Home / Stil / Hur man stylar glittrande crop top
Hur man stylar glittrande crop top

Hur man stylar glittrande crop top

För dig som letar efter outfits som kommer att se slående men ändå naturliga ut på ett cocktailparty eller en tjejkväll, du har kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar denna gnistrande crop-top, något som får dig att se glänsande och diskret sexig ut. En del kanske tror att crop top är något som är väldigt svårt att få bort. Det finns faktiskt sätt att styla den som inte kräver att du är i toppform för att se som bäst ut. Låt mig nu visa er några riktigt vackra glittrande toppoutfitidéer som jag har samlat på mig. Låt oss gå in direkt.

Silverglittrande crop top med omlottkjol i svart läder


källa

För att starta den här listan med underbara outfitidéer, ska jag visa dig en som är både sexig och cool. För att uppnå denna fantastiska cocktailpartylook kan du bära en glittrande silvertopp med en svart omlottkjol i läder med hög midja. Bär svarta strumpor med ett par svarta läderstövlar för att komplettera din outfit på ett stilfullt sätt.

Sparkly Crop Top i brons med svart minikjol i hög låg bomull

Brons Glitter Crop Top med svart bomullsminikjol
källa

Det här är en ganska lika outfit som den tidigare outfiten, men att använda den höga, låga kjolen gör att outfiten ser ännu mer unik ut. För att forma denna outfit kan du bära en gnistrande brons topp med en svart hög låg minikjol. Kombinera dem med ett par silverklackar med öppen tå för en ännu mer sofistikerad look.

Cropped roséguld t-shirt med svarta minishorts

Cropped roséguld t-shirt med svarta minishorts
källa

Här är en lite mer ungdomlig och luftig outfit som du kanske vill prova. Bär helt enkelt en roséguld beskuren t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta flytande minishorts för en relativt avslappnad look. Till skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå för att se snygg och ren ut.

Kort t-shirt med vit ståkrage och glittrande blommiga detaljer

vit cropped t-shirt med hög hals och glittrande blommiga detaljer
källa

För att uppnå denna coola och vackra look kan du bära en vit höghalsad t-shirt med sofistikerade och glittrande blommiga broderidetaljer. Kombinera den vackra toppen med ljusblå slim-fit jeans med låg resning. Bär ett par vita spetsiga klackar för att få skorna att se uppfriskande och chica ut.

Svart glittrande crop top med matchande midikjol

svart glittrig crop top med matchande midikjol
källa

För att skapa denna enkla och snygga cocktailparty-outfit kan du helt enkelt bära en svart glittrande beskuren t-shirt överst. Kombinera den med en svart glittrande midikjol i bodycon med hög midja. Till skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppna tår och ankelband för att fullända outfiten.

Roséguld bodycon crop top med vit minikjol

Roséguld bodycon crop top med vit minikjol
källa

Kombinationen av roséguld och vitt för din cocktailpartyoutfit är en bra idé för att se damliknande och uppfriskande ut. Till toppen kan du bära en roséguld beskuren t-shirt. Kombinera den med en vit bodycon minikjol med hög midja. För skorna, använd ett par silvermetallic klackar med öppen tå för en extra glänsande touch.

Silverfärgad grimstopp med svart A-linje midikjol

silver glittrande grimstopp med svart midikjol
källa

För dig som inte vill visa för mycket hud runt midjan eller bara inte är i toppform är tricket för att fortfarande se bra ut att para ihop din crop top med en hög kjol. Du kan till exempel bära en glittrande silvertopp med en svart midikjol med hög midja. Bär svarta balettkläder för att få skorna att se eleganta och eleganta ut.

Croppad t-shirt med rund halsringning och ljusblå jeans

kort t-shirt med silver rund hals och ljusblå jeans
källa

Detta är en enkel outfit som är väldigt lätt att ta av. Ändå ser det tillräckligt bra ut för att vara en gränsöverskridande cocktailparty-outfit. Bär ett silverglittrande linne till toppen. Kombinera den med ljusblå mom jeans. Till skorna kan du bära ett par svarta balettkläder för att se eleganta och rena ut.

Rose Gold Sparkly Crop Top med Blue Velvet Mini Kjol

gnistrande roséguld livstycke med blå sammets minikjol
källa

För att uppnå denna absolut vackra och minimala cocktailparty-look kan du bära ett roséguldfärgat cropped bodycon linne med en marin sammets minikjol. Till skorna kan du bära ett par silvermetalliska ankelband med öppen tå. Bär en liten och elegant svart clutch för att fullborda denna fantastiska look.

Brons cropped linne med svarta chinos och filthatt

Kort linne i brons med svarta chinos och filthatt
källa

För att se konstnärlig och kreativ ut, här är en outfit du vill prova. Bär en gnistrande ärmlös topp i brons för toppen. Kombinera den med svarta byxor med hög midja och smal passform. Bär svarta balettkläder för att hålla skorna rena och höga. Lägg slutligen till en svart filthatt för att se konstnärlig ut.

Mörkblå beskuren glittrig camisole i kombination med matchande minishorts med bågad fåll

mörkblå kort gnistrande camisole med matchande minishorts med bågad fåll
källa

Det här är en sexig och iögonfallande outfit som passar särskilt dig som är snygg i blått. För att skapa den här outfiten kan du bära en blå glittrande camisole och para ihop den med en matchande blå, bågad fåll, bågad minishorts. Bär spetsiga klackar i blå mocka som passar perfekt till resten av outfiten.

Silver glittrande crop top med halva ärmar tillsammans med en vit midikjol med hög midja

glittrande silvertopp med halvärmar och vit midikjol med hög midja
källa

Att bära en crop top betyder inte nödvändigtvis att man visar hud. Till exempel kan du bära en glittrande silverfärgad halvärmad paljettopp med en superhög vit midikjol för att se smal och lång ut utan att visa någon hud i midjan. Kombinera dessa plagg med gula spetsiga tåklackar för en rolig twist.

Silver och svart rutig crop top med rosa fransar minikjol

silver och svart rutig crop top med rosa fransar minikjol
källa

För att få den här stiliga och diskreta sexiga outfiten kan du bära en silver och svart rutig glittrande topp med en rosa eller grå minikjol med fransar. För skor, använd ett par elfenbensstövlar på mitten av vaden för att komplettera outfiten med stil.

Här är idéerna för glittrande crop top outfits som jag vill dela med dig. Det är riktigt kul att ha på sig något glänsande då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*