Home / Stil / Hur man stylar en veckad midikjol
Hur man stylar en veckad midikjol

Hur man stylar en veckad midikjol

Det råder ingen tvekan om att en minikjol får dig att se extra smal ut, medan en maxikjol får dig att se extra elegant ut. Men vill du se återhållsamt vacker ut är midikjolen ett väldigt snyggt alternativ. Idag ska jag prata om en väldigt specifik typ av midikjol, nämligen den veckade midikjolen, som låter dig se väldigt luftig och attraktiv ut på ett naturligt sätt. Det fina är att den är väldigt lätt att ta av. Det finns ingen formmatchning eller hudåtergivning. För att visa er hur man stylar den mer detaljerat vill jag dela med mig av några riktigt snygga plisserade midikjol-outfitidéer som jag har samlat på mig. Låt oss nu hoppa in.

Svart bodycon tröja med rosa veckad midikjol


källa

För att starta den här listan med mestadels luftiga och anständiga outfitidéer, vill jag visa dig en damliknande outfit som du kan bära på både jobbet och en avslappnad fest. För att forma denna look kan du bära en svart tröja med en hög midja rosa veckad kjol för att se smal och vacker ut. Bär pumps i metalliskt silver för att ge en glänsande touch till din outfit.

Svart mock-neckad kortärmad tröja med veckad midikjol

svart kortärmad tröja med ståkrage och veckad kjol
källa

Du kan säkert bygga en ungdomlig streetoutfit runt en veckad kjol, och här är ett vackert exempel på hur du enkelt kan göra det. Till toppen kan du bära en svart kortärmad tröja eller en svart t-shirt. Kombinera den med en veckad svart midikjol för att se enkel och cool ut. Bär vita sneakers för skorna för att packa den här looken ren och avslappnad.

Svart skinnjacka med grå midikjol och fransad halsduk

svart skinnjacka med grå midikjol och fransad halsduk
källa

För att forma denna stilfulla business-casual-look kan du bära en vit tröja med en svart skinnjacka och en grå fransad stickad halsduk för att skapa några snygga lager ovanpå. För resten av outfiten kan du bära en grå veckad midikjol och ett par roséguld sammetsklackar för att se damliknande och mogen ut.

Ljusblå blus med plisserad midikjol i svart bälte

ljusblå blus med svart veckad midikjol med skärp
källa

Detta är en mycket intressant och attraktiv outfit. Skjortan här är en kreativt designad skjorta som du måste bära fram och bak. Kombinera toppen med en svart veckad midikjol och ett brunt brett läderbälte. Bär ett par kungsblå stövlar i mocka för att komplettera outfiten på ett skarpt sätt.

Grå axelbandslös tröja med mörkblå plisserad kjol

grå enaxeltröja med mörkblå veckad midikjol
källa

Detta gör att du kan se underskattat sexig och ungdomlig ut på samma gång. För att göra detta, börja med den grå chunky enaxeltröjan som får dig att se både avslappnad och diskret sexig ut. Kombinera toppen med en djupblå veckad midikjol. För att se mer ungdomlig ut, kombinera dessa pjäser med ett par vita och svarta sneakers för att fullborda looken.

Svart longline kavaj med grå veckad midikjol och höga stövlar

svart longline blazer med grå veckad kjol och overknee boots
källa

Att använda svart och grå färgkombination är en mycket bra idé för att se balanserad och elegant ut. För att applicera denna kombination på din outfit kan du bära en svart ullkavaj med en svart tröja. Kombinera dem med en grå veckad kjol. Bär slutligen ett par lårhöga stövlar i grå mocka för att se extra elegant och attraktiv ut.

Svart skinnjacka bärs med ljusgul tröja och vinröd midikjol i chiffong

svart skinnjacka med ljusgul tröja och vinröd midikjol i chiffong
källa

För att forma denna vackra affärs-casual outfit kan du bära en svart skinnjacka över en ljusgul tröja som ser glad ut för en intressant kontrast. För resten av looken kan du bära en vinröd plisserad midikjol i chiffong för en luftig touch. Bär svarta klackar för en snygg finish på din outfit.

Grå t-shirt med plisserad midikjol i rosa guld

grå t-shirt med roséguld plisserad kjol
källa

Här är en mogen och feminin look. För att uppnå denna look kan du bära en grå passform t-shirt med en silverfärgad statement-kedja för toppen. Bär en plisserad kjol i roséguld med hög midja på den nedre delen. Kombinera dessa plagg med svarta klackar med öppen tå med ankelband och en leopardmönstrad clutch för en feminin touch.

Rosa chunky tröja med en mörkblå veckad midikjol

rosa chunky tröja med mörkblå veckad midikjol
källa

Ett av de enklaste sätten att se damlik ut är att bära lite rosa. Det är verkligen så enkelt. Du kan till exempel bära en rouge rosa chunky tröja som fokus på din outfit. Kombinera den med en djupblå plisserad kjol och svarta balettkläder för att fullborda denna enkla och vackra look.

Svart skinnjacka med vit blus och blommig plisserad kjol

svart skinnjacka med vit blus och blommig plisserad kjol
källa

För att forma denna eleganta och eleganta affärsdräkt kan du bära en svart bikerjacka i läder med en vit blus eller sweatshirt. Kombinera dem med en svart, blå och rodnad veckad blommig midikjol. Kombinera silverklackar med öppen tå med en rosa läderhandväska för att få denna outfit att se mer iögonfallande och damliknande ut.

Svart tröja med ljusrosa veckad midikjol i chiffong

svart tröja med ljusrosa veckad midikjol i chiffong
källa

För att uppnå denna eleganta svarta och rosa look kan du börja med en svart tröja med rund hals för toppen. Kombinera den med en plisserad midikjol i rosa chiffong för att se både damliknande och luftig ut. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa spetsiga klackar för att sätta en extra feminin touch till looken.

Svart bomberjacka i ull med veckad midikjol i konstläder

svart bomberjacka i ull med veckad midikjol i konstläder
källa

För att skapa denna coola och unika outfit kan du bära en svart oversized bomberjacka i ull över en marinblå stickad tröja med avslappnad passform. Kombinera dem med en svart midikjol i konstläder för att se mörk och cool ut. Bär svarta besättningsstrumpor med ett par svarta och guldiga oxfordskor för att fullborda looken.

Blå och vit randig skjorta med mörkblå chiffong midikjol

blå och vit randig skjorta med mörkblå chiffong midikjol
källa

Låt oss ta en titt på hur man skapar en diskret men ändå vacker affärsdräkt för jobbet. Bär helt enkelt en marinblå och vit vertikal randig skjorta med smal passform med en knapp upptill och stoppa in den i en marinblå veckad midi chiffongkjol. Bär ett par ljusrosa klackar och en mörkgrön läderhandväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Här är idéerna med veckade midikjolar som jag vill dela med dig. De är verkligen lätta att ta av. Prova dem och du bör kunna utöka dina idéer om arbetskläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*