Home / Stil / Hur man stylar en svart långärmad midiklänning
Hur man stylar en svart långärmad midiklänning

Hur man stylar en svart långärmad midiklänning

För dig som tycker om att gå på cocktailpartyn och andra formella evenemang finns det tillfällen då du vill se mer uppfriskande ut med en ärmlös eller kortärmad miniklänning. Det finns också tillfällen då du vill se mer elegant och feminin ut genom att bära en svart långärmad midiklänning. Idag vill jag fokusera på det senare. De flesta av er borde veta att svart färg gör att du lätt ser smalare och smalare ut. Det är en bra idé att bära den oavsett din kroppstyp. För att visa dig hur du stylar, ska jag visa dig några av de bästa svarta långärmade midiklänningar som jag har samlat på mig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart långärmad bodycon midiklänning med miditryck


källa

För att skapa den här listan med eleganta outfitidéer vill jag börja med att visa dig en minimal outfit som kan få dig att se väldigt feminin och ren ut. För att uppnå denna look kan du bära en svart långärmad bodycon midiklänning som fokuspunkten för din look. Kombinera klänningen med ett par ljusrosa spetsiga klackar för att fullända din outfit.

Svart midiklänning med trekvartsärmar och balettkläder

svart midiklänning med trekvartsärmar och balettkläder
källa

Om du gillar känslan av en långärmad klänning men föredrar att ärmarna är lite kortare är det en bra idé att bära en trekvartsärm. Du kan till exempel bära den här svarta kroppsnära midiklänningen med trekvartsärmar. Ett par svarta balettskor i mocka gör din outfit komplett.

Mock Neck långärmad midiklänning med ankelrem med öppen tå klackar

Långärmad midiklänning med hög hals och klackar med öppen tå
källa

Här är en annan superminimal outfit som gör att du kan se vacker och elegant ut på ett mer diskret sätt vid ett formellt evenemang. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart höghalsad långärmad bodycon midiklänning. Kombinera klänningen med kreativt designade klackar med ljusrosa och svarta ankelband och öppna tår.

Svart midiklänning med ankelband med långa ärmar och klack med öppen tå

svart långärmad midiklänning med klackar med öppen tå och ankelband
källa

För att skapa den snygga och enkla outfiten som är mångsidig nog att bära till alla typer av semi-formella eller formella evenemang, överväg att bära en svart långärmad bodycon midiklänning i bomull som kärnan i din outfit. Bär ett par svarta klackar med öppen tå och ankelrem för dina skor för att fullborda din look elegant och elegant.

Mock Neck Midi Bodycon-klänning med ankelstövlar med öppen tå

Mock Neck Midi Bodycon-klänning med ankelstövlar med öppen tå
källa

Du behöver inte nödvändigtvis bära en djup V-ringning eller en rygglös klänning för att se sexig och attraktiv ut. Istället kan du helt enkelt visa upp dina kurvor genom att bära en bodycon-klänning. Du kan till exempel bära en svart midiklänning med hög hals och lång ärm. Kombinera den med ett par ankelstövlar i svart läder för att se snygg och unik ut.

Svart långärmad filthatt och utsvängd midiklänning med högklackade stövlar

Svart långärmad filthatt och utsvängd midiklänning med klackskor
källa

För att uppnå denna söta och ungdomliga cocktailpartyoutfit, här är vad du vill göra. Bär en svart passform och midi-långärmad klänning för att se lång, smal och luftig ut. Kombinera den med en svart filthatt för en snygg touch. Komplettera din outfit med ett par svarta lädersko med snörning för en snygg finish.

Svart långärmad midiklänning i bomull med ankelstövlar i läder

svart långärmad midiklänning i bomull med ankelstövlar i läder
källa

Detta är en annan mycket minimal outfit som bara innehåller en klänning och ett par skor. Resultatet är dock väldigt vackert och bevisar återigen kraften i minimalism. För att uppnå denna look kan du bära en svart långärmad midi shift-klänning i bomull. Kombinera klänningen med svarta läderstövlar för att se elegant och stilig ut.

Off the shoulder, halvgenomskinlig, långärmad midiklänning med ankelrem i häl

Off the shoulder semi-transparent långärmad midiklänning med klackar med ankelband
källa

Låt oss nu ta en titt på denna lågmälda sexiga och damlika outfit som verkligen kan få dig att sticka ut från mängden. För att forma den här looken kan du bära en långärmad, semi-transparent bodycon-klänning. Kombinera den fantastiska klänningen med ett par klackar med öppen tå och svarta ankelband för att fullborda looken.

Svart, vid trekvartsärm klänning med V-ringning

svart, vid klänning med trekvartsärmar och V-ringning
källa

Det här är en relativt luftig look som du kanske vill prova. För att dra fram denna coola look bör du välja en svart midiklänning, som har en avslappnad passform och en lös långärmad design. Klänningen kommer till och med med en sofistikerad och subtil slitsdetalj. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfiten med en elegant touch. Du kanske till och med vill lägga till en rosa läderkoppling för att ta denna outfit till nästa nivå.

Svart midi bodycon-klänning i spets med halsringning med balettklackar

Vit Mock Neck Spets Midi Bodycon Klänning med balettklackar
källa

För att se mer feminin och elegant ut är det en bra idé att lägga till ett spetselement till din outfit. Om du aldrig har provat att bära spets förut, är en svart midiklänning i spets ett bra ställe att börja. Du kan till exempel bära den här svarta långärmade klänningen med långärmad spets. Kombinera den med ett par svarta balettklackar i mocka för att fullända looken.

Semi-transparent svart Bodycon midiklänning

Halvt genomskinlig svart bodycon midiklänning
källa

Kom ihåg att du inte behöver visa mycket hud för att se sexig ut. Du kan bära en semi-transparent klänning för att se anständigt sexig ut utan att visa någon hud. Bär till exempel denna svarta långärmade midiklänning som har en semi-transparent ärmdesign. Bär den här klänningen med ett par klackar med öppen tå med svarta ankelband för en ren look.

Svart lågärmad bodycon midiklänning med djup V-ringning och öppen tå häl

Svart långärmad Bodycon Midi-klänning med öppen tå med nedsänkt V-hals
källa

För dig som är självsäker och vill visa lite hud för ditt nästa formella event, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en svart långärmad bodycon-klänning med djup V-ringning. Kombinera den med ett par svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Här är de svarta långärmade midiklänningarna som kan hjälpa dig att se elegant och relativt diskret ut. Prova dem och du kommer att njuta av att se anständig och attraktiv ut på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*