Home / Stil / Hur man stylar en vit grimstopp
Hur man stylar en vit grimstopp

Hur man stylar en vit grimstopp

På pappret är den vita grimstoppen bara en version av en västtopp som låter dig visa lite mer hud i axel- och armhålan. I verkligheten kan denna subtila skillnad få dig att se väldigt feminin och sexig ut. Och ännu viktigare, det är inte alls lika svårt att ta av sig den här sexiga V-ringade västen. För att visa dig hur du stylar den här mångsidiga artikeln, har jag samlat några av de bästa idéerna för vit grimstop i en sammanfattad och intressant lista. Låt oss hoppa direkt in.

Vit cropped haltertopp med slitna skinny jeans

vita cropped skinny jeans med en grim top
källa

Många vita grimstoppar är också crop tops. Du kan enkelt bygga en lågmäld sexig outfit runt den. Till exempel kan du helt enkelt bära en vit grimma crop top med slitna skinny jeans och vita sneakers och förvänta dig att se avslappnad och stilig ut. Det här är en fantastisk outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på en avslappnad samlingsplats.

Vit grimstopp med slitna jeansshorts


källa

Här är en oklippt version av den vita grimstoppen. Det kanske inte ser lika sexigt ut som den beskurna versionen, men det är ännu lättare att styla och dra av. För en fräsch och snygg sommarlook kan du kombinera en vit grimtopp med blå jeansshorts. Till skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för en extremt avslappnad look eller så kan du bära nakna sandaler för att lägga till en feminin touch till outfiten.

Bär din med mörkgröna byxor och gladiatorsandaler

Mörkgröna Skort Gladiator Sandaler
källa

Som tidigare nämnt är det väldigt vanligt att en vit grimtopp kommer i form av en crop top. Ett väldigt trevligt knep när man stylar en crop top i allmänhet är att para ihop den med en hög midja för att visuellt trycka upp midjan och se längre ut. Till exempel består den här outfiten av en vit grimma crop top och en mörkgrön skort med hög midja. Kombinera delarna med bruna gladiatorsandaler för att göra outfiten mer feminin och elegant.

Vit grimstopp med gröna skinny jeans

vita skinny jeans med halterneck
källa

De flesta grimstoppar du kan få på marknaden är formsydda. Detta är dock en vit grimstopp i två lager där det yttre lagret är ett löst sittande lager. Det här är en game changer eftersom det betyder att du inte behöver vara i bästa form för att se bra ut i denna vita topp. För att bära den chic och enkel kan du kombinera den med gröna skinny jeans, svarta öppna klackar och en gepardclutch.

Vit virkad grimstopp med jeansshorts

vita virkade grimma crop top jeansshorts
källa

För att lägga till lite boho-stil till din outfit, istället för att bära en vanlig, kan du välja en vit grimstopp som innehåller några virkade detaljer. Kombinera toppen med jeansshorts och nakna sandaler för att se snygg och uppfriskande ut. Denna typ av outfit är perfekt för strandbarer.

Vit blommig grimstopp med hög midja, veckad svart midikjol

vit blommig grimstopp, hög midja, veckad svart midikjol
källa

För en feminin look bredvid, använd en vit blommig grimtopp istället för en vanlig vit topp för att se lite mer färgglad och glad ut. Kombinera toppen med en svart veckad midikjol och svarta balettkläder för att fullborda denna enkla, rena och damlika look.

Vit crop top med ljusgrå kofta

ljusgrå cardigan instoppad i vit crop top
källa

En vit crop top passar bra till en cardigan, liksom en cropped grim top. Som ett exempel på en sådan outfit, bär en vit grimma crop top med jeansshorts och en ljusgrå cardigan. Drapera axeln på koftan för att avslöja lite hud på en av dina axlar som ser chic och sexig ut. Till skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för att hålla looken avslappnad och ungdomlig.

Vit cropped grimstop med miniblommiga shorts

vita korta grimma miniblommiga shorts
källa

För en unik och konstnärlig look kan du bära en vit grimtopp med vita blommiga minishorts. Till skorna kan du ha vita sandaler som matchar resten av outfiten. Avsluta med en svart filthatt för att sätta en konstnärlig touch till outfiten. Om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, läs vårt blogginlägg om styling av en svart filthatt.

Crop top med vita och svarta rutiga linnebyxor

Crop top vita och svarta rutiga linnebyxor
källa

För en avslappnad och chic look kan du bära en beskuren vit grimstopp med avslappnad passform i svarta och vita rutiga linnebyxor. Ett par svarta klackar med öppen tå och en blå jeansjacka är limmet som för samman denna outfit. Du kan drapera jeansjackan över axlarna för att se ännu mer chic ut.

Tofsgrimma med vita skinny jeans

Skinny jeans med tofsgrimma
källa

För en söt och vacker helvit look, välj en vit grimstopp med tofsdetaljer. Kombinera helt enkelt toppen med vita skinny jeans och nakna sandaler för att fullända denna bedårande streetoutfit.

Cropped grimstop med vita tofsshorts

croppade halterneckshorts med vit tofs
källa

En vit tofsgrimstopp är ett väldigt vackert inslag som du kan se från den tidigare outfiten. Låt oss nu dubbla skönheten genom att bära den med matchande minishorts med en vit tofs. Till skorna kan du bära nakensandaler eller vita sandaler som matchar klädselns uppfriskande känsla.

Vit cropped grimstopp med grå veckad ullkjol

vit förkortad halterneck grå plisserad kjol i ull
källa

Det här är ett intressant försök att bygga en business-casual outfit runt den vita grimstoppen. Vit crop top är ihopkopplad med en grå knälång plisserad kjol i ull och kamelullkappa. De rosa sandalerna med band är utvalda till skorna för att göra outfiten mer feminin och snygg. Resultatet är en mycket unik och snygg business casual outfit. Men om du vill bära den på kontoret, se till att din arbetsplats tillåter dig att bära en crop top.

Bär den med en svart blommig A-kjol

svart blommig hög kjol med linjer
källa

För en förtjusande ledig outfit kan du bära en vit grimstopp med en svart högmidjad knälång blommig kjol. Bär den med svarta sandaler och en elegant svart och vit clutchväska för att se enkel men vacker ut.

Vit grimstopp utan rygg med kungsblå skinny jeans

vita rygglösa jeans i kungsblått
källa

Detta är en väldigt sexig vit grimstopp som kommer med den rygglösa designen. Du kan para ihop den med kungsblå skinny jeans och vita sandaler för att komplettera denna sexiga och attraktiva outfit. Denna outfit är perfekt för en utekväll med tjejer.

Vit grimstopp med svarta leggings

vita halterneck svarta leggings
källa

För en enkel svartvit look kan du helt enkelt kombinera en vit grimtopp med svarta leggings. Bär ankelstövlar i svart läder med skorna för att sätta en elegant touch till outfiten.

Här är idéerna med vita grimstoppar som är intressanta som jag vill dela med dig. Om du letar efter fler outfitidéer, se till att kolla in andra blogginlägg på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*