Home / Stil / Hur man stylar jeans med knappar
Hur man stylar jeans med knappar

Hur man stylar jeans med knappar

För dig som gillar sofistikerade detaljer i din outfit kommer du att gilla Button Fly Jeans. De är helt enkelt jeans med tre till fem framträdande knappar som används med eller i stället för dragkedjan. Oftast kommer det i form av jeans med hög midja, men det kan säkert vara jeans med låg midja också. Det är något som är förvånansvärt lätt att få till stånd. För att hjälpa dig att styla har jag samlat ihop några riktigt snygga idéer för outfit för jeans med knappar. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa kavaj med flyjeans med blå knapp


källa

För att börja med denna fantastiska lista med outfitidéer, kommer jag först att visa dig en elegant och elegant streetlook. För att uppnå denna look, kombinera en grå grafisk t-shirt med en ljusrosa kavaj. Kombinera dem med blå button-down jeans. Ett par höga klackar i svart läder fulländar din look.

Vit volangblus på ena axeln med gylfjeans med knappar

vit off-the-shoulder blus med volanger och button-down jeans
källa

För att uppnå denna stilfulla och diskreta sexiga avslappnade affärsdräkt kan du bära en vit chiffongblus med en axel som fokuspunkten i din outfit. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. Till skorna, bär ett par svarta mockaklackar med rundade tår. Lägg till en axelväska i svart läder till mixen för att fullborda looken.

Vit ärmlös blus med jeans med högt dräneringsrör med knappslå

vit ärmlös blus med uppdragna skinny-jeans med knappslå
källa

Det här är en outfit som får dig att se superlång och smal ut. Bär först en vit ärmlös kroppsnära blus över den. Kombinera den med skinny-jeans med superhög midja för att förbättra din midja många gånger om. Kombinera dem med ett par rosa runda tåklackar för att fullända outfiten med stil.

Mörkblå chiffongblus med gylfjeans med smala knappar

Mörkblå chiffongblus med skinny button flugjeans
källa

Detta är en mycket attraktiv och luftig outfit som du kanske vill prova. Bär en mörkblå chiffongblus med sofistikerade blommiga broderidetaljer till toppen. Kombinera den med blå skinny jeans med en knappgylf. För skorna, använd ett par sandaler med naken och guldklack för att se uppfriskande och chic ut.

Svart scoop-neck-formad kort t-shirt för att matcha smala jeans

Svart figursydd cropped t-shirt med skinny jeans
källa

Här är vad du vill göra för att styla denna eleganta och enkla outfit. Bär en svart t-shirt med scoop-neck. Kombinera den med marinblå skinny-jeans med hög midja för att få dig att se superlång och smal ut. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Grön stickad tröja med mock-neck i kombination med mörka flugjeans med hög midja

Grön stickad tröja med mock-neck i kombination med mörka flugjeans med hög midja
källa

För att få den här vackra och slimmade outfiten kan du börja med den olivgröna bodyconstickade tröjan med mock neck. Kombinera den med blå skinny-jeans med höga knappar för att få dig att se smal och attraktiv ut. Kombinera dina skor med ett par svarta mockaklackar för att fullända looken.

Ljusrosa bomberjacka med ett kort vitt linne

Ljusrosa bomberjacka med ett kort vitt linne
källa

Det här är en superung och attraktiv streetoutfit som du kanske vill prova. För toppen, bär ett vitt cropped linne med en ljusrosa cropped bomberjacka och svart krage. Kombinera dem med gråblå skinny jeans. Bär ett par klassiska vita high-tops till skorna.

Vit longline ullkappa med mörkblå skinny jeans

vit longline ullkappa med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en annan mycket unik och elegant outfit som använder några smarta lagertrick. För att styla denna look kan du bära en svart och grå rutig skjorta. Para ihop den med en ljusrosa lång ullkappa. Bär mörkblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa ankelstövlar i läder för att fullända looken.

Grå t-shirt med volang och blå skyskrapajeans

grå t-shirt med volang och blå skyskrapajeans
källa

För att uppnå just den avslappnade outfiten för affärer, här är vad du behöver göra. Bär först en grå kortärmad slim-fit t-shirt med en volangaxel som mittpunkten i din outfit. Kombinera toppen med blå skinny jeans med knappar. Bär ett par ljusrosa spetsiga lädernibbar för att komplettera din outfit.

Svart och vit prickig chiffongskjorta med skinny jeans

Svart och vit prickig chiffongskjorta med skinny jeans
källa

Det här är en ganska cool vintageoutfit som du kanske vill prova. Bär helt enkelt en svart och vit prickig chiffongskjorta för toppen. Kombinera den med vita skinny jeans med en knappgylf. För skorna, bär ett par bruna läderplattor med rund tå för att fullborda utseendet.

Vit figursydd T-shirt med ljusblå skinny jeans med knappslå

Vit figurnära T-shirt med ljusblå skinny jeans med knappslå
källa

För att uppnå denna absolut minimala outfit, här är vad du behöver göra. Bär helt enkelt en vit bodycon-t-shirt med ljusblåa skinny-jeans med knappar. Bär ett par rosa spetsiga klackar till skorna. Du kan bära en ljusrosa läderhandväska om du vill se lite mer formell ut.

Svart och röd rutig flanellskjorta med smala ljusblå jeans

svart och röd rutig flanellskjorta med smala ljusblå jeans
källa

För att uppnå denna snygga och pojkaktiga look kan du bära en grå t-shirt med en svart och röd rutig pojkvänsskjorta i flanell. Kombinera dem med smala jeans med blå knappar. Bär ett par ankelstövlar i brunt läder för skorna för att fullända looken.

Grå chunky stickad tröja med svarta utsvängda gylfjeans

grå chunky stickad tröja med svarta utsvängda gylfjeans med knappar
källa

Här är vad du behöver göra för att skapa denna mysiga och snygga outfit. Bär en ljusgrå chunky stickad tröja. Kombinera den med svarta, utsvängda jeans med hög midja. För skorna, använd ett par vita stövletter för att se unika och uppfriskande ut.

Här är idéerna med knappgylfjeans-outfit som jag ville dela med dig. Prova dem och var redo att se snygga och annorlunda ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*