Home / Stil / Hur man stylar gul pikétröja
Hur man stylar gul pikétröja

Hur man stylar gul pikétröja

Det råder ingen tvekan om att en pikétröja får dig att se smart och avslappnad ut. Men om du vill lägga till en extra glad touch är en gul pikétröja ett utmärkt val. Vissa kanske tycker att något gult är svårt att bära. Till exempel kan en solid gul klänning vara så bra för dig om du inte har den där glada karaktären i dig. Den gula pikétröjan är dock ett mycket mer subtilt gult föremål som är mycket lättare att dra av. För att bevisa det för dig har jag samlat ihop några riktigt bra idéer för gula pikétröjor. Låt oss gå in direkt.

Gul pikétröja med vita skinny jeans


källa

För att starta denna glada och snygga lista med outfitidéer börjar jag med en vacker och ungdomlig outfit. För att forma denna outfit kan du bära en gul pikétröja och stoppa in den i vita skinny-jeans med hög midja. Bär vita sneakers för att få skorna att se extra uppfriskande och ungdomliga ut.

Gul poloklänning med vita sneakers

gul pikéklänning med vita sneakers
källa

Jag visar dig hur du ser vacker och trevlig ut med den gula pikétröjan, en liten variation av pikétröjan. Nyckeln är att hålla saker minimala. Du kan till exempel helt enkelt bära en gul pikéklänning med ett par vita sneakers för att fullända outfiten med stil.

Ljusgul pikétröja med mörkblå skinny jeans

Ljusgul pikétröja med mörkblå skinny jeans
källa

För dig som vill se glad ut men ändå se mer modig ut, kanske du vill ha en ljusgul pikétröja istället för en knallgul eller citrongul. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära mörkblå skinny-jeans och svarta balettkläder för att fullända outfiten snyggt.

Ljusgul slim fit pikétröja med vit tenniskjol

ljusgul slim fit pikétröja med vit tenniskjol
källa

Detta är en mycket vacker, ungdomlig och attraktiv outfit som du kan bära för sport eller bara tillfälliga sammankomster. Du kan helt enkelt bära en knallgul pikétröja med en vit minitenniskjol. Kombinera dem med ett par vita sneakers för en ännu sportigare look. Lägg slutligen till en svart baseballkeps för att se ännu mer attraktiv ut.

Grafisk pikétröja med slim fit och svart urringning

Grafisk pikétröja med slim fit och svart urringning
källa

För dig som har lagt ner massor av arbete i form, här är en enkel outfit för att visa upp ditt resultat på ett helt naturligt sätt. Klänningen här är en senapsgul och svart slim fit grafisk pikéklänning. Du kan kombinera den med ett par vita sandaler för att se uppfriskande och ren ut.

Blekgul pikétröja med vit knälång rak kjol

Blekgul pikétröja med vit knälång rak kjol
källa

För att forma denna uppfriskande och minimalistiska outfit kan du helt enkelt bära en ljusgul pikétröja över den. Istället för att bära jeans gör vi här något mer kreativt. Bär en vit knälång kjol med avslappnad passform. Bär ett par vita sneakers för skorna för att fullborda den glada looken.

Citrongul pikéklänning med slim fit bälte

Citrongul pikétröja med slim fit bälte
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar den vackra gula pikéklänningen. Den här gången är det ett citrongult skärp med brunt skärp som framhäver din midja och resulterar i en hög och slimmad look. Till skorna kan du bära antingen vita sandaler eller vita sneakers för en ren finish på outfiten.

Senapsgul slim fit pikétröja med randig midikjol i tribal stil

Senapsgul slim fit pikétröja med randig midikjol i tribal stil
källa

Denna pikétröja är inte din typiska. Det är som en kombination av en tröja och en pikétröja. Du kan para denna snygga och unika senapsgula topp med en vertikalt randig midikjol i rak tribal stil. Bär ett par silvermetalliska sandaler för att fullända looken.

Ljusgul cropped pikétröja med mom jeans

Ljusgul cropped pikétröja med mom jeans
källa

Du kan definitivt se diskret sexig och avslappnad ut på samma gång. Faktum är att detta är ett mycket bra sätt att se attraktiv och lättillgänglig ut. Du kan också bära en ljusgul beskuren pikétröja över den. Kombinera den med ljusblå mom jeans. Bär vita sneakers för att hålla skorna avslappnade och rena.

Gul miniklänning med vita sandaler

gul miniklänning med vita sandaler
källa

För att se minimalistisk och uppfriskande ut, här är en väldigt enkel outfit som du kanske vill prova. Bär först en gul smal pikétröja som mittpunkten i din outfit. Kombinera den med vita sneakers för att se avslappnad och sportig ut. Om du vill se mer pigg och smalare ut, använd istället ett par vita sandaler med klackar.

Senapsgul pikétröja med randiga detaljer

Senapsgul pikétröja med randiga detaljer
källa

För en enkel, tjejig och rolig look kan du bära en senapsgul slim fit pikétröja med subtila rosa randiga detaljer på kragen och nederkanten av de korta ärmarna. Kombinera den vackra och enkla toppen med ljusblå skinny jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Svarta jeans & vit pikétröja med gul krage

svarta jeans och vit pikétröja med gul krage
källa

För att få denna enkla och uppfriskande look, låt oss vara lite mer kreativa den här gången. Istället för att bära en vanlig gul pikétröja, använd en vit pikétröja med en ljusgul krage. Kombinera toppen med svarta mom-jeans för att få din midja att se högre ut. Till skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för att hålla det avslappnade temat konsekvent.

Citrongul pikétröja med blå utsvängda jeans

Citrongul pikétröja med blå utsvängda jeans
källa

För att se glad och smal ut kan du bära en citrongul slim fit pikétröja över den. Kombinera den med blå utsvängda jeans som får dig att se extra smal och smal ut. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna för att fullända looken med stil.

Här är idéerna om gula pikétröjor som jag vill dela med dig. Prova dem och se om de kan göra dig lycklig som planerat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*