Home / Stil / Hur man stylar kameljacka
Hur man stylar kameljacka

Hur man stylar kameljacka

För dig som letar efter sätt att få din affärsoutfit att se bättre och snyggare ut, du har kommit till rätt ställe. Kanske vet du redan att en kavaj får dig att se smart och smal ut. Men medan alla bär den svarta, den vita eller den marinblåa, har du funderat på att ersätta den med en kameljacka, antingen en kavaj, en långlinjejacka eller en stor kappa? Det du kommer att se är några av de bästa idéerna för kameljackor som jag har samlat på mig. Låt oss ta en titt.

Kameljacka i mocka med vit västtopp och skinny jeans


källa

En beskuren jacka är superlätt att styla och ta av, och det är så jag börjar den här listan med snygga outfitidéer. För att skapa denna stiliga affärscasual-look kan du bära en kameljacka i mocka med en vit västtopp. Bär dem med vita skinny-jeans och svarta remmar med öppen tå för en ren, snygg look.

Camel kavajjacka med vit V-ringning och jeansshorts

Camel blazerjacka med vit V-ringad topp och jeansshorts
källa

Här är en affärsdräkt som lutar mycket åt den avslappnade sidan. Detta är perfekt för dig som vill se lite edgy ut. Bär en vit V-ringad t-shirt och en kavajjacka i kamelull till toppen. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts. Bär ankelstövlar i svart läder för att hålla skorna snygga.

Lång jacka med vida ärmar och vit ribbad tröja

Camel långärmad jacka med vit ribbad tröja
källa

För att uppnå denna luftiga look bör du kombinera en lång jacka med en lång tröja. I detalj kan du bära en vit ribbad tröjaklänning med svarta läderbyxor. Täck upp dem med en långärmad, vidärmad jacka. Bär avslappnade svarta läderskor med skorna för att lägga till en ungdomlig touch till utseendet.

Camel longline jacka med svart tröja och skinnbyxor

Camel longline jacka med svart tröja och skinnbyxor
källa

Detta är en väldigt enkel och stilren kamel och svart look. För att uppnå detta kan du bära en svart chunky tröja med svarta skinnbyxor. Bär den med en camel longline ulljacka. För skorna, använd ett par ljusrosa spetsiga klackar med silver paljettdetaljer för att se mer damlika ut.

Lång kamelulljacka med blå chambrayskjorta och slitna jeans

lång kamelulljacka med blå chambrayskjorta och slitna jeans
källa

Här är en ganska cool business-casual outfit som har mycket pojkvänsstil. För denna look, bär en blåknäppt chambray-skjorta och lång jacka i kamelull för toppen. Kombinera dem med blåa jeans och ett svart bälte. Kombinera denna outfit med leopardmönstrade ballerinaskor för en mer sofistikerad look.

Camel blazer med blå chambray skjorta och svarta chinos

Camel blazer med blå chambray skjorta och svarta chinos
källa

För att se chic och stilig ut, här är en business-casual outfit att överväga. Bär en ljusblå chambray-skjorta till toppen och en kameljacka över den. Para ihop dem med svarta beskurna chinos. För skorna, bär ett par bronsbalettkläder för att komplettera outfiten.

Kamelullkappa med vit och svart randig tröja

Kamelullkappa med vit och svart randig tröja
källa

Det här är en mycket luftig och mycket lättillgänglig look som du kan bära för både affärs- och vardagliga sammankomster. För att uppnå denna look kan du bära en vit och svart randig tröja med en camel longline jacka. Kombinera dem med gråa skinny jeans med muddar och svarta spetsiga klackar för en elegant touch.

Kameljacka med svarta skinny jeans

Kameljacka med svarta skinny jeans
källa

Så här skulle en helsvart outfit se ut med en kameljacka. Resultatet är ganska smart och rent. För att uppnå detta, kombinera en svart t-shirt med svarta skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att komplettera den helsvarta delen. Lägg nu till en kameljacka för att förvandla denna outfit till en snygg outfit.

Lätt camel longline jacka med polotröja och skinny jeans

Lätt camel longline jacka med polotröja och skinny jeans
källa

Detta är en mycket mysig outfit som låter dig se attraktiv och tillgänglig ut. För att forma denna outfit kan du bära en rouge rosa turtleneck med en lätt camel longline jacka. Bär den med ljusblå skinny-jeans och ljusrosa och svarta balettkläder för en uppfriskande och damliknande look.

Camel kavaj med svart t-shirt & marinblå och grå rutiga byxor

Camel kavaj med svart t-shirt och mörkgrå rutiga byxor
källa

Detta är en mycket unik och snygg outfit tack vare det unika byxvalet. Bär en svart t-shirt med en kameljacka till toppen. Här är den intressanta delen. Kombinera delarna med mörkblå och grå rutiga skinny byxor. Bär svarta och guldiga balettkläder för att fullborda looken.

Kameljacka med ljusblå button down skjorta och chinos

Kameljacka med ljusblå skjorta och chinos
källa

För att uppnå denna stilfulla och eleganta affärscasual-look kan du bära en ljusblå button down-skjorta och en kameljacka överst. Kombinera dem med svarta chinos med muddar. Bär ett par spetsiga klackar i rouge och svart läder för att fullända din outfit.

Dubbelknäppt kavaj med vit blus och svarta skinny jeans

Dubbelknäppt kamelblazer med vit blus och svarta skinny jeans
källa

Det här är en lite unisex-outfit som är rolig att ha på sig då och då. Bär en vit button down-blus och kamel dubbelknäppt kavaj till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta loafers i läder istället för klackar för att se stilig och unisex ut.

Maxi camel longline jacka med svart tröja och jeans med muddar

Maxi camel longline jacka med svart tröja och jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt platt men ändå vacker vinterlook. Bär helt enkelt en svart stickad turtleneck-tröja och en camel maxi-jacka. Kombinera dem med blå ribbade och muddar jeans med raka ben. Bär ankelstövlar i svart läder för att sätta en snygg touch till din outfit.

Ärmlös camel longline jacka med svarta skinnbyxor

ärmlös camel longline jacka med svarta skinnbyxor
källa

För att uppnå denna coola och mörka look kan du bära en svart V-ringad ärmlös topp och svarta läderbyxor. Bär en ärmlös longlinejacka från Camel för en snygg och luftig touch. Komplettera outfiten med ett par ljusrosa klackar med öppen tå.

Här är idéerna med kameljackor som är lätta att ta av. Prova och se hur snygg du kan se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*