Home / Stil / Hur man stylar en tröja med halsringning
Hur man stylar en tröja med halsringning

Hur man stylar en tröja med halsringning

När du vill bära något som får dig att se tillgänglig och mysig ut, är turtleneck en av de första sakerna som kommer att tänka på. Men om du vill väcka lite extra uppmärksamhet utöver den där mysiga känslan är en tröja med halsringning ett ännu bättre val. Du kan behandla den som en typisk tröja när du stylar den. Det är bara det att resultatet brukar se lite mer unikt och attraktivt ut. För att bättre visa dig hur du stylar den vill jag dela med dig av några av de bästa idéerna för tröja med tröja som jag har samlat på mig. Låt oss gå in direkt.

Blush rosa cowl neck tröja med svarta leggings och läderstövlar


källa

Låt mig börja den här listan med vackra och mysiga outfitidéer med en damliknande outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär helt enkelt en mörkrosa tunikatröja med huva med en avslappnad passform till toppen. Kombinera den med svarta leggings och svarta stövlar i matt läder för att se elegant och stilig ut. Lägg till en brun handväska i läder för att se mer professionell ut.

Grå stickad tröja med huva, vita skinny jeans och bruna stövlar

Grå kabelstickad tröja med huva, vita skinny jeans och bruna stövlar
källa

Det här är en väldigt enkel trefärgad outfit som ser riktigt cool ut. För att skapa denna look kan du bära en grå chunky stickad tröja med halsringning och vita skinny jeans. För att göra den här outfiten mer attraktiv och snygg kan du bära ett par brun mocka över knästövlarna för att fullända outfiten.

Grå tröja med halsringning, svarta leggings och kamelstövlar

grå tröja med halsringning, svarta leggings och kamelboots
källa

För att uppnå denna lågprofillook, bär helt enkelt en grå långärmad tunikatröja med huva som kärnan i outfiten. Som med andra tunikatoppar passar svarta leggings perfekt till den. För skorna, använd ett par ankelstövlar i kamelmocka för att se stiligare och robustare ut.

Vit kabelstickad chunky tröja med blå jeans och stövlar över knäet

vit, grovstickad tröja med blå jeans och overknee boots
källa

Bär en vit stickad hoodie för toppen för att skulptera denna helt underbara look. Kombinera den med ljusblå skinny jeans för att se gladare och mer ungdomlig ut. Till skorna kan du bära ett par mockaboots ovanför knäet för att fullända outfiten på ett feminint och stilrent sätt.

Grå ribbad tröjaklänning med huva i kombination med blå ribbade skinny-jeans

Grå halsringad ribbad tröjaklänning och blå ribbad skinny jeans
källa

Det här är en bra demonstration av hur skorna verkligen kan ge mervärde till hela din outfit. Den perfekta kombinationen av en grå stickad tröjaklänning och blåa skinny jeans. Lägg nu till ett par stövlar i rouge rosa läder för att göra denna outfit så mycket mer damliknande och snygg.

Superljusgrå tröja med vita slim fit jeans

Superljusgrå tröja med vita slim fit jeans
källa

För att se mer diskret och uppfriskande ut på jobbet, här är en mycket ljus outfit som du kanske vill prova. Bär en ljusgrå stickad tröja med avslappnad passform till toppen. Kombinera den med vita slim fit jeans. Bär ett par ljusrosa läderklackar för en feminin touch. Bär slutligen en handväska i svart läder för lite kontrast och gör outfiten mer elegant och elegant.

Vit stickad tröja med blå slim fit jeans

vit kabelstickad tröja med blå slim fit jeans
källa

Låt oss nu titta på en minimalistisk och attraktiv affärsdräkt. Bär helt enkelt en vit chunky stickad tröja med halsringning, blå slim fit eller skinny jeans. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor. Bär en mörkgrön läderhandväska för att avsluta looken.

Trekvartsärmad tröja med grå halsringning och slitna jeans med muddar

Grå tröja med dragringad trekvartsärm och jeans med muddar
källa

Här är en väldigt uppfriskande outfit som kan få dig att se väldigt tjejig och trevlig ut. Bär till toppen en ljusgrå ribbad stickad tröja med trekvartsärmar och halsringning. Kombinera den med jeans med blå muddar. Bär ett par ljusgrå mockaboots och en ljusrosa läderhandväska för att fullända din look.

Grå chunky tröja med vita jeans med raka ben

grå chunky tröja med vita jeans med raka ben
källa

För att se superminimal ut är en grå och vit outfit en bra idé. Bär en grå tröja med halsringning för att få ihop denna look. Istället för att bära vita smala jeans, använd vita jeans med raka ben för att se stiligare och lite edgy ut. Kombinera dem med ett par stövlar i grå mocka med öppen tå för att fullända looken.

Blush rosa oversized stickad tröja med slitna mörka jeans

Ljusrosa oversized stickad tröja med slitna mörka jeans
källa

För att få den här outfiten som ser både snygg och feminin ut kan du bära en rouge rosa lätt överdimensionerad stickad tröja som mittpunkten i din outfit. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. För skorna, bär ett par bruna läderstövlar med öppen tå för att se elegant och chic ut.

Grå topp med halsringning tillsammans med svarta superskinny jeans

Grå topp med halsringning och svarta superskinny jeans
källa

För att uppnå denna eleganta gråa och svarta look kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja med halsringning på toppen. Kombinera den med svarta superskinny jeans eller svarta leggings. Bär ett par ankelboots i svart mocka för skor för att hålla outfiten diskret men ändå stilig och feminin.

Ljusgrå tröja med kåpa och bruna stövlar över knäet

Ljusgrå tröja med kåpa och bruna stövlar över knäet
källa

Låt oss titta på en liten twist på en tröja i denna ljusgrå tröja med tröja. Kombinera en vacker klänning som denna med ett par brun mocka över kängorna och en stor handväska i brunt läder för att komplettera outfiten på ett väldigt enkelt men ändå attraktivt sätt.

Vit tröja med halsringning och röd ullkappa

vit tröja med kåpa och röd ullkappa
källa

För att uppnå denna vackra och eleganta look kan du bära en tjock tröja med ett vitt bälte med huva och en rosa ullkappa med luva över. Kombinera dessa plagg med en rosa och svart prickig minikjol och svarta läderstövlar för att fullborda looken på ett supersöt sätt.

Här är idéerna för outfittröjor som jag vill dela med mig av. Det här är bara några små variationer på dina typiska tröjoutfits. Ge din vanliga outfit en liten uppgradering genom att prova någon av outfits ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*