Home / Stil / Hur man stylar en väska med halm
Hur man stylar en väska med halm

Hur man stylar en väska med halm

När du vill se avslappnad och uppfriskande ut, oavsett om du shoppar eller är på väg till en avslappnad strandpromenad, är det ofta inte det bästa alternativet att bära en chic, high-fashion läderhandväska. Istället är en väska med halm det perfekta valet för att ge dig den luftiga och uppfriskande känslan som hör till dessa scenarier. Det är förvånansvärt lätt att styla. För att visa dig några riktigt snygga alternativ har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för klädsel med halmväskor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ärmlös miniskjortklänning med mörkblått och vitt tryck och en väska med halm


källa

Vanligtvis är sättet att styla en väska med halm att para ihop den med en avslappnad eller till och med minimal outfit. Du kan till exempel bära en ärmlös miniskjortklänning med marinblått och vitt blommönster och vita sandaler som kärnan i din outfit. Lägg till ett sugrör och en hatt för att se uppfriskande och attraktiv ut.

Rosa tröja med matchande utsvängd midikjol och halmväska

rosa tröja med matchande utsvängd midikjol och väska med halm
källa

För en damliknande och lättillgänglig look kan du bära en ljusblå chambray skjorta med knappar och en ljusrosa tröja med avslappnad passform på toppen. Kombinera dem med en ljusrosa midikjol och ett par vita sneakers för att se fräscha och ungdomliga ut. Tillägget av en stor halmmadrass är grädden på moset.

Vit linne med v-ringad, blå jeans och stråväska

vitt v-ringat linne, blå jeans och stråväska
källa

För att skapa denna avslappnade och snygga streetlook kan du bära en vit V-ringad ärmlös t-shirt och blå skinny jeans. Kombinera dem med svarta balettkläder för att se snygga och rena ut. Att bära klackar går inte så bra med denna väska med halm. Håll dig till lägenheter för det där speciella utseendet.

Ljusrosa ribbad oversized tröja med midikjol med hög midja och halmväska

Ljusrosa ribbad oversized tröja med en midikjol med hög midja och en väska med halm
källa

För att se extra luftig och uppfriskande ut är det ett mycket trevligt alternativ att bära en överdimensionerad tröja. Du kan till exempel bära den här ljusrosa ribbade tröjan som är grovt överdimensionerad. Kombinera den med en vit midikjol i bodycon med hög midja. Koppla ihop dem med en svart och vit lågtoppskonversation och en halmväska.

Vit spetstopp med kepsärmar och en väska med halm

vit spetstopp med kepsärmar och halmsäck
källa

Prova denna vita outfit med halm för att se vacker och lättillgänglig ut. Bär helt enkelt en vit spetstopp med kepsärmar och vita skinny jeans. Bär ett par ljusrosa sandaler med klack och en stor väska med halm för att se minimal och snygg ut på samma gång.

Minirosa svängklänning med färgblock halmväska

Minirosa svängklänning med färgblock halmväska
källa

En halmmadrass kan också ha en väldigt kreativ design. Här är till exempel en vit, grön och svart halmväska i block som ser riktigt vacker och naturlig ut. Kombinera den med en rosa svängklänning med minitryck. Till skorna kan du bära ett par svarta och nakenklackade sandaler för att fullända outfiten.

Blå och vit miniklänning med låg rygg och halmväska

blå och vit miniklänning med låg rygg och halmväska
källa

Halmväskan är perfekt för strandbarer och är därför även känd som en strandväska. Du behöver inte alltid ha bikini för att se sexig ut. Du kan bära en blå- och vitrandig miniklänning som den här för att se anständigt sexig och naturlig ut istället. Kombinera den med nakna sandaler och en halmväska för en avslappnad look.

Svart t-shirt med blå jeans och strandväska

svart figursydd t-shirt med blå jeans med muddar och strandväska
källa

För att uppnå denna enkla och balanserade look kan du helt enkelt bära en svart t-shirt överst och para ihop den med blåjeans med hög mudd. Bär vita klackar för att komplettera outfiten på ett fräscht och elegant sätt. Naturligtvis kan du alltid lägga till en halmpåse till mixen för att se ännu mer uppfriskande ut.

Svart kortärmad miniklänning med shoppingväska

svart kortärmad miniklänning med shoppingväska
källa

För att se absolut minimal ut för en avslappnad utomhushäng kan du helt enkelt bära en svart t-shirtklänning. För skor, kanske du vill bära nakna sandaler om det är en strandhäng, eller så kan du bära vita sneakers för andra utomhusaktiviteter. Bär en väska med halm som är både vacker och funktionell.

Svart mini tank swing klänning med axelbandssandaler

svart mini tank swing klänning med axelbandssandaler
källa

Om du verkligen gillar den tidigare outfitidén och du föredrar en lite mer damliknande outfit så är detta ett mycket bra alternativ för dig. Bär bara en svart mini swing tank klänning med bruna gladiatorsandaler. Lägg till en halmpåse till din outfit för att se uppfriskande och damlik ut.

Ljusrosa virkad topp med minijeansshorts och stråväska på stranden

Ljusrosa virkad topp med minijeansshorts och stråväska på stranden
källa

Här är en blåsig och snygg strandoutfit för dig som inte har några planer på att faktiskt bada. Bär en virkad topp med rosa kapsärm till toppen. Kombinera den med ljusblå mini jeansshorts. Bär svarta sandaler, en halmsäck och en halmhatt för att komplettera denna outfit.

Svart klänning med högt nedsänkt blommönster och V-ringning med halmsäck

svart klänning med högt blommönster och V-ringad och halmväska
källa

För en glad och vacker look kan du bära denna svarta ärmlösa hög-låga blommiga miniklänning med V-ringad. Till skorna kan du bära sandaler med nakna klack på ett strandcocktailparty. Kombinera dessa bitar med en väska med halm för att fullborda looken.

Blå och vit randig skjorta med broderad halmväska

blå och vit randig skjorta med broderad halmväska
källa

Det här är en väldigt cool och ungdomlig outfit. Bär bara en ljusblå och vit randig kortärmad skjorta med blå jeansshorts. Kombinera dem med vita sandaler och en väska med halm för en mer uppfriskande look. Observera att den här halmväskan är broderad med blommor, vilket kan få dig att se ännu mer attraktiv ut.

Blå- och vitrandig miniklänning med en väska med halm

Blå och vitrandig axelbandslös miniklänning med en väska med halm
källa

För att skapa en lågmäld, sexig och minimal strandlook kan du bära en blå- och vitrandig axelbandslös miniklänning med nakna sandaler. Kombinera dem med en halmsäck och en halmhatt för att fullborda denna superenkla och attraktiva outfit.

Här är idéerna för klädsel med halmväskor som jag vill dela med mig av. Även om du vill se elegant ut, håll dig inte till din high fashion handväska hela tiden. En halmmadrass kan verkligen öppna upp en helt ny stil för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*