Home / Stil / Hur man stylar jeansshorts med hög höjd
Hur man stylar jeansshorts med hög höjd

Hur man stylar jeansshorts med hög höjd

För att se extra lång och smal ut är det en mycket bra idé att bära höga jeansshorts. Med ”skyskrapa” menar jag de där jeansshortsen som kan täcka din navel. Med andra ord, när du kopplar ihop en crop-top med jeansshorts i höga höjder visar du bara lite hud utan att visa naveln. Så du kan visuellt flytta upp midjan och se väldigt smal ut. För att visa dig hur du stylar dem har jag sammanställt en lista över de bästa outfitidéerna för skyskrapajeansshorts. Låt oss hoppa direkt in.

Vit slim fit grafisk t-shirt med blå jeansshorts


källa

För att starta den här listan med fantastiska outfitidéer, ska jag först visa dig denna formsydda, anständiga, sexiga och ungdomliga look. För att uppnå denna look kan du bära en vit och orangegrå t-shirt med blå smala minijeansshorts. Till skorna kan du bära ett par vita low-top sneakers för att fullända looken.

Grå midi-skjorta med knappar, svart linne och jeansshorts med hög höjd

Grå midi-skjorta med knappar, svart linne och jeansshorts med hög höjd
källa

Denna outfit visar ett luftigt sätt att klä sig på. För att skapa denna look kan du bära en grå tunikaskjorta med långlinjeknäppt och bära den som en kofta. Kombinera den med ett svart linne och blå jeansshorts. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor. Lägg till en handväska i svart läder för en elegant touch.

Vit button down skjorta och svarta button down jeansshorts

vit button down skjorta och svarta jeansshorts med svart knappslå
källa

För att skapa denna uppfriskande och attraktiva affärsdräkt kan du helt enkelt bära en vit skjorta med avslappnad passform överst. Kombinera den med svarta denimshorts med hög midja som har en cool gylfdesign. För skorna, bär ett par ljusrosa sandaler för att fullända looken.

Svart och vit blommig chiffong cape och crop top

Svart och vitt blommigt chiffongkappe och crop top
källa

Det här är en mycket unik och konstnärlig outfit som du kanske vill bära för ett avslappnat strandhäng. För att skapa denna look kan du bära ett svart cropped linne med svarta jeansshorts. Kombinera den med en chiffongkofta i svart och vitt med blommönster. Bär ett par svarta sandaler för att se extra snygg ut.

Svart passform linne med jeansshorts med högt bälte och ärmslut

svart bodycon linne med höga jeansshorts med bälte och muddar
källa

För er som är i väldigt bra form så är det verkligen inte mycket ni behöver göra för att se som bäst ut. Du kan till exempel helt enkelt bära ett svart bodycon linne med ljusblå jeansshorts med muddar. Ett svart läderbälte och ett par vita sneakers är ett säkert sätt att fullända din outfit.

Svart och vitrandig t-shirt med scoop-neck och ljusblå otvättade högresshorts

svart och vitrandig t-shirt med scoop-neck och ljusblå otvättade högresshorts
källa

För att forma denna avslappnade och ungdomliga look kan du börja med den svart-vitrandiga långärmade t-shirten med scoop-neck. Kombinera den med ljusblå otvättade mini jeansshorts med byxor med hög kropp. Bär ett svart matt läderbälte med ett par vita sandaler för en snygg och uppfriskande look.

Svart och vit leopardmönstrad chiffongskjorta och jeansshorts

Svart och vit leopardmönstrad chiffongskjorta och jeansshorts
källa

För att uppnå denna lite mer mogna look här, här är vad du vill göra. Bär en svartvit skjorta med gepardtryck för toppen. Kombinera med blå minishorts i hög modell. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta balettkläder för att göra outfiten snyggt färdig.

Vitt figursydd cropped linne i kombination med blå minijeansshorts

Vitt figursydd cropped linne med blå mini jeansshorts
källa

Här är en annan outfit gjord speciellt för dig som är i bra form. För att forma denna outfit kan du bära ett vitt lätt beskuret linne. Kombinera den med ljusblå denim minishorts med hög midja. För skorna, bär ett par ljusrosa sandaler med band för att fullborda looken.

Vit löst sittande linne button down skjorta och slitna blå jeansshorts

vit löst sittande linneskjorta med slitna blå jeansshorts
källa

För att uppnå denna snygga och attraktiva affärsmässiga look, kan du bära en långärmad linneskjorta med knappar i vit eller ljusrosa. Kombinera den med slitna blå jeansshorts. Bär bara ett par ljusrosa ballerinor eller plattor för skorna för att komplettera outfiten med en damliknande touch.

Vitt linne i chiffong med ljusgrå väst och jeansshorts

vitt linne i chiffong med ljusgrå väst och jeansshorts
källa

För att uppnå denna stiliga och konstnärliga look måste du använda några smarta lagertrick. I detalj kan du bära ett vitt chiffonglinne med en ljusgrå longlineväst. Kombinera dem med blå jeansshorts med hög camisole och muddar. Bär ett par svarta balettkläder för att hålla skorna rena och snygga.

Blus med svart och rosa rosentryck, minishorts och spetsig häl

Blus med svart och rosa rosentryck, minishorts och spetsiga klackar
källa

För att uppnå denna kvinnliga outfit här är vad du vill göra. Bär en långärmad chiffongblus med svart och rosa rosentryck till toppen. Kombinera den med ljusblå mini jeansshorts. Bär ett par spetsiga klackar i silver i metall för att se extra slående ut. Den stickade axelväskan passar förvånansvärt bra till resten av outfiten.

Grå båtringad tröja och ljusblå uppdragna jeansshorts

grå båtringad tröja och ljusblå uppdragna jeansshorts
källa

För att uppnå denna enkla, mysiga och ungdomliga look kan du helt enkelt bära en avslappnad grå stickad tröja över den. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Bär vita sneakers för skorna för att fullborda looken.

Röd och marinblå rutig pojkvänskjorta med höga shorts och stövlar

röd och svart rutig pojkvänskjorta med höga shorts och stövlar
källa

För att uppnå denna snygga och pojkaktiga look kan du bära en röd och marinblå rutig pojkvänskjorta. Bär den med ljusblå jeansshorts. Bär ett par stridsstövlar i svart läder för dina skor för att fullända looken.

Här är idéerna för outfit för skyskrapajeanshorts som kan intressera dig. Prova dem och njut av din nya långa och smala look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*