Home / Stil / Hur man stylar en svart veckad kjol
Hur man stylar en svart veckad kjol

Hur man stylar en svart veckad kjol

När det kommer till att välja en kjol för kontoret är det många som tänker på pennkjolarna. Men jag skulle hävda att det kan vara lite för tråkigt att klä sig så seriöst och formellt hela tiden. Finns det något lite mer uppfriskande, luftigt och som håller dig lugn? Om du har samma fråga har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar den svarta plisserade kjolen. För att hjälpa dig bygga vackra arbetskläder har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svarta plisserade kjoloutfits. låt oss dyka in

Mock Neck T-shirt med midi svart plisserad kjol


källa

Den svarta plisserade kjolen kan se bra ut som en del av en arbetsoutfit såväl som en streetoutfit. För att börja listan kommer jag först att visa dig en avslappnad och snygg streetoutfit. För att uppnå denna coola look kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med hög hals och kombinera den med en svart veckad midikjol. Bär vita sneakers för att se mer uppfriskande och avslappnad ut.

Figursydd beskuren t-shirt med långa ärmar och svart veckad kjol

Figurnära, beskuren stickad tröja med svart veckad kjol
källa

Låt oss säga att du vill se lite sexig ut för en dejt. Här är en outfit som ser enkel men ändå attraktiv ut. För att dra ihop denna outfit, bär helt enkelt en svart långärmad t-shirt. Kombinera den med en svart veckad midikjol och ett par svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera den lättillgängliga looken.

Grå ribbad tröja med mock-hals och svart veckad midikjol

grå ribbstickad mock-neck tröja med svart midikjol
källa

Låt oss nu titta på en business casual outfit. Till toppen kan du helt enkelt bära en grå ribbad stickad polotröja. Kombinera med en svart midikjol med hög midja för att se lite längre och smalare ut. En svart crossbody-väska i läder och ett par svarta mockaklackar är ett snyggt tillskott till din look.

Ljusblå luvblus med svart maxi-veckad kjol

Ljusblå blus med halsringning och svart veckad maxikjol
källa

Det här är en mycket intressant outfit som består av en ljusblå skjorta med halsringning. Om du tittar noga har skjortan faktiskt en väldigt unik design som ser ut som om du bär den fram och bak. Bär en svart veckad maxikjol med ett brunt läderbälte för att skapa en snygg outfit. Bär blå stövlar med öppen tå för att fullända outfiten på ett iögonfallande sätt.

Vit stickad tröja med svart veckad minikjol

vit kabelstickad tröja med svart veckad minikjol
källa

För att skapa en vacker och lättillgänglig look hjälper det ofta att bära en vit stickad tröja. För att styla tröjan kan du bära en svart veckad kjol. Bär svarta strumpor med svarta stövlar i mocka för att se mer elegant och feminin ut. Bär en svart stickad mössa för att lägga till en extra touch av elegans.

Bär den med en himmelsblå Mock Neck Form Fitting Cropped Knit Sweater

himmelsblå mock-neck beskuren stickad tröja
källa

Detta är en ganska kreativ streetoutfit tack vare den intressanta användningen av färg. För att styla den här outfiten kan du bära en himmelsblå beskuren stickad tröja med en skenhals för livstycket. Bär din med en svart veckad midikjol och svarta balettkläder. Bär en färgglad tryckt clutchväska för att se mer kreativ och konstnärlig ut.

Svart halvtransparent plisserad minikjol med vit t-shirt och jeansväst

svart, halvtransparent plisserad minikjol med vit t-shirt och jeansväst
källa

Det här är lätt min favoritoutfit bland den här listan. Det är så skönt att alla delar fungerar perfekt ihop. För att uppnå denna fantastiska streetoutfit kan du bära en vit t-shirt med en blå jeansväst. Kombinera dem med en svart semi-transparent veckad minikjol. Du bör även ha svarta minishorts under kjolen. Om du inte vet hur du ska avsluta, bär svarta balettkläder för dina skor.

Grön Off The Shoulder Ribbad tröja med svart plisserad midikjol

Grön ribbad axelbandslös tröja med svart veckad midikjol
källa

Det här är en väldigt damlik och diskret sexig outfit som passar särskilt dig som har fina axlar och nyckelben. För att uppnå denna look, bär en grön stickad off shoulder-tröja. Kombinera den med en svart veckad midikjol och ett par vita sneakers för att se uppfriskande och snygg ut.

Midikjol i chiffong med blå jeansväst

Midikjol i chiffong med blå chambrayväst
källa

Detta är en mycket intressant outfit som är en sällsynt blå jeanstopp med knappstängning. Det är inte så ovanligt att se en jeansväst draperad över en skjorta, men en ärmlös topp som denna är sällsynt och vacker. Kombinera den med en veckad svart midi chiffongkjol och ljusrosa och silverfärgade klackar.

Bär den med en svart fuskpälsrock och mörkbruna knähöga stövlar i läder

svart fuskpälsrock och mörkbrunt läderknähöga stövlar
källa

Vanligtvis ser en helsvart outfit cool och mörk ut, men den här gången är den mysig och vacker. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med en svart fuskpälsrock på toppen. Kombinera dem med en svart veckad midikjol och ett par mörkbruna knähöga stövlar i läder för att se vackra och snygga ut.

Svart och vit randig tröja med minikjol

svart och vit randig tröja med minikjol
källa

Ett litet knep som kan hjälpa dig att se lite mer mogen ut är att bära en leopardtryckt som en del av din outfit. Du kan till exempel bära en horisontellt randig vit och svart tröja med en svart veckad minikjol. Bär ett par leopardmönstrade balettkläder för att se mer mogna och eleganta ut.

Grå kostymjacka med tröja och svart veckad midi chiffongkjol

grå kostymjacka med tröja och svart veckad midi chiffongkjol
källa

För dig som är van vid att klä ut dig till jobbet och letar efter en outfit som hjälper dig att tona ner aggressiviteten lite, här är en som fortfarande får dig att se professionell ut samtidigt som du ser mer damlika ut. Bär en svart blus och en svart veckad kjol till denna outfit. En grå kostymjacka och svarta plattor är en bra kombination för att avsluta din look.

Gul blus med hög midja, svart plisserad kjol

gul blus med svart högmidjad plisserad kjol
källa

Att se gladare ut är ett av de enklaste sätten att bära något gult. Du kan till exempel bära en gul blus med en svart veckad midikjol. Kombinera dem med svarta spetsiga klackar för en ren och glad look.

Svart skön tröja med maxiveckad kjol

svart bekväm tröja med maxi plisserad kjol
källa

Här är en snygg men mysig svart outfit som hjälper dig att se längre och smalare ut. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en svart tröja med avslappnad passform och en svart maxikjol. Bär svarta leggings med ankelstövlar i svart läder för att fullborda en slående look.

Blå jeansjacka med svart veckad maxikjol

blå jeansjacka med svart veckad kjol i maxi
källa

För en affärsdräkt som lutar mycket åt den avslappnade sidan, prova denna snygga outfit. För att uppnå denna look kan du bära en vit t-shirt med en blå jeansjacka överst. Kombinera dem med en svart veckad maxikjol och silver spetsiga klackar.

Jag hoppas att du tycker att dessa svarta plisserade kjoloutfitidéer är användbara. Om du börjar bli lite uttråkad med dina pennkjolar eller till och med jeanskjolar, bör listan ovan vara ett bra ställe att lägga till ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*