Home / Stil / Hur man stylar en vit svängklänning
Hur man stylar en vit svängklänning

Hur man stylar en vit svängklänning

Den vita svängklänningen får dig att se väldigt uppfriskande och ungdomlig ut. För det mesta kan du bära den som en del av en avslappnad och luftig outfit och förvänta dig att den ska se bra ut. Det bästa är att det är extremt lätt att skala av. För att visa dig olika sätt att styla den för att göra det enklare för dig, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för vita swingoutfits för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Vit Off The Shoulder Swing Klänning med öppen tå


källa

För att börja listan visar jag dig denna anständiga sexiga outfit att bära på cocktailpartyn och bal. Bär en axelbandslös vit svängklänning med vita klackar med öppen tå. Det är allt. Den tvådelade outfiten ser så enkel ut att den får dig att glänsa.

Vit långärmad svängklänning

vit långärmad svängklänning
källa

Om du letar efter en snygg och enkel outfit för dejting eller tjejkväll så är här några saker att tänka på. Du kan helt enkelt bära en vit långärmad svängklänning med svarta öppna stövlar som kommer att lägga stil till outfiten.

Vit halterneck veckad svängklänning

Vit grimma veckad svängklänning
källa

Denna vita svängklänning är mer unik. Först har den en grimma skärning. För det andra har den de intrikata veckade detaljerna. För att bygga en snygg outfit runt denna vackra klänning kan du helt enkelt bära svarta läderstövlar och en svart läderhandväska för att fullända outfiten.

Vit svängklänning i spets

vit svängklänning i spets
källa

För en mer feminin look kan du bära den med en vit spetssvängklänning. Kombinera den med en svart clutch-handväska och ett långt halsband i boho-stil. Mycket kreativ, för att skapa en intressant kontrast, använd rosa sandaler med remmar med öppen tå.

Bär den med svarta gladiatorsandaler

svarta gladiatorsandaler otufit
källa

Medan den vita svängklänningen är som bäst när den ingår i en minimal outfit, är det ibland kul att bygga en mer sofistikerad och unik outfit runt den. Till exempel kan du bära svängklänningen med svarta gladiatorsandaler och gul läderhandväska för att se unik och kreativ ut.

Turtleneck långärmad klänning med sandaler

Långärmade sandaler med turtleneck
källa

Den här vita svängklänningen ser mycket mer mogen och mindre luftig ut eftersom den har en polotröja och långärmad design. För att göra outfiten lite mer färgstark kan du kombinera klänningen med röda sandaler.

Vit luftig klänning med klockärmar

vit luftig klänning med klockärmar
källa

Vid det här laget borde du ha insett att den vita svängklänningen passar väldigt bra till den blåsig looken. Om du vill driva kuvertet ytterligare kan du välja en vit svängklänning som kommer med klockärmdesign. Kombinera klänningen med vita sandaler med klackar för en helvit drömsk look.

Bär den med en grön och marinrutig ullscarf och stövlar

gröna och mörkblå rutiga ullscarfstövlar
källa

Om du vill sätta en feminin touch till din luftiga outfit kan du para din vita svängklänning med en grön och marinblå rutig halsduk. Halsduken gör stor skillnad. Bär ett par knähöga stövlar i svart läder för extra stil.

Vit boho kall axelklänning och filthatt

vit boho klänning kall axel filt hatt
källa

För en konstnärlig look kan du bära en svart och vit outfit i boho-stil som den här. Bär helt enkelt en vit svängklänning i bohostil med en kall axel och en svart filthatt. Till skorna passar nakna sandaler perfekt till boho-klänningen.

Vit svängklänning med spaghettiband och V-ringning

vit svängklänning med V-ringning och spaghettiband
källa

Detta är en enkel och vacker vit svängklänning med en design med spaghettiband och en djup V-ringning. Du kan enkelt para ihop den med vita klackar med öppen tå för en sexig och drömsk look.

Vit t-shirtklänning i Boho-stil med halsband

vit skjorta klänning boho stil halsband
källa

För en supercasual look kanske du vill välja en svängklänning som har formen av en skjortklänning. Du skulle ha en enkel och snygg streetoutfit med ett halsband i bohostil och vita sneakers.

Vit miniklänning i chiffong

vit miniklänning i chiffong
källa

Valet av tyg kan göra en vanlig klänning till något sexigt och feminint. Till exempel ser den här vita miniklänningen i chiffong bara så attraktiv ut. Du kan kombinera den med ljusrosa klackar för en minimalistisk och vacker outfit.

Choke Neck Keyhole Swing Dress

Choke Neck Keyhole Swing Dress
källa

För en snygg och sexig look kan du välja en nyckelhålsvit svängklänning som ser ut som en av-ringad klänning och fästs på en vit choker. Du kan helt enkelt bära klänningen med vita klackar med öppen tå för en slående helvit look.

Vit svängklänning med djup V-ringning och kepsärmar

vit svängklänning med djup V-ringning och kepsärmar
källa

Ibland är det de små detaljerna som skiljer dig från resten. Till exempel tar den här vita svängklänningen med kepsärmar och en nedsänkt V-ringning verkligen klänningen till en annan nivå. För att bygga en feminin och minimal outfit runt klänningen kan du bära ett par ljusrosa sandaler med axelband och en rosa läderhandväska.

Bär med kamelrock och stövlar

Camel Coat Boots Outfit
källa

Även om den vita svängklänningen passar bäst till skorna kan klänningen enkelt sätta ihop en mer sofistikerad outfit. Bär den till exempel med en kamelkappa med en fuskpälskrage för en lagerlook. Bär dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för en snygg touch.

Hoppas du tycker att ovanstående idéer med vita swingoutfits är användbara. Som du kan se ser ovanstående outfits ganska bra ut men är ganska lätta att ta av sig. Prova bara och se om detta kan hjälpa dig att utöka ditt outfitspel. Men om en luftig look inte riktigt är din grej, finns det tusentals andra outfitidéer som väntar på att upptäckas på den här webbplatsen också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*