Home / Stil / Hur man stylar en svart omlottopp
Hur man stylar en svart omlottopp

Hur man stylar en svart omlottopp

En svart omlott kan ses som ett sexigt alternativ till en svart t-shirt eller blus. Du kan justera hur djupt V-ringningen passar dig och för att matcha resten av outfiten. Beroende på hur du stylar den kan den bäras som en luftig eller sexig outfit. För att ge dig några vackra idéer att bära, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för svart omlottoutfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart omlottopp med vit skort


källa

För att börja listan ska jag överraska dig lite genom att dela denna outfitidé med en skort. För att uppnå denna chica och minimala look kan du helt enkelt bära en svart omlottstopp med vita sandaler med korta och svarta klackar. Det här är en underbar outfit som fungerar utmärkt som en business casual outfit.

Svart omlottopp med halvärm, halvärm och skinny jeans

svarta skinny jeans med volanger och omslag
källa

För en blåsig streetlook kan du bära en halvärmad svart omlottopp och skinny jeans. Den volangiga omlottstoppen har en knutdesign som gör outfiten mer elegant och attraktiv. För skorna skulle ett platt val som de bara klackarna passa perfekt till outfiten.

Svart omlottopp med skinny jeans och flip flops

svarta omlottoppar skinny jeans flip flops
källa

För en supercasual outfit kan du bära en ganska lös svart omlottopp. Kombinera den med blå skinny jeans och bruna flip flops för att ge outfiten en mer avslappnad känsla.

Bär din med en svart läderkjol

svart läder kjol outfit
källa

Här är en sexig och mörk look som passar särskilt dig som har lite edginess i din karaktär. För toppen, bär en svart omlottopp som en V-ringad topp. Du kan definitivt anpassa det så länge du är bekväm. Kombinera den med en svart kjol med dragkedja i läder och svarta stövlar för att komplettera din outfit med stil och mörker.

Svartvit omlottstopp med jeans med vida ben

svarta och vita jeans med vida ben
källa

Denna outfit är en uppfriskande och rolig outfit som är lätt att ta av. Bär en svart och vit knuten omlotopp för toppen. Kombinera den med blå jeans med vida ben. Håll den avslappnade känslan konstant genom att bära öppna stövlar i läder. Varje del av den här outfiten är lossskuren och avslappnad för en mysig, luftig look.

Bär den med vita skinny jeans och svarta klackar

vita skinny jeans svarta klackar outfit
källa

Om du vill ha en svart och vit arbetsoutfit som ser professionell ut men är trött på att bära kostym hela tiden, är denna outfit ett utmärkt val. Bär helt enkelt en svart omlottstopp med vita skinny jeans och svarta klackar. Bär en handväska i svart läder för att lägga till elegans till din outfit. Resultatet är en vacker och minimalistisk business casual outfit.

Svart omlottskjortklänning med choker

svart omlottskjortklänning choker outfit
källa

Denna outfit är en blandning mellan en sexig street outfit och en boho outfit. Bär helt enkelt en svart omlottskjortklänning med nakna boho-sandaler. Bär en svart choker för att fullborda denna unika och attraktiva look.

Svart slim fit omlottopp och rosa A-linje minikjol

Skinny Fit Black Wrap Top Pink A Line Mini Kjol
källa

Denna omlott är gjord av bomull. Det är ett sexigt, slimmad alternativ till en svart långärmad t-shirt. Du kan para ihop den med en rosa minikjol med hög midja för en ung och vacker look. Till skorna kan du bära vita sneakers för en avslappnad look eller sandaler med nakna klack för en chic look.

Kort svart omlottopp med knälång kjol

Avskuren, knälång kjol med svart omlottlivdel
källa

Denna sexiga outfit kan vara något roligt att umgås med tjejer. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart omlottstopp som crop top. Kombinera den med en svart knälång kjol och ljusrosa klackar med öppen tå för att komplettera outfiten med elegans.

Bär din med svarta skinny jeans och en skinnjacka

svart skinny jeans skinnjacka ut
källa

Om du är ett fan av alla svarta outfits är det här för dig. Bär en svart omlottopp med svarta skinny jeans och läderstövlar. Det skulle ha varit en mörk och cool outfit. Pressa kylfaktorn till det yttersta i en svart skinnjacka.

Bär en grå pennkjol med knappar

grå pennkjol med knappstängning framtill
källa

Bär en svart chiffongomslagsöverdel med en grå pennkjol med knappar ner för en smart affärsmässig look. Ett par svarta klackar och en handväska i svart läder förenar denna outfit. Det smala bruna bältet är en snygg liten detalj som får dig att se smalare och smartare ut.

Svart crop-top och passande kjol i två delar

set i två delar med en svart, figurnära kjol
källa

Detta tvådelade set är ett intressant alternativ till en svart bodycon-klänning. Setet består av en svart passform omlott och en svart passande kjol. Till skorna skulle jag rekommendera att bära ett par svarta ankelband med öppna tår. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Svart omlottopp med grå veckad kjol med hög midja

Abbey Clancy svart omlottkjol grå veckad maxikjol
källa

En svart omlottstopp och en grå veckad maxikjol är en bra kombination för både smart och avslappnad. Kombinera helt enkelt delarna med svarta klackar för att komplettera denna minimalistiska svarta och gråa outfit.

Svart och vit randig omlottskjorta med ljusrosa midikjol

svart och vit randig omlottskjorta ljusrosa midikjol
källa

Om du tycker att en rejäl skjorta med svarta knappar ser lite för seriös ut kan du istället ha på dig en svart-vit randig omlottskjorta till din arbetsoutfit. Kombinera den med en ljusrosa midikjol och svarta klackar för att fullborda denna relativt energiska och uppfriskande affärsdräkt.

Svart och vit rutig bälte av axelblusen med jeans

svart och vitt rutigt bälte med off-the-shoulder blus
källa

För en chic och sexig streetoutfit kan du bära en axelbandslös svartvit rutig blus. Bär din med svarta skinny jeans och sandaler med nakna klackar. Komplettera denna superchica outfit med ett underbart halsband.

Jag hoppas att du gillar att läsa den här listan med bra idéer för svarta omslagskläder. Även om några av de nämnda kläderna är lite svåra att bära, är de flesta faktiskt lätta att ta av sig. Låt oss testa det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*