Home / Stil / Hur man stylar en stickad halsduk
Hur man stylar en stickad halsduk

Hur man stylar en stickad halsduk

För att se mysig och attraktiv ut är det en mycket bra idé att bära en tjock kofta eller tröja. Men vet du att det faktiskt finns ett annat alternativ som liknar de två nyss nämnda? Ämnet jag pratar om är den stickade halsduken. De är förvånansvärt lätta att styla, även om de kan se unika ut. Du kan behandla dem bra som tjocka tröjor eller koftor. Faktum är att de är så lika att jag ibland föreställer mig en väldigt tjock kofta som en stickad halsduk. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några av de bästa stickade halsduksidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit stickad halsduk med röd och svart rutig tunikaskjorta

vit kabelstickad halsduk med röd och svart rutig tunikaskjorta
källa

Låt mig börja med en mycket unik och attraktiv streetoutfit perfekt för att träffa vänner och starta den här listan med outfitidéer. Till toppen kan du bära en röd och svart rutig pojkvänskjortklänning med svarta leggings. Bär en vit stickad halsduk över din skjorta. För skor, bär ett par bruna läderstövlar för att se elegant och elegant ut.

Grå stickad halsduk med vita skinny jeans och knähöga camelboots


källa

För att skapa denna mysiga och avslappnade outfit som du kan bära både som streetoutfit och som business casual outfit, kan du bära en vit t-shirt med vita skinny jeans. Kombinera dem med en grå stickad halsduk över din skjorta för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med ett par knähöga kamelstövlar i mocka för att svepa in outfiten på ett feminint sätt.

Grå kornig stickad halsduk med svarta leggings

grå chunky kabelstickad halsduk med svarta leggings
källa

För att forma denna snygga och mysiga outfit kan du bära en kraftigt oversized grå eller ljusrosa stickad halsduk som fokuspunkten för outfiten. Den är så pass oversized att den i princip är en variant på tunikatröjan. Så det är väldigt vettigt att kombinera det med svarta leggings. Ett par ankelstövlar i svart läder är det perfekta komplementet till din outfit.

Grå cardigan med vit chiffongblus och svarta utsvängda jeans

grå kofta med vit chiffongblus och svarta utsvängda jeans
källa

För att få den här eleganta affärsdräkten kan du bära en grå kofta med lång snodd som ser mycket ut som en grå halsduk så att du kan bära dem omväxlande. Kombinera den med svarta utsvängda jeans för att se extra lång ut. Bär en rutig halsduk med ett par svarta stövletter för en snygg finish.

Vit och grå randig stickad halsduk med floppy mössa

vit-grå randig stickad halsduk med floppy mössa
källa

Detta är en mycket konstnärlig look som överraskande nog inte är så svår att uppnå. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit och grå randig lång halsduk. Kombinera den med en grå tröja och svarta skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna. Lägg till en ljusgrå floppy hatt till mixen för att se mer konstnärlig ut.

Grå omlottscarf med svarta skinny jeans och mockaboots

grå omlottscarf med svarta skinny jeans och mockaboots
källa

För att uppnå den här mysiga och avslappnade streetlooken kan du bära en grå stickad halsduk som är i fokus för din outfit. Kombinera den med svarta skinny jeans för att få dig att se extra lång och smal ut. Till skorna kan du bära ett par svarta mockaboots för att sätta en elegant touch till outfiten.

Kamelstickad halsduk med svart-vitrandig långärmad t-shirt

Kabelstickad kamelsjal med svart och vit randig långärmad t-shirt
källa

För att uppnå denna luftiga och mysiga look kan du bära en lätt kamelstickad colonhalsduk över en svart och vit randig långärmad t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Kombinera dina skor med ett par stövlar med svarta läderklackar för en snygg och ren finish.

Camel lång halsduk med vit oversized halsduk och läderleggings

Camel lång halsduk med vit oversized halsduk och läderleggings
källa

För att se mer oskyldig och uppfriskande ut är det viktigt att ha ett inslag av vitt i mixen. Du kan till exempel bära en vit tunikascarf som mittpunkten i din outfit och para ihop den med svarta läderleggings och ett par knähöga kängor i svart läder. Komplettera denna outfit med en brun stickad halsduk för en avslappnad look.

Grå halsduk med infinity-scarf och leggings

grå halsduk med infinity halsduk och leggings
källa

Att se ödmjuk ut betyder inte att du inte kan se vacker ut. Den här outfiten är ett bra exempel på det. Kombinera en grå lång halsduk med en svart infinitystickad halsduk för topp för att fullborda denna vackra och anständiga outfit. Kombinera dem med svarta leggings och ett par kamelstövlar i mocka för att se snygga och snygga ut.

Ljusgrå stamtryckt lång halsduk med fransar och svarta lårstövlar

ljusgrå stamtryckt lång halsduk med fransar och lårhöga stövlar i svart läder
källa

En maxlängd lång kofta kan också betraktas som en halsduk då den ser väldigt lik ut och skapar samma luftiga känsla. I det här fallet kombineras den ljusgrå maxi-koftan med tribaltryck med en svart miniklänning. Lägg till ett par lårhöga stövlar i svart läder för att se snygg och attraktiv ut.

Grå ribbad stickad halsduk med slitna svarta skinny jeans

grå ribbad stickad halsduk med slitna svarta skinny jeans
källa

Detta är en mysig och snygg grå och svart outfit. För att uppnå detta kan du bära en ljusgrå ribbstickad scarf med en matchande lång grå kashmirhalsduk. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se snygga och smala ut. För skorna, bär ett par ankelstövlar i svart läder för att komplettera outfiten.

Grå tröja med halvärmar, svart topp med långa ärmar och brun läderväska

grå halvärmad tröja med svart långärmad skjorta och brun läderväska
källa

För att forma denna mysiga och snygga lagerdräkt kan du bära en grå halvärmad omlottscarf över en svart långärmad tröja. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta stövlar i mocka. Lägg till en brun handväska i läder för att se mer elegant och attraktiv ut.

Grå melerad halsduk med en färgglad rutig halsduk

gråmelerad halsduk med färgglad rutig halsduk
källa

För att se ungdomlig och uppfriskande ut kan du bära en grå halsduk med en färgglad rutig halsduk överst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar och revor. Bär ankelboots i grå mocka för att avsluta looken.

Här är den stickade halsduken som kan få dig att se väldigt mysig och trevlig ut. Prova dem och se om de passar din karaktär bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*