Home / Stil / Hur man stylar en vit spetstopp
Hur man stylar en vit spetstopp

Hur man stylar en vit spetstopp

Om du vill klä dig elegant kan en vit spetstopp med största sannolikhet hjälpa dig att nå ditt mål. Jag vet att många människor är rädda för att bära spets eftersom spets får dem att se sexiga ut. I vissa fall kan detta vara sant, men definitivt inte med den vita spetsöverdelen. En sak jag verkligen gillar med den vita spetstoppen är att den väldigt ofta smälter naturligt med resten av din outfit, oavsett om det är en workoutfit eller en casual outfit. För det här blogginlägget har jag samlat ihop några av de bästa sätten att styla en vit spetstopp och jag ska dela idéerna med dig nu.

Vit kortärmad topp i spets med muddade jeans


källa

För att börja listan tänker jag dela med mig av en väldigt typisk vit topp och jeansoutfit som du förmodligen kommer att bära högst upp, men den här gången är det en vit kortärmad topp i spets istället för en vit t-shirt som du sannolikt kommer att bära. Para bara ihop den vita spetstoppen med jeans med muddar och ljusrosa klackar. För att bättre limma ihop bitarna kan du bära en vit handväska som matchar den vita toppen.

Långärmad vit spetstopp med skinny jeans

Långärmade skinny jeans med vit spets
källa

För en mer elegant klänning kan du bära en långärmad vit spetstopp med svarta skinny jeans och svarta balettkläder. Kombinera outfiten med en elegant handväska i elfenben. Den här spetstoppen ser så vacker ut eftersom den har några fina detaljer. Om du tittar noga ser du att den faktiskt har två lager, där det inre lagret är en vit väst och det yttre lagret är ett halvt genomskinligt spetsöverlägg.

Bär din med en jeansjacka och svarta skinny jeans

Jeansjacka svarta skinny jeans
källa

Du kan definitivt bära en jacka med den vita spetsöverdelen. För många borde förstahandsvalet vara en jeansjacka, eftersom kombinationen av blått och vitt naturligt går bra ihop. Du kan para ihop dessa plagg med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för att fullborda denna avslappnade och chica look.

Vit spetstopp med gråa skinny jeans

vit spets topp grå skinny jeans
källa

I ett annat blogginlägg nämnde jag att jag verkligen gillade gråa jeans eftersom de är mer unika jämfört med blå jeans men kan bäras med toppar i vilken färg som helst. Du kan läsa det här blogginlägget om grå jeans här. När du kommer tillbaka till den här outfitidén kan du få en unik look genom att para ihop en vit spetstopp med gråa avkortade skinny-jeans. För skorna skulle antingen bruna eller nakna klackar fungera perfekt. Du kan kreativt bära en gepardhandväska för att sätta en elegant touch till outfiten.

Långärmad spetstopp med skinny jeans och ljusrosa klackar

Långärmad spetstopp med ljusrosa klackar
källa

Lika enkel som den här outfitlooken, boho-mönstret i den vita spetsöverdelen skiljer verkligen denna outfit från resten. När färgerna matchar perfekt kan en minimal outfit som denna vara riktigt vacker och kraftfull. För att uppnå denna look, bär vit boho spets topp med mörkblå skinny jeans och ljusrosa klackar. Den gula plånboken är den magiska touchen som tar denna outfit till en annan nivå.

Vit spetstopp med klockärmar och skinny jeans

vita skinny jeans med bell-ärmar
källa

Här är en annan spetstopp i boho-stil. Den här gången är det en vit tunikatopp med klockärmar. Du kan kombinera den med trasiga skinny jeans och grå loafers. Om du letar efter en avslappnad men ändå skarp look, använd en grå handväska.

Off The Shoulder Boho spetstopp

off the shoulder boho spets topp
källa

Jag måste erkänna att jag är ett stort fan av boho-stil. Det ser inte bara bra ut, utan kläder i bohostil är vanligtvis lätta att ta av sig. Som ett annat exempel kan du bära den här off-shulära boho-spetstoppen med smala jeans och nakna sandaler för en diskret sexig look.

Bär den med en marinblå och vit rutig kjol

mörkblå och vit rutig kjol
källa

Efter att ha pratat om många denimoutfitidéer, låt oss prata om en kjol. För en mysig och damliknande look, använd en vit spets långärmad topp med en marinblå och vit knälång kjol. Komplettera outfiten med vita klackar och en svartvit handväska för att hålla användningen av färg till ett minimum.

Bär din med vita jeans och svarta klackar

vita jeans svarta sandaler med strappy
källa

För en snygg svartvit outfit kan du bära en långärmad vit spetstopp med kraftigt slitna vita jeans. Bär svarta sandaler med axelband för att sätta en elegant touch till din outfit.

Vit spetstopp med svart pennkjol

vit spetskjol svart pennkjol
källa

För en rolig och kvinnlig affärsdräkt kan du bära en vit spets med halvärm och en svart pennkjol. Bär en svart ankelrem med öppen tå för skor för att ge en feminin känsla till outfiten.

Vit tunikatopp i spets med mörkblå leggings

vit spetstunika mörkblå skinny jeans
källa

En lång vit tunikatopp i spets är vacker i sig med så eleganta detaljer. Du kan bära den helt enkelt med marinblå leggings och nakna sandaler med rem för att lägga till en boho-stil till mixen.

Boho vit topp med brun kjol i mocka

Boho vit toppkjol i kamelmocka
källa

En vit och brun outfit kan också se väldigt elegant ut, speciellt om rätt blandning av tyger används. Bär till exempel en vit spetstopp i bohostil med en brun kjol i mocka för en helt feminin och elegant look. Kombinera dessa plagg med bruna läderstövlar och en brun klänningsväska för att ta outfiten till en helt ny nivå.

Vit långärmad spets vid benstopp och jeans med vida ben

vit långärmad spetstopp
källa

Om du vill se riktigt sexig ut och inte har något emot att visa lite hud bör du prova denna outfit som kräver mycket uppmärksamhet. Bär en vit spetstopp med himmelsblå jeans med vida ben för att visa upp midjan och förlänga benen. Jag skulle rekommendera att du bär vita klackar för att matcha den vita och himmelsblå outfiten.

Bär din med en svart fedora och en skaterkjol

svart fedora skater kjol
källa

Det här är en så söt outfit med en svart filthatt. Bär bara den vita spetstoppen med hatten och en svart skaterkjol för att uppnå denna bedårande look. Svarta klackar är ett bra sätt att avsluta denna minimalistiska svartvita outfit.

Vit tunikatopp med spetsärmar och knähöga stövlar

vit tunikatopp med spetsärmar
källa

För att kombinera denna vita tunikatopp med spetsärmarna kan du helt enkelt bära den med mörkblå skinny-jeans och bruna knähöga stövlar i läder. Det är en väldigt intressant blandning av läderstövlarnas tuffhet och spetsöverdelens elegans.

Efter att ha delat några av de bästa idéerna med vita spetskläder med dig, hoppas jag att du håller med om att de inte är så svåra att hitta. Prova dem för att lägga till en feminin touch till din look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*