Home / Stil / Hur man stylar Henley Shirt
Hur man stylar Henley Shirt

Hur man stylar Henley Shirt

En Henley-skjorta är i grunden en skjorta som bara har cirka fem knappar upptill. Det är något som sitter mellan en button-down skjorta och en skjorta. Traditionellt är det mest för män, men liksom många andra föremål i modevärlden har det vuxit under åren till en punkt där fler och fler kvinnor provar det. Det är väldigt enkelt att bygga en snygg och avslappnad outfit runt den. För att göra det enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med henleyskjortor för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart långärmad henleyskjorta med skinny jeans


källa

Det du får av en Henley-tröja är vanligtvis en snygg men väldigt diskret outfit. Som ett mycket bra exempel på detta kan du helt enkelt bära en svart långärmad henleyskjorta med mörkblå skinny jeans. Kombinera dem med vita sneakers för det enklaste sättet att komplettera outfiten.

Vit och svart henleyskjorta med skinny jeans


källa

Om du vill se lite mer attraktiv ut så måste du satsa på en mer flashig Henley-skjorta t.ex. B. A B. i svartvitt istället för enfärgad. Du kan para den här svarta och vita henleyskjortan med svarta skinny jeans och vita sneakers för en vacker och ungdomlig look.

Grå kortärmad henley t-shirt med svarta chinos och vida ben

grå kortärmad henley t-shirt svarta chinos med breda ben
källa

Detta är en grå kortärmad Henley-skjorta som i princip ser ut som en typisk t-shirt med bara en liten twist. Du kan bygga en unik outfit runt den genom att para ihop den med svarta chinos med breda ben. Till skorna kan du bära svarta loafers för att sätta en elegant touch till helhetslooken.

Vit halvgenomskinlig Henley skjorta med svarta skinny jeans

vit semi-transparent Henley skjorta svarta skinny jeans
källa

Om du vill se underskattat sexig ut med en Henley-skjorta kan du antingen knäppa upp några av de översta knapparna eller få en halvt genomskinlig. Du kan till exempel bära en vit semi-transparent topp över en svart västtopp eller en svart crop top för att se vacker och sexig ut. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för en feminin touch.

Grå tribaltryckt henleyskjorta med svarta byxor

grå tribal tryckta henley skjorta svarta byxor
källa

Med en värld av casual outfits så väl utvecklad nu för tiden är det inte så svårt att hitta kreativt designade toppar som denna gråa Henley-skjorta med stamtryck. Du kan enkelt kombinera den med svarta smala byxor. Bär nakna sandaler för att ge lite boho-känsla till mixen.

Grå och vit skjorta med svarta rivna boyfriend-jeans

grå och vit skjorta svarta rivna boyfriend-jeans
källa

Här är en annan kreativt designad Henley-tröja. Den här gången är det en svart skjorta som använder den vita och grå färgkombinationen. Kombinera den med svarta boyfriend-jeans och en klassisk svartvit lågtopp för att se baggy och elegant ut.

Vit långärmad skjorta med avslappnad passform

Vit långärmad skjorta med avslappnad passform
källa

Här är en väldigt enkel och avslappnad svartvit look. För att uppnå denna look, bär en vit långärmad henleyskjorta med en avslappnad passform för toppen. Kombinera den med svarta chinos och ett par svarta loafers för att lägga till lite seghet till outfiten.

Svart och grå halvärmad henleyskjorta och minijeansshorts

svart och grå halvärmad henleyskjorta mini jeansshorts
källa

Du kan kombinera Henley-skjortan inte bara med byxor utan även med shorts för utmärkta resultat. Som ett exempel kan du bära en grå och svart halvärmad henleyskjorta. Kombinera den med svarta minijeansshorts för att se snygg ut och visa upp dina långa ben lite. Kombinera outfiten med antingen vita sneakers eller svartvita Converse för att se ungdomlig och stilig ut.

Svart och vit randig kortärmad Henley skjorta

svart och vit randig kortärmad henley skjorta
källa

Här är en annan ungdomlig look att bära på sommaren. Bär en svart och vitrandig Henley t-shirt för toppen. Kombinera den med en svart minikjol i denim med hög midja för att visuellt höja midjan och få dig att se längre och smalare ut. Kombinera dem med vita sneakers för att fullända outfiten.

Mörkblå och orange skjorta med svarta skinny jeans

Marinblå och orange skjorta svarta skinny jeans
källa

För en mörk och djup avslappnad look kan du bära en marinblå henleyskjorta med subtila orange detaljer. Kombinera den med svarta skinny jeans för en avslappnad finish. Till skorna kan du antingen bära vita sneakers för en avslappnad look eller en dressad look med svarta läderstövlar.

Grå henleyskjorta med slitna skinny jeans

grå henley skjorta slitna skinny jeans
källa

För en dressad och avslappnad look kan du bära en grå halvärmad henleyskjorta och hålla den undangömd. Kombinera den med slitna skinny jeans och ett par svarta och vita high-top Converse för extra stil.

Svart och vit randig skjorta

svart och vit randig skjorta
källa

Detta är en vacker och uppfriskande outfit som är väldigt lätt att ta av. Jag rekommenderar starkt att du verkligen provar den här om du bara kan välja en från listan. För att uppnå denna fantastiska look kan du helt enkelt bära en svart och vit randig skjorta som har en avslappnad passform. Kombinera den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för att sätta en feminin touch till outfiten.

Grön henleyskjorta med jeans

Gröna Henley Shirt Jeans
källa

Röda skjortor är inte bara iögonfallande, den här olivgröna henleyskjortan kan också fånga folks uppmärksamhet. Du kan kombinera denna gröna skjorta med mörkblå skinny jeans för att göra en enkel och avslappnad outfit komplett. För skorna skulle antingen de svarta balettplattorna eller de öppna klackarna med svarta ankelband fungera perfekt.

Vit luftig Henley skjorta & jeans

vita luftiga Henley-skjortjeans
källa

Detta är en lös eller till och med nästan peplumskuren vit henleyskjorta. Det ser så uppfriskande och luftigt ut. Du kan lägga till lite stil till mixen genom att para skjortan med blå skinny jeans och vita sneakers för att se luftig och stilig ut.

Svart och vit prickig skjorta

Svart och vit prickig skjorta
källa

Precis som med andra typer av skjortor kan du piffa upp henleyskjortan med ett snyggt mönster. Den här prickiga svartvita Henley-skjortan är ett bra exempel på det. Kombinera den med vita smala jeans och vita sandaler med klackar för att se minimal och chic ut.

Jag hoppas att du tycker om henleyskjortoutfitidéerna som jag delade med dig ovan. Det är något som är extremt lätt att få bort. Nej, det kommer inte att få dig att se väldigt attraktiv ut helt plötsligt, men det är en av de saker som ser riktigt bra ut på ett diskret sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*