Home / Stil / Hur man stylar grön blus
Hur man stylar grön blus

Hur man stylar grön blus

När det kommer till att bära blusar är det ingen tvekan om att vita är det mest mångsidiga och utan tvekan snyggaste man kan få. Men det finns tillfällen då du vill se mer unik och uppfriskande ut. I så fall kanske du vill prova den gröna blusen istället. Oavsett om du gillar blusen med knäppning eller den knappfria blusen i chiffong, får de alla dig att se vacker och trevlig ut så länge du vet vilka plagg du ska sätta ihop med dem. För att ge dig några idéer om det, har jag samlat några riktigt fina gröna blusoutfitidéer till dig. Låt oss titta på dem nu.

Grön kraglös blus med svarta chinos


källa

Som du kanske har förväntat dig är den här listan med outfitidéer superlätt att hitta. Det finns inget som kräver att du är i din bästa form för att se ditt bästa ut. För att börja den här listan ska jag visa dig ett väldigt typiskt sätt att styla en grön blus. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en grön knapplös blus, svarta chinos och ett smalt brunt skärp. Bär korta läderstövlar för att lägga till extra stil till looken.

Grön volang blus med rosett med svarta skinny jeans

grön rufsig rosettblus med svarta skinny jeans
källa

För att skapa denna snygga och unika look kan du bära en grön blus med volanger och en stor rosett framtill. Kombinera blusen med svarta skinny jeans och grön mocka med rundade tåklackar för en elegant look.

Grön chiffongblus med knappar och gråblå lätt utsvängda jeans

grön chiffongblus med knappar och gråblå lätt utsvängda jeans
källa

Här är en väldigt snygg och enkel outfit som kan få dina ben att se extra smala och långa ut. För att forma den här looken kan du bära en långärmad chiffongblus med gröna knappar och koppla ihop den med lätt utsvängda blåjeans. Göm delvis ett par ljusrosa klackar under jeans för att se smal och lång ut.

Grön blus med slitna boyfriend-jeans

grön blus med rivna boyfriend-jeans
källa

Om din arbetsplats inte kräver att du följer en mycket strikt klädkod, här är en snygg och elegant look att bära på jobbet, särskilt på vardagliga fredagar. För att forma denna look kan du bära en grön button down-blus och ljusblå ribbade boyfriendjeans med manschetter. Ett par stövlar med öppen tå i grå mocka ger en helt ny stil till din look.

Grön sidenskjorta med knäppning med svarta chinos

grön skjorta i siden och svarta chinos
källa

För att se lite mer vågad och glänsande ut, överväg att bära en grön sidenblus. Kombinera helt enkelt toppen med svarta chinos med smal passform. Bär ett par leopardmönstrade klackar till skorna för att lägga till en sofistikerad touch till looken.

Grön blus med halvärmar, scoop urringning och svarta chinos med raka ben

grön blus med runda ärmar och scoop urringning och svarta chinos med raka ben
källa

Här är en annan outfit som visar ett litet knep som kan få dig att se lång och smal ut. Bär en grön knapplös blus med scoop-neck med halvärmar för denna outfit. Kombinera den med svarta chinos med raka och breda ben. Stoppa ett par svarta balettkläder under byxorna för att se lång och smal ut.

Skjorta med knappar och svarta jeans med avsmalnande ben

Skjorta med knappar och svarta jeans med avsmalnande ben
källa

Detta är en väldigt mysig och lättillgänglig outfit som är väldigt lätt att ta av och perfekt att ha på kontoret. Bär helt enkelt en grön blus med knappar och svarta spetsiga jeans. Lägg till ett brunt läderbälte till mixen. Lägg till ett par ljusrosa mockaklackar till denna look för en mer glamorös look.

Grön oversized skjorta med ficka fram och svarta minishorts i läder

grön oversized skjorta med ficka fram och svarta mini-lädershorts
källa

Fram till denna punkt har vi tittat på många outfitidéer inklusive jeans eller byxor. Låt oss nu titta på en som innehåller shorts. För att skapa denna supercoola look kan du bära en grön button down-blus som är lite oversized. Kombinera den med svarta lädershorts och svarta balettkläder för att se enkel och elegant ut.

Grön skjorta med vita chinos och bruna sandaler

grön skjorta med vita chinos och bruna sandaler
källa

Du kan inte bara para ihop den gröna blusen med svarta chinos, den gröna och vita kombon är också ett vackert och uppfriskande alternativ. Du kan till exempel bära en grön blus med vita chinos med avslappnad passform. Kombinera dem med bruna sandaler med remmar för en extra uppfriskande touch.

Knapplös blus i kombination med en svart minikjol med hög midja och bågad fåll

Knapplös blus i kombination med en svart minikjol med hög midja och bågad kant
källa

För att se mer damlik ut, låt oss prova en outfit med en snygg kjol. För att forma denna look kan du bära en grön långärmad blus med en svart minikjol med rak fåll och hög fåll. Kombinera dem med ett par rouge, rosa plattor för att se mer lättillgängliga och damlika ut.

Grön kortärmad chiffongblus med svarta chinos

grön kortärmad chiffongblus med svarta chinos
källa

För att få denna enkla och snygga outfit som kan bäras som en streetoutfit eller en business casual outfit, kan du bära en grön chiffongblus med kort ärm med en avslappnad passform på toppen. Kombinera toppen med svarta chinos, svarta klackar med öppen tå och en grön crossbody-väska för att fullborda denna minimala svarta och gröna look.

Grön ärmlös topp med svarta byxor med muddar

grön ärmlös topp med svarta byxor med muddar
källa

Här är ytterligare en minimalistisk och söt grön och svart outfit. Bär helt enkelt en grön ärmlös topp med svarta chinos. Lägg till ett par gröna och svarta mönstrade klackar med öppen tå för ett kreativt sätt att komplettera outfiten.

Grön blus med puffärmar och mörkblå skinny jeans

grön blus med puffärmar och mörkblå skinny jeans
källa

För att forma denna avslappnade och uppfriskande streetlook kan du bära en grön långärmad blus med en subtil puffärmdesign. Kombinera den med mörka skinny jeans för att se snygg och smal ut. Bär ett par svarta glidsandaler för att komplettera din outfit.

Grön chiffongblus med rutig pennkjol

grön chiffongblus med rutig pennkjol
källa

För en business-casual outfit som lutar åt den formella sidan, kan du bära en grön chiffongblus med en mini V-ringning och en svart och vit rutig pennkjol. Bär ett par bruna mockasandaler för att fullända din look.

Här är idéerna med grön blusoutfit som jag vill dela med dig. Om du är lite uttråkad av den vita signaturblusen du har på dig, ta på dig en av dessa outfits och få en fräsch ny look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*