Home / Stil / Hur man stylar högklackade stövlar
Hur man stylar högklackade stövlar

Hur man stylar högklackade stövlar

Det finns tillfällen då du har svårt att bära stövlar eller höga klackar. Vanligtvis kan du se snyggare ut med den förra, och du kan se mer damlik ut med den senare. Tänk om jag säger till dig att du kan vara girig och få det bästa av två världar? Ja, du kan helt enkelt bära ett par klackskor för att se feminin och stilig ut på samma gång. Med stövlar med klack menar jag stövlar med minst tre tums klack, vilket uppenbarligen kan få dig att se mycket längre och smalare ut. Vad du är på väg att se är några av de bästa idéerna med högklackade kängor som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Svart ullblazer med vita skinny jeans och overknee boots med hög klack


källa

Låt mig börja den här listan med superchic outfitidéer med en enkel och konstnärlig svartvit look. För att forma denna outfit kan du bära en svart ullblazer med en vit blus som topp. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna, använd ett par svarta mockastövlar ovanför knäet för att se extremt attraktiva och unika ut.

Grå ribbad tröja med långlinje med fransar med svarta skinny-jeans och högklackade stövlar med mitten av vaden

grå ribbad longline-fransad tröja med svarta skinny-jeans och högklackade mid-kalfstövlar
källa

För att forma denna mysiga grå och svarta outfit kan du para ett grått volanglinne med en grå lätt överdimensionerad långärmad ribbad franströja till toppen. Bär dem med svarta skinny-jeans och gråa högklackade stövlar för en chic och rå look.

Grå långärmad polotröja bodycon minitröja klänning med svarta klackade högklackade stövlar

långärmad grå turtleneck och bodycon mini tröja klänning med lår hög svart klack boots
källa

För att uppnå denna mysiga och lättillgängliga look kan du helt enkelt bära en grå långärmad långärmad bodycon minitröja som kärnan i outfiten. Bär ett par stövlar med svart mockaklack för att se smal och lång ut. Lägg nu till en liten och sofistikerad handväska i vitt läder för att få dig att se mer damlik ut.

Svart, halvtransparent chiffongblus med mörka skinny jeans och läderstövlar med höga klackar

svart halvgenomskinlig chiffongblus med mörka drainpipe-jeans och högklackade ankelstövlar i läder
källa

För att skapa denna enkla och unika outfit kan du bära en svart och vit tryckt semi-transparent chiffongblus för toppen. Bär den med mörkblå skinny-jeans och svarta högklackade stövlar i läder för att komplettera din outfit med stil. Bär en svart crossbody-väska för en mer avslappnad och luftig look.

Blush Pink Long Wool Coat med muddar skinny jeans och klackskor

Blush rosa lång ullkappa med fjäderbeklädda skinny-jeans och klackstövlar
källa

Här är en mycket elegant och proffsig affärsdräkt. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit blus med en rodnadsrosa ullrock. Kombinera dem med blå slim fit jeans med muddar. Bär ett par stövlar med svarta klackar till skorna för att fullända outfiten på ett superchick sätt.

Heather Grey miniklänning med lång svart ullkappa och höga läderstövlar

melerad grå miniklänning med fodral med lång svart ullkappa och höga läderstövlar
källa

Här är en annan mycket attraktiv business casual outfit. Den här gången kan outfiten nästan betraktas som en formell borderoutfit. För att uppnå denna stilrena look, bär en grå och svart ljungklänning i gråmelerad och svart över en svart lång ullkappa. Bär dem med svarta läderklackade stövlar för att fullända looken.

Grå tröja med orange t-shirt och blå skinny jeans

grå tröja med orange t-shirt och blå skinny jeans
källa

För att skapa denna enkla och roliga lagerdräkt kan du bära en beskuren eller lätt beskuren grå stickad tröja över en längre orange t-shirt för att skapa de coola lagren. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och svarta lårhöga läderstövlar. Lägg till en stor vit läderväska till outfiten för att se mer unik och uppfriskande ut.

Svart och gul printad cardigan med miniklänning i fodral och långa läderstövlar

svart och gul printad cardigan med mini fodralklänning och långa läderstövlar
källa

Kombinera en svart miniklänning med en jacka med svart och gult tryck för att fullborda denna enkla och eleganta look. För resten av outfiten kan du bära ett par svarta läder över de knähöga stövlarna för att fullända outfiten med stil.

Grå ribbad kofta med röd rutig halsduk och ankelboots

grå ribbad kofta med röd rutig halsduk och ankelboots
källa

Det här är en ganska tjejig och ungdomlig look. För att uppnå detta kan du bära en vit chiffongblus med en grå ribbad stickad tröjakofta. Kombinera dem med mörkblå skinny-jeans och mörkbruna läderstövlar med höga klackar. Lägg till en röd och svart rutig halsduk för att se mer glad och iögonfallande ut.

Avslappnad vit t-shirt, sliten jeanskjol och höga läderstövlar

Avslappnad vit t-shirt, sliten jeanskjol och lårhöga läderstövlar
källa

För en snygg och avslappnad streetoutfit kan du bära en lite överdimensionerad vit t-shirt med en ljusblå riven jeanskjol. Kombinera dem med svarta högklackade läderstövlar för att se extra långa och smala ut. Du kan också lägga till en avslappnad svart kavaj för att piffa upp outfiten lite.

Mörkblå tröja jacka med svarta läder overknee boots

Mörkblå tröjajacka med svart läder över knähöga stövlar
källa

För att skapa den här mysiga och lättillgängliga affärsdräkten kan du bära en vit blus med en marinblå tröjajacka överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta läderstövlar med hög klack för en snygg och glänsande touch för att fullända outfiten.

Svart och röd tvåfärgad högsplittrad klänning med korta stövlar

svartbrun tvåfärgad högsplittrad klänning med korta klackskor
källa

Här är en mycket intressant och vacker klänning som du kan bära som en formell eller semi-formell klänning. I detalj är klänningen en svart, guld och röd färgblock maxiklänning med hög splittring. Kombinera den här fantastiska klänningen med kortklackade stövlar i svart mocka för att komplettera din look med elegans.

Svart utsvängd knälång ullklänning med läderstövlar

svart, utsvängd, knälång ullrockklänning med läderstövlar
källa

En svart ullklänning med lång kappa, en svart t-shirt med rund hals och en svart minikjol är en bra kombination att ha i din arsenal. Kombinera dessa vackra plagg med svarta läderstövlar med höga klackar för att fullända din outfit med stil.

Här är idéerna med högklackade kängor som jag vill dela med dig. För dig som letar efter enkla sätt att bli smalare och snyggare på samma gång, är listan ovan ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*