Home / Stil / Hur man stylar ett bälte med fransar
Hur man stylar ett bälte med fransar

Hur man stylar ett bälte med fransar

Idag ska jag prata om hur man stylar ett väldigt speciellt föremål som omedelbart kan förändra stilen på hela din outfit på fem sekunder. Det är kantgöringen. Jag är ganska säker på att över 90 procent av er som läser det här blogginlägget aldrig har burit ett fransbälte och det är just därför jag tycker att det är viktigt att skriva detta blogginlägg. För att du ska komma igång bra har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för fransbälte för dig. Låt oss titta på det nu.

Svart skärp med fransar, vit blus och skinnbyxor


källa

För att börja denna spännande lista börjar jag med en som är ganska enkel att göra. Trots det finns det nästan inget sätt att bära ett fransbälte platt. Den här ser relativt naturlig ut jämfört med andra outfits på den här listan. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med svarta läderleggings. Ett bälte med fransar i svart läder är ett bra sätt att sätta en elegant touch till din outfit. Lägg till ett par svarta ballerinaskor till ekvationen.

Svart bälte med långa fransar och läderkjol

svart läderkjol med långt bälte med fransar
källa

Låt oss nu titta på ett lite mer överdrivet svart bälte med långa läderfransar. Bär bältet med en svart läderkjol och en svart kabeltröja. Bär dem med svarta stövlar med öppen tå med snörning för en snygg look.

Bär den med en svart västtopp och skinny jeans

svarta skinny jeans med väst
källa

Här finns en konstnärlig outfit som passar särskilt dig som är designers och konstnärer. För att uppnå denna unika look kan du bära ett svart linne med svarta skinny jeans. Bär ett svart bälte med fransar för att lägga till lite separation så att midjan kan märkas bättre. Slutligen, kombinera bitarna med svarta balettlägenheter och en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Blå chambray skjortklänning med crepe fransbälte

blå chambray skjortklänning crepe fransbälte
källa

Här är en relativt naturlig och mycket luftig look som hjälper dig att sticka ut från mängden. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en blå chambrayskjortklänning och ett crepefransbälte som om det vore en kjol som bärs över klänningen för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med blommiga klackar för att se feminina och vackra ut.

Bär den med en svart bodycon-tröja och skinny jeans

svarta skinny jeans
källa

Detta är en lågmäld sexig outfit som låter dig visa upp lite skinn och kurvor. Bär en svart stickad bodycon-tröja för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och ett svart läderbälte med fransar. Kombinera dem med svarta spetsiga tåpumps för att fullborda denna helt svarta outfit.

Bär den med en svart blus och en läderkjol

svart blus skinnkjol
källa

För en look som är både extremt snygg och sexig, här är en outfit som du kanske vill överväga. Bär en svart button down skjorta och en svart minikjol. Para ihop dem med ett fransar svart bälte för att nästan se ut som en liten svart läderklänning. Kombinera den med en svart skinnjacka och krage för extra stil.

Svart bälte med fransar och ärmlös stickad polotröja

Turtleneck tröja med svart fransbälte och ärmlös stickad tröja
källa

För dig som har långa ben kommer här en outfit som verkligen kan visa upp dina styrkor. En svart ärmlös polokrage är ett bra par att dra ihop. Kombinera den med en svart minikjol och ett svart fransbälte i läder. Slutligen, kombinera alla dessa bitar med ett par svarta klackar med remmar med fransar. Bär en svart läderclutch för en sval och mörk touch.

Svart lång kofta med läderbälte med fransar

svart långt stickat skärp av kofta läder
källa

Det här är en så blåsig och mörk outfit som ser så unik ut. För toppen, bär en semi-transparent topp med en svart lång kofta. Para ihop dem med en svart pennkjol och svart fransar. Komplettera din outfit med svarta stövlar med remmar med öppen tå för en sofistikerad helsvart look.

Svart axelbandslös topp med guld maxikjol

Svart axelbandslös topp och guld maxikjol
källa

Den guld- och svarta färgkombinationen av denna outfit är inte bara iögonfallande, snittet får dig också att se lång och smal ut. I detalj, bär off-the-shoulder svart med en guld hög midja maxikjol. Gör outfiten ännu mer unik genom att dra ett fransar svart bälte över kjolen. Lägg till ett par svarta ankelstövlar med snörning till ekvationen.

Svart fransar bälte och vit chiffong utsvängda midikjol

svart fransbälte vit chiffong utsvängd midikjol
källa

Fram till denna punkt har vi sett många snygga outfits byggda runt ett fransbälte. Låt oss nu titta på en feminin och härlig. För att få till den här slående looken, kombinera en svart ärmlös topp med en ljusrosa midikjol med hög midja och ett svart läderbälte med fransar. Kombinera den med svarta klackar med remmar med öppen tå för att fullborda denna drömska look.

Svart bälte med fransar och en halvtransparent miniklänning i läder

svart bälte med fransar, halvtransparent miniklänning i läder
källa

Här är en stilig svart miniklänning i halvt läder. Den kommer med en semi-transparent mesh-axeldesign som gör att klänningen ser mer elegant ut. För att piffa upp outfiten kan du bära ett svart läderbälte över klänningen. Komplettera din outfit med svarta läderstövlar för en riktigt snygg look.

Bär den med en vit button down skjorta och en svart pennkjol

vit button down skjorta svart pennkjol
källa

För en unik, snygg men ändå professionell arbetsoutfit, låt oss testa att para ihop ett fransbälte med din typiska arbetsoutfit. Du kan till exempel bära en vit button down skjorta med en svart pennkjol och svarta klackar som du kanske hade burit på jobbet. Lägg nu till ett svart läderfransbälte och outfiten blir riktigt snygg.

Bär den med en svart minikjol och en axeltopp

svart minikjol över axeln
källa

För en diskret sexig outfit som du kan bära på cocktailpartyn kan du bära en kortärmad topp med en svart minikjol och ett svart bälte med fransar. Lägg till ett par svarta sandaler med axelband till ekvationen.

Svart läderfransar bälte över en kricka och vit skjortklänning

svart fransar läderbälte över en kricka och vit skjortklänning
källa

Låt oss titta på en tjejig och vacker outfit. För att uppnå denna look, kan du bära ett fransar svart läderbälte över en blågrön och vit utsvängd skjortklänning. Kombinera dem med vita sandaler med klackar för en uppfriskande look.

Fransbälte i elfenbenskinn med vit knälång skjortklänning

Elfenbenskinnsklänning med fransar, vit skjortklänning knälång
källa

För en helt luftig look kan du bära ett bälte i elfenbenskinn med en knälång vit skjortklänning i linne. Kombinera dem med svarta mockakängor för att se snygga och feminina ut.

Här är idéerna med fransbälteskläder att lägga till i ditt outfitspel. För er som tycker att den här typen av outfits är lite over the top, försök bara att kliva ur din komfortzon idag och du kan alltid komma tillbaka om du inte gillar det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*