Home / Stil / Hur man stylar en röd tunika
Hur man stylar en röd tunika

Hur man stylar en röd tunika

Tunikan är ett mycket intressant föremål. Den kan ses som en superkort kjol men i kombination med leggings eller smala byxor. Idag kommer jag att uppehålla mig mer i detalj vid den röda tunikan. Anledningen till att jag valde den här är för att den får dig att se riktigt skarp och ljus ut och ändå får dig att se luftig och stilig ut tack vare det coola och unika snittet på en tunikatopp. För att bättre visa dig hur du stylar den, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för röda tunikaoutfiter för dig. Låt oss titta på dem nu.

Röd tunikatopp med svarta leggings och stövlar

röd tunikatopp med svarta leggings och stövlar
källa

För att starta den här listan med vackra och iögonfallande outfitidéer, kommer jag att visa dig en outfit som visar ett väldigt typiskt sätt att styla den röda tunikatoppen. För att uppnå detta utseende kan du bära en röd långärmad tunika med svarta leggings. För att se mer attraktiv ut kan du bära ett par bruna ankelstövlar i läder för att komplettera outfiten.

Röd chiffong utsvängd tunika med svarta leggings

Röd chiffongtunika med svarta leggings
källa

På samma sätt innehåller denna outfit också en röd tunika och svarta leggings som den tidigare outfiten. Men den här gången är tunikan en längre röd chiffong som ser ännu mer damlik och luftig ut. Bär svarta läderpiggar för att få skorna att se mörka och diskreta ut.

Röd långärmad tunika med leopardmönstrad halsduk

röd långärmad tunika med leopardmönstrad halsduk
källa

För att uppnå denna lite sofistikerade look kan du bära en leopardmönstrad halsduk och en röd långärmad tunika för att se elegant och feminin ut. Bär svarta leggings med ett par knähöga stövlar i brunt läder för att lägga till lite extra stil till looken.

Röd tunika med grå kofta och svarta leggings

röd tunika med grå kofta och svarta leggings
källa

Låt oss nu titta på något annat. Istället för att bara ha en röd tunika på toppen kan du slänga en grå kofta över den för att se mysigare och mer naturlig ut. Bär svarta beskurna leggings med ett par svarta balettkläder för att se rena och eleganta ut. Bär ett långt snyggt halsband i bohostil för att se ännu snyggare ut.

Röd och svart tunika med stamtryck och läderstövlar i mitten av vaden

röd och svart tunika med stamtryck och läderstövlar i mitten av vaden
källa

På tal om boho-stil, det här är en röd och svart tunikatopp med några underbara tribaltryckdetaljer nära fållen, vilket ger en subtil boho-stil till utseendet. Kombinera den röda toppen med svarta leggings. För skor, bär ett par bruna läderstövlar för att se snygg ut.

Röd tunika med halvärmar och svarta leggings och plattor

röd tunika med halvärmar, svarta leggings och plattor
källa

För dig som älskar att klä dig som en minimalist, här är en vacker och enkel outfit för dig. För toppen, använd helt enkelt en röd tunikatopp med halvärmar. Kombinera den med svarta leggings och svarta läderkläder. Resultatet är en minimalistisk röd och svart streetoutfit som fortfarande får dig att sticka ut från mängden.

Röd och svart mönstrad topp med croppade leggings

röd och svart mönstrad topp med korta leggings
källa

Här är en intressant och ungdomlig look. Tunikatoppen här är röd och svart och fylld med ett diamantformat mönster. Kombinera denna tunika med svarta leggings för att se smal och lång ut. Bär svarta balettkläder för att hålla din outfit enkel, ren och snygg.

Slimmad tunikatopp med vita cropped skinny jeans

slimmad tunikatopp med vita skinny jeans
källa

Om du vill se smal och smal ut, är det ett bra sätt att få din midja att se smalare och tydligare ut att bära en tunikatopp. Du kan till exempel bära en röd slimmad lång tunikatopp med vita cropped skinny jeans. Kombinera ljusrosa klackar med en vit läderväska för att se sofistikerad och elegant ut.

Röd tunikatopp med halvärmar och svarta leggings

röd tunikatopp med halvärmar och svarta leggings
källa

Här är en affärsdräkt som lutar något åt ​​den avslappnade sidan. Bär en röd tunikatopp med avslappnad passform med svarta leggings för att få ihop denna look. En handväska i svart läder och ett par svarta balettkläder är en bra kombination att ha i din arsenal. Du kan lägga till en statementkedja till mixen för att se lite mer iögonfallande ut.

Asymmetrisk ärmlös tunika med svarta byxor med vida ben

asymmetrisk ärmlös tunika med svarta vida byxor
källa

Det här är en luftig och stilren outfit som du kan bära både som streetoutfit och som business casual outfit. För topp bär röd tunikatopp med asymmetrisk fåll och lös passform. Kombinera med svarta byxor med vida ben för en mer luftig look. Bär svarta och gråmönstrade canvasskor för att få skorna att se ännu mer avslappnade ut.

Röd och svart blommig tunikatopp och vita skinny jeans

Röd och svart blommig tunika topp och vita skinny jeans
källa

För att uppnå denna unika och uppfriskande look kan du bära en röd och svart blommig ärmlös tunikatopp. Bär din med vita skinny jeans. Bär ett par vita spetsiga klackar för att få skorna att se både uppfriskande och eleganta ut. Slutligen, lägg till ett silver statement till mixen.

Röd V-ringad ärmlös tunika och blå ribbad skinny jeans

Röd V-ringad ärmlös tunika och blå ribbad skinny jeans
källa

Det här är en ganska ungdomlig och snygg outfit för dig som inte gillar att klä dig snyggt. Bär en röd V-ringad ärmlös tunikatopp med tryck till toppen. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en rosa clutchväska för att fullända looken.

Röd långärmad ena axeltopp och mörkblå skinny jeans

röd långärmad enaxeltopp och mörkblå skinny-jeans
källa

För att se sexig och chic underskattad ut, här är en outfit du vill prova utan att verkligen visa mycket hud. För att skapa denna look, bär en röd långärmad tunikatopp med en axel över en svart topp med spaghettiband. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och svarta läderstövlar för att fullborda denna enkla men fantastiska look.

Lång röd nylontunika med svarta läderleggings

lång röd nylontunika med svarta läderleggings
källa

Här är en väldigt unik tunikatopp. Det är en långärmad långärmad tunikatopp i röd nylon. Kombinera den med svarta läderleggings och grå mocka för att se elegant och unik ut.

Här är de röda tunikaoutfitidéerna som är förvånansvärt lätta att dra av. Ge det ett försök och chansen är stor att du kommer att se naturligt ljus och attraktiv ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*