Home / Stil / Hur man stylar en vit virkad topp
Hur man stylar en vit virkad topp

Hur man stylar en vit virkad topp

En vit virkad topp kan helt enkelt sätta en feminin touch till en outfit. Oavsett om du har en snygg, elegant eller anständigt sexig outfit kan en vit virkad topp spela en stor roll. Som en mångsidig produkt är den inte så svår att styla. För att göra det ännu enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för vita virkade toppar jag kan hitta och jag ska dela dem med dig nu.

Vit långärmad virkad topp med mörkblå skinny jeans


källa

Ett mycket typiskt sätt att bära en vit virkad topp ledigt är att para ihop den med mörkblå skinny jeans. Att bära den med svarta klackar och en ljusrosa handväska skulle ge en ganska elegant och avslappnad arbetsoutfit. Detta är något du definitivt kan överväga för vardagliga fredagar.

Vit långärmad virkad topp med kortade byxor med vida ben

vit långärmad virkad topp med breda ben vid ben
källa

Här är en diskret sexig outfit som fortfarande ser lite professionell ut. Den består av en croppad vit virkad topp med långa ärmar, vita croppade byxor med vida ben och rosa klackar. Denna outfit är perfekt för chefer och chefer som vill bära dem till företagsevent som årliga middagar. Du kan behålla din kraftfulla look samtidigt som du får chansen att se återhållsamt sexig ut.

Bär din med vita skinny jeans

vit slitna skinny jeans outfit
källa

Om du är van vid att bära snygga streetoutfits och tycker att den virkade toppen är för feminin, kolla in den här vita virkade toppen med lite virkade detaljer. Den passar lätt ihop med vita skinny jeans och en jeansskjorta som knyts runt midjan för en snygg outfit. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par svartvita Converse eller ett par bruna sandaler för en boho-touch.

Bodycon-klänning i två delar med vita virkade detaljer

vit virkad bodycon klänning i två delar
källa

Det råder ingen tvekan om att en vit virkad topp kan se extremt sexig ut. Här är till exempel en tvådelad vit virkad bodycon-klänning som består av en vit virkad topp och en virkad bodycon-kjol. Kombinera dem med sandaler med nakna klackar för en sexig och chic look.

Virkad topp med halvärmar över svart minikjol

Virkad topp med halvärmar, svart minikjol
källa

För en enkel och avslappnad streetlook sommar och vår kan du bära en vit virkad överdimensionerad halvärm över en svart minikjol. Kombinera dem med vita sandaler med klackar för en fräsch look.

Bär din med svarta jeansshorts och en fedora

svarta jeansshorts filthatt
källa

Här är en annan bra outfitidé för sommar och vår. Men den här gången är det en väldigt konstnärlig och unik outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit virkad topp med svarta jeansshorts. Kombinera dem med svarta balettkläder och en svart filthatt för att sätta en konstnärlig touch till outfiten.

Vit halvgenomskinlig virkad västtopp med svart pennkjol

vit halvtransparent virkad väst, svart pennkjol
källa

För att se feminin och stilig ut på samma gång kan du bära en vit halvgenomskinlig virkad västtopp med en svart pennkjol med hög midja. Kombinera dem med svarta klackar och en svart choker för att få outfiten att se snyggare ut.

Vit lång topp med skinny jeans

vita långa skinny jeans
källa

Bär en lång topp, t.ex. En långärmad topp, till exempel, för att skapa en glamorös look för granntjejen. B. en skjortklänning med skinny jeans. Denna outfit kombinerar en lång vit virkad topp med svarta skinny jeans och svarta mockaboots för en minimalistisk och vacker look.

Virka den beskurna tröjan över den vita button down skjortan

Virka en beskuren tröja över en vit button down skjorta
källa

Har du bestämt dig för vad du ska ha på dig till din nästa lediga fredag? Den här gången ska vi inte gå med en t-shirt och jeans utan istället prova en unik outfit som den här för lite skönhet och kul. För att uppnå denna look kan du bära en vit virkad tröja över en vit button down skjorta. Kombinera dem med svarta tribal-tryckta byxor och vita spetsiga klackar för att se stilfulla och unika ut.

Vit virkad topp med svarta blommiga byxor

vit virkad topp svarta blommiga byxor
källa

Här är en annan unik business-casual outfit att överväga. Bär en vit virkad topp med svarta blommiga byxor. Kombinera dem med vita spetsiga klackar och en brun läderclutch för att få outfiten att se lite mer professionell ut.

Vit Off The Shoulder crop top med jeansshorts

vita korta jeansshorts off the shoulder
källa

För en sexig och ungdomlig sommarlook kan du bära en vit virkad axelbandslös topp med jeansshorts. Bär dem med vita sneakers för ett avslappnat läge eller använd nakna sandaler för att se smartare ut.

Av axeltopp med floppy hatt

axelbandslös floppy hatt
källa

Här är en perfekt outfit för våren, mest på grund av den uppfriskande färgkombinationen. Du kan helt enkelt bära en off the shoulder-vit virkad topp med jeansshorts och rosa balettkläder. Bär framför allt en grön floppy hatt för att få outfiten att se lekfull och vacker ut. För fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att bära en svart floppy hatt.

Vit ärmlös virkad topp i kombination med rosa skinny jeans

vit virkad ärmlös topp rosa skinny jeans
källa

För en minimalistisk och damliknande look kan du helt enkelt bära en vit virkad topp med ljusrosa skinny jeans och rosa sandaler med klackar. Det är allt. De tre delarna går perfekt ihop för att skapa denna enkla men drömska outfit.

Crop top med vita linnebyxor

Crop top vita linnebyxor
källa

För att se sexig och stilig ut kan du bära en vit crop top med vita linnebyxor med hög midja. Håll färgkombinationen enkel genom att ha svarta spetsiga tåklackar och en liten svart plånbok.

Vit virkad grimstopp med jeansskjorta

vit virkad grimma jeanskjol
källa

På tal om drömmande utseende, den här måste vara nummer ett på listan. Bär denna vita grimstopp med vackra virkade detaljer. Kombinera den med en ljusblå otvättad jeanskjol. Komplettera outfiten med sandaler med nakna klackar. För att se ännu mer chic ut kan du knyta en svart-vit rutig pojkvänskjorta runt midjan för att sätta en elegant touch till outfiten.

Här är de vita virkade topparna som ser helt fantastiska ut. Förutom några som ser extremt sexiga ut, är de flesta outfits väldigt lätta att ta av sig. Låt oss bara prova dem och ha kul med styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*