Home / Stil / Hur man stylar kamelkappa
Hur man stylar kamelkappa

Hur man stylar kamelkappa

För dig som är nybörjare inom semi-formella eller affärsmässiga vardagskläder, kan termen kamel vara väldigt nytt för dig. Men för er som har arbetat på kontoret i flera år och börjar uppskatta skönheten i ett affärsutseende, bör ni veta att kamel- eller solbrända föremål kommer att få dig att se elegant och stilig ut på samma gång. Idag ska jag specifikt undersöka hur man bär kamelkappan. Med det i åtanke har jag sammanställt några riktigt snygga kamelrocksoutfitidéer och jag ska visa dem för er nu. Låt oss hoppa direkt in.

Kamelkappa med svart stickad tröja och skinnbyxor


källa

För att starta den här listan med attraktiva outfitidéer, som mestadels är business casual outfits, kommer jag att visa dig en outfit som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart chunky tröja med rund hals och en lång kamelrock. Kombinera dem med svarta läderleggings och rouge rosa klackar med paljettdetaljer för att se enkla men fantastiska ut.

Lång kappa i kamel konstläder med ribbad tunikatröja och leggings

Lång kappa i kamel konstläder med ribbad tunikatröja och leggings
källa

För att forma denna vackra lager outfit som låter dig se mysig och snygg ut på samma gång. Du kan bära en vit ribbstickad tunikatröja med svarta leggings som kärnan i outfiten. Bär en lång kappa av kamelskum för att ge en snygg touch. För skorna, använd ett par svarta läderplattformsskor för att se elegant och elegant ut.

Camel Maxi Längd ullkappa med svart topp och slitna blå jeans

Camel taxi ullkappa med svart topp och trasiga blå jeans
källa

För att få fram denna snygga, pojkaktiga look som naturligt kommer att få dig att sticka ut från mängden, är en svart tröja med rund hals och blå muddar i slim-fit jeans en bra kombination att ha i garderoben. Lägg en kamel maxi ullkappa över bitarna. För att fullborda den coola looken, komplettera ett par stövlar med svart mockaklack för att se stilrena och eleganta ut.

Lätt camel longline kappa med crepe tröja med mock neck

Lätt camel longline kappa med crepe tröja med mock neck
källa

Här är en väldigt mysig och snygg outfit. För att forma den här outfiten kan du bära en tjock stickad tröja i rött eller crepe med skenhals och slänga en lätt, kamellång ullkappa över den. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. Bär ett par rosa läderkläder för att hålla skorna enkla och feminina.

Camel longline ullkappa med svart och vit randig långärmad t-shirt

Camel longline ullkappa med svart och vit randig långärmad t-shirt
källa

För att uppnå denna avslappnade och smarta affärslook kan du bära en svart och vit horisontell randig långärmad t-shirt med en lång kamelullkappa draperad över dina axlar. Ett par marinblå smala jeans med hög ankel och svarta balettkläder är ett snyggt sätt att avsluta din outfit på ett balanserat och lättillgängligt sätt.

Svart tröja med vit pojkvänskjorta och jeans

svart tröja med vit pojkvänskjorta och jeans
källa

En svart skrymmande tröja över en vit knapptröja pojkvänsskjorta är den perfekta affärsdräkten. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en lång kamelullkappa. Kombinera dessa plagg med blå slim fit jeans. Bär ett par ankelboots med leopardmönstrad färg för att sätta en mogen och feminin touch till looken.

Longline ullkappa med helsvart outfit

Longline ullkappa med helsvart outfit
källa

För att se supercool ut kan du bara kombinera din kamelullkappa med svarta och svarta bitar. Du kan till exempel bära kappan med en svart högringad tröja och svarta skinny jeans. Kombinera ankelstövlar i svart läder med en svart stickad mössa för att fullborda denna supercoola och mörka look.

Svart stickad mössa med camel axi ullrock och cropped jeans

svart stickad mössa med kamelkappa i maxiull och cropped jeans
källa

Här är en annan väldigt snygg outfit med svart stickad mössa. För att sätta ihop denna outfit kan du bära en vit blus med svarta skinny jeans och en lång kamelullkappa som kärnan i outfiten. Kombinera den med en svart stickad mössa och ett par leopardmönstrade klackar för att fullborda looken på ett vackert och sofistikerat sätt.

Cami-midi-lång dubbelknäppt ullkappa med lårhöga läderstövlar

Mellanlängd dubbelknäppt kamelullkappa med lårstövlar i läder
källa

Detta är en mycket intressant outfit som inkluderar en kostym och en kappa. Låt oss börja med kostymen. Bär en skjorta med vit krage, grå kavajklänning och matchande chinos. Bär en dubbelknäppt midikamel över dräkten. För att se ännu mer speciell ut kan du bära ett par svart läder över knästövlarna för att fullända looken.

Camel Midi Längd ullkappa med vit Mock Neck Formpassande tröja

Cami midi lång ullkappa med en vit figursydd tröja
källa

För att få den här mysiga och uppfriskande outfiten kan du helt enkelt bära en vit polotröja och en ulljacka med kamel. Bär ljusblå skinny jeans med vita sneakers för att fullborda den attraktiva och tilltalande looken.

Camel Short Blazer Coat med grå tröja och läderleggings

Camel kort kavajkappa med grå tröja och läderleggings
källa

Om du inte vill bära en lång kameljacka, prova en kort och vältränad kappa som denna, som har snittet av en typisk kavajjacka. Kombinera den med en skjorta med vit krage och en grå tröja för att se smart och elegant ut. Kombinera dessa plagg med svarta läderleggings och knähöga läderstövlar för att fullända looken.

Lång kappa med svart polotröja och läderbyxor

lång kappa med svart polotröja och skinnbyxor
källa

Här är en väldigt stilig och mörk outfit som inkluderar en kamelrock och andra svarta plagg. En svart turtleneck och en turtleneck och svarta läderleggings kompletterar denna look. Lägg till en lång kamelullkappa och ett par röda och rosa spetsiga klackar till mixen för att mildra de svarta delarnas allvar.

Camel fleecejacka med blå chambray skjorta och jeans

Camel fleecejacka med blå chambray skjorta och jeans
källa

En kamelrock passar väldigt bra till chambray och denim. I det här fallet är den långa kamelfleecekappan ihopkopplad med en ljusblå chambrayskjorta med knappar och blåa ankeljeans med smal passform. Bär ett par leopardmönster för att komplettera outfiten med en elegant och feminin touch.

Här är idéerna med kamelrocksoutfit som kan hjälpa dig att se elegant och vacker ut. Prova det bara så borde du kunna driva ditt casual outfitspel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*