Home / Stil / Hur man stylar grön sammetsklänning
Hur man stylar grön sammetsklänning

Hur man stylar grön sammetsklänning

Medan många gillar att klä sig sexigt för cocktailpartyn och bal, kan du klä dig lågt för att sticka ut från mängden utan att visa mycket hud. Ett bra alternativ är att bära en grön sammetsklänning. Färgen på mörkgrön eller smaragdgrön är inte bara djup i sig, sammetstyget tillför ytterligare en dimension till klänningens djup. För det här blogginlägget har jag samlat några av de bästa idéerna för klädsel i grön sammet och jag ska dela dem med er nu.

Emerald Green Velvet Flare Dress med Converse High Top


källa

De flesta gröna sammetsklänningar är lämpliga för cocktailpartyn och baler. Men jag börjar listan med en liten överraskning genom att dela denna avslappnade outfit med dig. För att uppnå denna vackra avslappnade look kan du bära en smaragd långärmad sammetsklänning med ett par svarta och vita high-top converse. Det är en minimalistisk casual outfit som ser superchic ut och är perfekt för dejting och middagar.

Grön maxiklänning i sammet med hög split

Grön split sammet maxiklänning
källa

Låt oss nu gå vidare till en klänning som du kan bära elegant till en bal eller ett cocktailparty. Det är en maxiklänning i grön sammet med hög split. Den har även en sexig djup V-ringning. För att styla den här klänningen elegant, använd ett par silverklackar med öppen tå för att komplettera outfiten.

Axelbandslös midiklänning i grön sammet

Grön sammet axelbandslös midiklänning
källa

Ibland behöver du inte ha den perfekta kroppsfiguren för att se sexig ut. Om du har snygga axlar och nyckelben kan du förmodligen dra av dig denna gröna sammets midiklänning för en sexig look. Bär den med en svart choker och svarta gladiatorsandaler för att sätta en elegant touch till helhetslooken.

Grön långärmad skaterklänning med djup V-ringning

grön långärmad skaterklänning med djup V-ringning
källa

När du klipper en skaterklänning ser den ganska söt ut. Men när det är en mörkgrön långärmad grön sammetsklänning med en sexig djup V-ringning blir det en väldigt feminin och sexig klänning. För skorna, bär silverklackar med öppna tår och ankelband. Avsluta med ett guld statement-halsband för en lite kraftfull och aggressiv look. Detta är den perfekta outfiten för chefer och chefer när de deltar i ett officiellt företagsevent som en årlig middag.

Knälång omlottklänning i grön sammet

knälång omlottklänning av grön sammet
källa

Om du gillar klänningar med kreativa snitt, här är en du kanske gillar. Det är en knälång omlottklänning i grön sammet som också har en subtil hög skärning. Liksom många andra omlottklänningar är denna omlottklänning en djup V-ringad klänning. Du kan helt enkelt bära den med svarta klackar.

Midiklänning i grön sammet

grön sammet midiklänning
källa

En av anledningarna till att jag verkligen gillar midiklänningen är att det vanligtvis är en diskret men ändå underbar klänning som är perfekt för introverta till ett cocktailparty. Ändå är den här djupa V-ringade gröna midiklänningen i sammet inte så underskattad. Kombinera klänningen med rosa klackar för denna eleganta look.

Grön sammet maxiklänning med silverkrage

grön sammet maxiklänning silver choker
källa

Den gröna sammets maxiklänningen är ganska lik den tidigare förutom att det är en maxiklänning. Men den här outfiten är en bättre demonstration av vilka tillbehör som ska bäras med klänningen. För att styla klänningen, bär den med sandaler med ankelband i silver och en silverfärgad choker för att sätta karaktär till outfiten.

Grön trekvarts skaterklänning med höga stövlar

gröna trekvarts skater klänning overknee boots
källa

Efter att precis ha delat några cocktailpartyklänningar med dig, låt oss titta på en som du kan bära mer avslappnad för scenarier som dejting och tjejkvällar. Här är en grön trekvartsklänning som ser vacker och elegant ut. Kombinera den med rosa klackar för en snygg outfit. Men låt oss få outfiten att se mer feminin ut genom att bära svart mocka över knästövlarna.

Grön omlottskaterklänning med djup V-ringning

grön omlott skaterklänning med djup V-ringning
källa

För att styla denna gröna långärmade skaterklänning med djup V-ringning kan du bära den med ett par silverklackar med öppen tå. Bär ett långt uttalat silverhalsband för att ta denna outfit till nästa nivå. Det här är en av de där kläderna som känns helt rätt för ett cocktailparty. Det är varken överdrivet flashigt eller överdrivet sexigt. Det är prick på.

Grön sammetsskaterklänning med silverklackar

grön sammet skater klänning silver klackar
källa

Om du inte är i bra form men ändå vill se bra ut för ett cocktailparty är det inga problem, speciellt om du fortfarande har fina ben. Låt oss bära denna gröna långärmade skaterklänning som täcker allt utom benen. Bär silver öppna klackar för att komplettera outfiten med elegans.

Högsplittrad, golvlång omlottklänning

Högsplittrad, golvlång omlottklänning
källa

Fram till denna punkt har jag alltid rekommenderat att du bär silverklackarna för att matcha de gröna sammetsklänningarna. Jag tror verkligen att detta är det bästa alternativet men de rosa och nakna klackarna kommer att fungera som ett alternativ. Bär till exempel en grön högsplit maxi-omlottklänning med nude klackar för en relativt behärskad look.

Cold Shoulder Green Velvet Bodycon Dress

bodycon klänning i kall axel, grön sammet
källa

Om du vill se sexig ut för ett cocktailparty men tycker att även en axelbandslös klänning är alldeles för långt utanför din komfortzon för dig? Vad sägs om en bodycon-klänning i kall axelgrön sammet? Du kan bära den med svarta klackar med ankelband i mocka och en silverkedja för den diskreta sexiga looken.

Djup V-ringad passform och utsvängd klänning med svart choker

Deep V Neck Fit and Flare Dress Black Choker
källa

När du bär en klänning med djup V-ringning som den här klänningen med passform och utsvängning, är det vanligtvis en bra idé att bära ett halsband för att balansera ut det sexiga snittet. Alternativt kan du också bära en choker. Till denna outfit väljs en svart choker och ett par svarta klackar med öppen tå att para ihop med den vackra gröna klänningen.

Grön sammetsskiftklänning med filthatt

Grön sammet skiftklänning filthatt
källa

Här är ett mer kreativt sätt att styla en grön sammetsklänning. I det här fallet är det en grön sammetskjortklänning. Bär den med en vit fedora och ett par svarta balettkläder med remmar för att fullborda denna uppfriskande look.

Grön sweetheart halsringning midi bodycon klänning

grön bodycon midiklänning med sweetheart-ringning
källa

För dig som har vackra kurvor kommer här en klänning som får dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty. Det är en grön bodycon midiklänning med en söt halsringning. Para ihop den med ljusrosa klackar för att fullända outfiten.

Jag hoppas att du tycker om att se alla dessa vackra gröna sammetsklänningar. De är verkligen inte så svåra att styla och de är definitivt inte svåra att skapa. Låt oss prova dem och ha kul med styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*