Home / Stil / Hur man stylar gravidjeans
Hur man stylar gravidjeans

Hur man stylar gravidjeans

När det kommer till att bära gravidjeans är komfort den viktigaste faktorn att hålla utkik efter. Naturligtvis är bonusen att se bra ut. Om du kan, leta efter jeans som är specifikt designade som gravidjeans och se till att ingenting är tight. Du vill bara inte känna dig obekväm med jeans under denna viktiga tid i ditt liv. Idag ska jag visa dig hur du generellt sett ser bäst ut när du bär något som får dig att känna dig avslappnad och bekväm. Jag har samlat ihop några av de bästa idéerna för jeanskläder för gravida för dig. Låt oss titta på dem nu.

Gul skinnjacka med grått linne och ljusblå gravidjeans


källa

Det är alltid skönt att ha på sig något glatt när man behöver extra energi för att ta sig igenom sin arbetsdag. Vad sägs om att ha på sig något gult för att piffa upp det? Du kan till exempel bära en gul skinnjacka över ett grått linne. Kombinera dem med ljusblå gravida ankeljeans. Istället för klackarna som föreslagits på bilden, använd ett par leopardmönstrade plattor.

Blå chambray från axelblusen med trasiga gravidjeans

blå chambray off-axelblus med trasiga gravidjeans
källa

Du kan definitivt se lågmäld sexig ut i denna vackra tid av ditt liv. För att skapa denna look kan du bära en blå chambray utanför axelblusen för att visa upp din vackra hud och nyckelben. Kombinera toppen med smala gravidjeans. Bär ett par svarta balettkläder för att fullända outfiten på ett rent och enkelt sätt.

Ljusrosa oversized stickad enaxeltröja och svarta croppade gravidjeans

Ljusrosa oversized stickad enaxeltröja och svarta croppade gravidjeans
källa

För att forma den här outfiten som är både anständigt sexig och damliknande, kan du bära en kraftigt överdimensionerad ljusrosa enaxelstickad tröja för att få dig att känna dig avslappnad och bekväm. Kombinera dem med svarta, smala gravidjeans. Bär ett par stövlar med vitt och silvertryck och en svart clutchväska för extra stil.

Vit långärmad gravid t-shirt med blå slim fit jeans

vit långärmad gravid-t-shirt med blå slim-fit jeans
källa

För att styla denna superminimala och attraktiva avslappnade streetoutfit kan du helt enkelt bära en bekväm vit långärmad gravid-t-shirt med ljusblåa, smala gravidjeans. Bär inte vita klackar som visas på bilden. Bär ett par vita eller ljusrosa balettkläder istället för komfort och säkerhet.

Ljusrosa longline kavajjacka med vita gravidjeans

Ljusrosa longline kavajjacka med vita gravidjeans
källa

För att uppnå denna uppfriskande och feminina look spelar de rosa delarna några riktigt stora roller. För att forma denna look kan du bära en vit stickad tröja med en ljusrosa lång kavaj för toppen. Kombinera dem med vita, löst sittande gravidjeans. Bär rödrosa balettkläder och en matchande handväska i läder för att fullborda looken på ett feminint sätt.

Vit långärmad tröja med blå jeans och sneakers med raka ärmslut

vit långärmad tröja med blå jeans och sneakers med raka ben
källa

Ibland kanske du vill se lite pojkaktig ut för att uttrycka den avslappnade och stilfulla sidan av dig. Du kan till exempel helt enkelt bära en vit långärmad tröja med avslappnad passform och ljusblå gravidjeans med raka ben. Bär ett par svarta och vita sneakers för att få dina fötter och ben att kännas mer bekväma och avslappnade.

Blush Pink Lace Gravid Peplum Tunika Topp med ljusblå jeans

rouge rosa spets peplum tunika topp med ljusblå jeans
källa

För att du ska känna dig väldigt bekväm, här är en outfit som du kanske vill prova. I detalj, bär en rouge rosa spets peplum longline gravidtopp med en matchande rouge lång kofta över. Kombinera dem med ljusblå gravidjeans med en avslappnad passform. Bär ett par ljusgrå stövletter i mocka för att fullända looken.

Grå långärmad t-shirt med svart väst och jeans med raka ben

grå långärmad t-shirt med svart väst och jeans med raka ben
källa

Detta är en ganska stilig och avslappnad unisex-look. Den perfekta kombinationen av en vit långärmad t-shirt och en svart fleeceväst över. Kombinera dem med blå jeans med raka ben för att hålla dig bekväm. För skorna, bär ett par rouge rosa läderbalettkläder för en enkel och damliknande look.

Elfenbensfärgad maxi trenchcoat med trasiga boyfriend gravidjeans

Ivory Maxi Trench Coat med Ripped Boyfriend Gravid Jeans
källa

För att forma denna pojkaktiga och snygga look kan du bära ett vitt linne med lös passform och en trenchcoat i elfenben. Kombinera dessa plagg med boyfriend-jeans för att hålla dig bekväm. Istället för att bära klackar, använd helt enkelt balettkläder eller sneakers för att fullborda denna look.

Grå ärmlös topp med ljusblå gravidjeans med raka ben

grå ärmlös topp med ljusblå gravidjeans med raka ben
källa

För att skulptera denna söta och ungdomliga look kan du bära ett grått linne med scoop-neck och superljusblå gravidjeans med raka ben. Bär ett par vita sneakers för att se bäst ut och känna dig trygg. Om du vill sätta en fin touch till din outfit är det ett mycket bra alternativ att bära en vit stickad mössa.

Grå chunky stickad tröja med blå jeans och ankelboots

grå chunky stickad tröja med blå jeans och ankelboots
källa

Att para ihop en grå tröja med rund hals är ett bra sätt att komplettera denna lågmälda men anständigt utseende outfit och hålla dig avslappnad och bekväm. Kombinera dem med blåa gravidjeans i slim fit. Till skorna kan du bära ett par ljusgrå stövletter i mocka för att sätta en elegant touch till looken.

Vit långärmad topp med blå gravidjeans

vit långärmad topp med blå gravidjeans
källa

Här är en superminimal outfit som får dig att se snygg och chic ut. Bär helt enkelt en långärmad eller trekvartsärmad t-shirt med en avslappnad passform och en scoop urringning. Kombinera den med smala gravida blåjeans. För skor, använd helt enkelt vita sneakers för att hålla outfiten ren och enkel.

Grå ärmlös tröja med scoop-neck och ljusblå jeans med avslappnad passform

grå ärmlös tröja med scoop-neck och avslappnade ljusblå jeans
källa

För att se pojkaktig och stilig ut kommer här en väldigt enkel outfit som du kan känna dig väldigt bekväm i. Bär en ärmlös grå ljungtröja till toppen. Kombinera den med blå boyfriend-jeans för att få dig att känna dig avslappnad. Bär svarta balettkläder för att fullborda denna minimala look.

Här är idéerna för gravidjeansoutfits att kolla in. Kom ihåg att må bra är nyckel nummer ett. Om du inte känner dig bekväm med jeans, kanske du bara vill ha klänningar istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*