skinnjacka

röd och svart prickig pennkjol skinnjacka
källa

Vanligtvis ser en svart skinnjacka outfit mörk och cool ut. Men den här gången, eftersom skinnjackan är ihopkopplad med en röd och svart prickig kjol, blir tonen mycket varmare och outfiten får dig att se mer åtkomlig ut. För att avsluta din outfit, koppla ihop en skinnjacka och kjol med en grå t-shirt, svarta strumpor och svarta mockastövlar.

Röd skaterkjol med höga stövlar

Röd skaterkjol Lårhöga stövlar
källa

Om du funderar på att välja en outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på en tjejkväll, här är en snygg outfit som lätt kan få uppmärksamhet utan att behöva visa hud. Bär den med en svart sidenskjorta med en skaterkjol med ett rött prickigt bälte. Kombinera dem med svart mocka över knästövlarna för att lägga till en stilig och feminin touch till helhetslooken.

Röd luftig maxikjol med svart skinnjacka

röd luftig maxikjol svart skinnjacka
källa

Den här kjolen är en mycket unik vinröd och röd prickig maxi kjol. En svart tröja med hög hals och en svart skinnjacka är ett bra par att ha i din nuvarande garderob. Till skorna skulle den svarta ankelremmen med öppen tå vara perfekt.

Mörkblå skjorta med halvärmar och röd pennkjol

mörkblå halvärmad skjorta röd pennkjol
källa

Det här är en väldigt intressant old school-look som ser riktigt bra ut. Bär en blå sidenskjorta med en figursydd kjol med röda prickar och röda klackar. För att få folks uppmärksamhet, sporta ett chockerande rosa pannband för att skapa en galen färgkontrast med resten av outfiten.

Maxi prickig chiffongkjol med svart ullkappa

Maxi prickig chiffongkjol svart ullkappa
källa

För en feminin och luftig look kan du bära en svart stickad tröja med en svart ullkappa överst. Bär en röd prickig chiffong utsvängd maxikjol för botten. Komplettera outfiten med rosa klackar och en rosa clutchväska för en feminin touch.

Peplum topp med rött skärp och utsvängd midikjol

Röd peplum topp flare midikjol
källa

Kombinera en peplumtopp med ett rött skärp och utsvängd röd och vit prickig midikjol för en glad arbetsoutfit som är perfekt för kontorshelgerna. Bär rosa klackar för att se ännu mer damlika ut.

Bär den med en axelbandslös prickig topp

axelbandslös prickig crop top
källa

Här är en sexig röd prickig klänning i två delar perfekt för en strandfotografering. Toppen är en cropped tubtopp medan knappdelen är en minikjol. Kombinera dem med sandaler med nakna klackar och en stråhatt för en fantastisk strandoutfit.

Chambray skjorta med röd plisserad kjol

Chambray skjorta röd plisserad kjol med prickar
källa

För en supercasual look kan du bära en chambrayskjorta med knappar och en röd prickig midikjol. Bär nakna sandaler och ett stilrent halsband för att komplettera denna avslappnade och vackra outfit.

Jag hoppas att du gillar de röda prickiga kjolkläderna jag just delade med dig. Det är sällan något som sticker ut så lätt drar av sig. Du kan bara välja någon av ovanstående idéer som du gillar och det skulle förmodligen passa dig bra. Försök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*