Home / Stil / Hur man stylar gråa skinny jeans
Hur man stylar gråa skinny jeans

Hur man stylar gråa skinny jeans

Det råder ingen tvekan om att de mörkblå skinny-jeansen har blivit nästan standard, speciellt som streetoutfits och i många fall som business casual outfits också. Jag håller med om att de ser riktigt bra ut och är bara säkra att bära eftersom du inte kan gå fel med dem. Å andra sidan har de grå skinny jeansen en liknande funktion: de ser bra ut och är mångsidiga. De är ganska underskattade så att bära dem för att se snygga och unika ut är en mycket bra idé. För att visa dig några bra sätt att styla dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för gråa skinny jeans-outfits. Låt oss ta en titt.

Gråa skinny jeans & matchande skjorta med prickade knappar


källa

Låt mig vara den här listan med coola outfitidéer med en uppfriskande och unik vintagelook. För att avsluta denna outfit, klä dig i en grå och vit prickig skjorta för toppen. Kombinera den med matchande gråa skinny jeans. För att klä upp den här outfiten lite så att du kan bära den på jobbet, lägg till ett par röda eller vinröda klackar för att fullborda looken.

Svart skinnjacka med randig skjorta och gråa skinny jeans

svart skinnjacka med randig skjorta och gråa skinny jeans
källa

För att se ännu snyggare ut är det en bra idé att lägga till ett läderelement i mixen. I det här fallet är en svart bikerjacka i läder ihopkopplad med en grå och vit vertikal randig skjorta för att skapa snygga lager. Du kan kombinera dem med gråa skinny jeans och vitt läder spetsiga tåklackar för att fullända looken.

Vit ribbad tröja med gråa skinny jeans och klackskor

vit ribbad tröja med gråa skinny jeans och klackskor
källa

Här är en söt, mysig outfit i lager som får dig att se riktigt bra ut i kallt väder. Bär en vit ribbad chunky stickad tröja med en vit lång ullkappa och en grå infinity-scarf till toppen. Bär dem med gråa skinny jeans och svarta mockaboots för en snygg look.

Grå kortärmad t-shirt med matchande skinny-jeans och utskurna klackar

grå kortärmad t-shirt med matchande skinny jeans och utskurna klackar
källa

Det här är en väldigt minimal affärsdräkt som inte skulle se lika unik och cool ut om du istället hade på dig mörkblå skinny jeans. För att få ihop denna look, kombinera en ljusgrå oversized t-shirt med grå skinny jeans. Kombinera dem med nakna klackar och en svart axelväska i läder för att se elegant och chic ut.

Ljusrosa ullkappa med smala jeans och sandaler med axelband

Ljusrosa ullkappa med skinny jeans och öppna klackar
källa

För att se mer ladylike ut är det en bra idé att använda rosa och grå färgkombinationer. För att applicera detta på din outfit kan du bära en grå t-shirt med en ljusrosa lång ullrock. Kombinera dem med gråa skinny jeans och ljusrosa klackar med remmar med öppen tå. För att se anständigt sexig ut, använd en t-shirt med scoop-neck eller till och med en djup v-ringad t-shirt.

Grå lång ullkappa med svart tröja och stövlar i läder

grå lång ullkappa med svart tröja och stövlar i läder
källa

Å andra sidan, om du vill se cool och mörk ut istället för att se damlik ut, kan du applicera den svarta och gråa färgkombinationen på din outfit. I det här fallet kombineras en grå ullrock med en svart stickad tröja. Bär dem med gråa skinny jeans och svarta läderboots för att fullända looken.

Grå fuzzy chunky tröja med vita sneakers

grå chunky fuzzy tröja med vita sneakers
källa

För att se mysig och avslappnad ut, låt oss glömma en figursydd topp för ett ögonblick och välja en överdimensionerad topp. Du kan till exempel bära en grå chunky stickad tröja och kombinera den med grå skinny jeans för att se väldigt mysig och vacker ut. Kombinera dessa plagg med vita sneakers för en enkel och ren look.

Ullkappa med en stickad tröja med rund halsringning och gråa skinny jeans

Ullkappa med en stickad tröja med rund halsringning och gråa skinny jeans
källa

Ett mycket trevligt knep du kan använda för att få din affärsoutfit att se mer ungdomlig ut är att bära ett par vita sneakers för att fullända din look. Du kan till exempel bära en grå chunky stickad tröja med en grå ullrock och grå skinny jeans för att se ganska mysig ut. Lägg till ett par vita sneakers för att ge looken en avslappnad och uppfriskande kant.

Vit skjorta med avslappnad passform och gråa skinny jeans

vit skjorta med avslappnad passform och gråa skinny jeans
källa

Här är en annan väldigt snygg men ändå anständig affärsidé som du enkelt kan få av. Bär helt enkelt en vit skjorta med uppkavlade ärmar och lite överdimensionerade knappar till toppen. Kombinera den med gråa skinny jeans. Bär svarta loafers för att se elegant och helt enkelt unisex ut.

Vit oversized v-ringad t-shirt och grå longline cardigan

vit oversized v-ringad t-shirt och grå longline cardigan
källa

Låt oss nu titta på en attraktiv streetoutfit som är perfekt för att träffa vänner. Bär en vit V-ringad t-shirt och en grå longline cardigan till toppen. Kombinera dem med ljusgrå skinny jeans med muddar. Bär ett par vita sneakers för att få skorna att se mer ungdomliga och uppfriskande ut.

Svart skinnjacka med vit oversized t-shirt och gråa skinny jeans

svart skinnjacka med vit oversized t-shirt och gråa skinny jeans
källa

För att forma denna snygga och lite mörka outfit som är kul på kontoret då och då, kan du bära en vit oversized t-shirt med en svart bikerjacka i läder överst. Kombinera dem med gråa skinny jeans och svarta stövlar med mockaklack för att få dig att se lång och smal ut.

Ljusrosa longline blazer med grå t-shirt och skinny jeans

Ljusrosa longline blazer med grå t-shirt och skinny jeans
källa

Det här är en diskret sexig och attraktiv outfit som du kanske vill bära till ett företagsevent. Så du kan se diskret och vacker ut på samma gång. Bär helt enkelt en ljusrosa longline blazer med en grå t-shirt och gråa skinny jeans. Bär ljusrosa sandaler med klackar för att fullborda looken.

Ljusgrå långjacka med oversized t-shirt och läderkängor

ljusgrå longline kappa med oversized t-shirt och läderkängor
källa

Kombinera en ljusgrå lång kavaj i ull med en grå t-shirt med avslappnad passform för att dra av denna rena och mysiga helgrå outfit. Bär dem med gråa skinny jeans och svarta läderboots för en extra snygg touch.

Här är de gråa skinny jeans-outfitidéerna som får dig att se snygg och mysig ut på samma gång. Det fina med dessa outfits är att de är extremt lätta att ta av sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*