Home / Stil / Hur man stylar grå stövlar
Hur man stylar grå stövlar

Hur man stylar grå stövlar

Överraskande nog spelar valet av skor stor roll när det kommer till att se bekväma och snygga ut på samma gång. I det här blogginlägget visar jag hur du gör just det genom att bära ett par grå stövletter. För den som vill se ännu längre och smalare ut kan man välja de klackade stövlarna istället för de platta stövlarna. Oavsett vilket val du väljer är de väldigt lätta att styla och dra av. För att göra det riktigt enkelt för dig har jag samlat några väldigt bra idéer för grå stövlar och jag ska visa dem för dig nu. Låt oss hoppa direkt in.

Vit- och svartrandig tröja med mörkblå drainpipe-jeans och gråa ankelboots


källa

För att starta den här listan med snygga och attraktiva outfitidéer, låt mig först visa dig hur en mycket avslappnad outfit du kan bära till jobbet. För att forma denna look kan du bära en vit och svart randig tröja med marinblå skinny jeans. Bär dem med grå stövlar för en snygg finish på din outfit.

Tröja med blå denim midikjol och grå stövlar

Tröja med blå denim midikjol och grå stövlar
källa

För att skapa denna mysiga och attraktiva affärs-casual look, här är vad du behöver göra. Bär en grå casual tröja eller en grå långärmad t-shirt till toppen. Kombinera den med en blå midikjol i jeans med raka ben och hög midja. Till skorna kan du bära ett par grå stövletter i mocka för att fullända outfiten.

Svart och vit randig t-shirt med slitna skinny jeans och mockaboots

svartvitrandig t-shirt med slitna skinny-jeans och mockastövlar
källa

För att skapa denna snygga och ungdomliga streetlook kan du börja med den svart-vitrandiga kortärmade t-shirten ovan. Kombinera den med blå kraftigt slitna slim fit-jeans med muddar. Till skorna kan du ha ett par grå stövletter i mocka. Lägg till en handväska i svart läder till mixen för en ännu snyggare look.

Grå V-ringad tunikat-shirt och mörkblå longline cardigan

grå V-ringad tunika T-shirt och mörkblå longline cardigan
källa

För att uppnå denna attraktiva och luftiga look kan du bära en ljusgrå tunika-t-shirt med v-ringad och en marinblå lång tröjakofta. Kombinera dem med blå superskinny jeans. Bär ett par högklackade stövlar i grå mocka till skorna för att komplettera outfiten med en extra elegant touch.

Vit t-shirt med grå bomberjacka och leggings

vit t-shirt med grå bomberjacka och leggings
källa

För den som vill se lång och smal ut finns här en outfit som är lätt att ta på som kan hjälpa dig att göra det. Bär en vit oversized t-shirt med en grå bomberjacka till toppen. Kombinera dem med svarta leggings. Bär ett par mockagrå stövletter och en stor svart läderhandväska för resten av looken.

Svart tunikatröja med ljusblå jeans och grå mockaboots

svart tunikatröja med ljusblå jeans och grå mockaboots
källa

För att uppnå denna attraktiva och luftiga lager outfit, här är vad du vill göra. Bär en grå t-shirt med en svart tunikakofta och en svartvit zebramönstrad halsduk. Kombinera dem med blå slitna skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par ljusgrå stövletter i mocka för att fullända den coola looken.

Blå jeansjacka med vita skinny jeans och grå stövlar

blå jeansjacka med vita skinny jeans och grå stövlar
källa

För att uppnå denna stiliga och ungdomliga streetlook kan du bära en grå t-shirt med en blå jeansjacka över för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna, bär ett par högklackade grå stövletter i mocka. En mörkgrön rutig handväska i läder kompletterar din outfit.

Vit och svart prickig kofta med grå blus och stövlar

vit och svart prickig kofta med grå blus och stövlar
källa

Detta är en ganska intressant vintage outfit att bära till jobbet. Bär en grå chiffongblus till toppen med en vit och svart prickig skjorta som bärs som kofta. Kombinera dessa plagg med mörkblå slim fit jeans med muddar. För skor, bär ett par grå mockaboots för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Svart skinnjacka med rund halsringning och grå stövletter

svart skinnjacka med t-shirt med scoop-neck och grå stövletter
källa

För att uppnå denna lite edgy look kan du para ihop en grå t-shirt med avslappnad passform med en svart bikerjacka i läder. Bär dem med svarta jeans med muddar och slim fit för att se längre och smalare ut. Till skorna kan du bära ett par ljusgrå stövletter i mocka för att fullända outfiten med stil.

Motojacka i grå läder i kombination med mörka skinny jeans

motojacka i läder med mörka skinny jeans
källa

Ibland associerar folk färgen grå med tristess. Du kanske vill ompröva efter att ha tittat på den här gråa outfiten. För att skapa denna look kan du bära en ljusgrå t-shirt med en grå bikerjacka i läder. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. För skorna, använd ett par grå stövletter i mocka för att fullborda looken.

Tunikatopp i grå chiffong med mörkblå skinny jeans

tunikatopp i grå chiffong med mörkblå skinny jeans
källa

För att se luftig och uppfriskande ut, här är en streetoutfit du kanske vill prova. Bär en grå tunika i chiffong med ett långt halsband i boho-stil för toppen. Kombinera dem med superslitna jeans med blå ribb och muddar. Till skorna kan du bära ett par grå stövletter i mocka för att fullända looken.

Grå sweatshirt med svarta skinny jeans och ankelboots

grå sweatshirt med svarta skinny jeans och stövlar
källa

Detta är ett mycket enkelt men attraktivt utseende. I detalj, bär en grå tjock sweatshirt med svarta skinny jeans som kärnan i outfiten. Bär den med en handväska i grått läder och grå mockastövlar för en ren, snygg look.

Grå longline ullkappa med ljusblå slitna slim fit jeans

grå longline ullkappa med ljusblå slitna slim fit jeans
källa

Kombinera en ljusgrå tröja med en grå ulljacka för att dra ihop denna luftiga outfit som är perfekt att bära när vädret blir kallare. Kombinera dem med ljusblå slitsade slim fit jeans. Bär ankelstövlar i grå mocka med en grå stickad mössa för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillar idéerna med grå stövlar som jag just delade med dig. Du kommer mycket troligt att gilla den avslappnade och luftiga känslan som kommer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*