Home / Stil / Hur man stylar kashmirponcho
Hur man stylar kashmirponcho

Hur man stylar kashmirponcho

Ibland har tyget lika stor betydelse som färganvändningen. När det kommer till ponchos är kashmirponchon en av de mest populära typerna. För er som inte vet exakt vad kashmir är så skulle mitt bästa sätt att förklara det vara en lite mjukare och tunnare variant av ull. Men det är faktiskt enklare för dig att bara titta på bilderna nedan och du bör upptäcka att du faktiskt ofta ser kashmirponchos utan att veta vad tyget heter. För att visa dig hur du stylar den har jag samlat några av de bästa idéerna för kashmirponcho-outfit för dig. låt oss dyka in

Ljusgrå kashmirponcho med vit västtopp och jeans


källa

En poncho är ofta bäst när den används som en del av en ledig outfit. För att starta den här listan med mysiga och avslappnade outfitidéer, ska jag visa dig bara en outfit som är superlätt att ta av. Du kan helt enkelt bära en ljusgrön kashmirponcho över en vit västtopp. Kombinera dem med mörkblå smala jeans och ljusrosa klackar för att se avslappnade och damlika ut.

Ivory cashmere poncho över vit mock neck tröja

Ivory cashmere poncho över vit mock neck tröja
källa

För en snyggare look kan du bära en vit tröja med mock-neck under ponchon istället för att bära en västtopp eller skjorta. Till ponchon kan du välja en elfenbensfärgad kashmirponcho, som ser mer uppfriskande och feminin ut. Kombinera dessa plagg med mörkblå skinny jeans med muddar och ljusrosa klackar med öppen tå.

Vit och rosa polotröja med polotröja

vit och rosa kashmir poncho med turtleneck
källa

Oftast är en poncho som en wrap utan tydlig utskärning. Men just den här är en sällsynt men vacker turtleneck skuren vit och rosa kashmirponcho. Du kan para den med svarta skinny jeans och svarta mockaboots för att fullborda denna unika och vackra outfit.

Blågrön halvtransparent kashmirponcho som bärs över en vit skjorta med knappar

kricka halvtransparent kashmirponcho över vit button down skjorta
källa

Mycket sällan skulle man se en halvtransparent kashmirponcho eftersom en speciell teknik vanligtvis skulle krävas för att skapa en. Här är en sällsynt och mycket damliknande krickfärgad halvskir poncho draperad över en vit skjorta. Kombinera dem med gråa skinny jeans och ljusrosa klackar för att se vackra och feminina ut.

Svart kashmirponcho med skinny jeans

skinny jeans i svart kashmir
källa

Vanligtvis ger en helsvart look människor ett intryck av mörker och allvar. Men eftersom just denna outfit är en svart kashmirponcho. Det gör inte outfiten mysigare trots användningen av svart. Svarta skinny jeans och svarta ballerinor kompletterar din outfit.

Knallröd poncho med svarta skinny jeans

knallröda ponchosvarta skinny jeans
källa

Om du letar efter en outfit som är mer iögonfallande är denna outfit speciellt för dig. För att uppnå denna ljusa och eleganta look kan du bära en vit västtopp med en röd kashmirponcho som topp. Bär dessa plagg med svarta skinny-jeans och svarta balettkläder för att komplettera din outfit på ett enkelt och snyggt sätt.

Svart lång poncho över vit skjorta & skjorta. Rutiga byxor

svart lång poncho över vita rutiga skjortbyxor
källa

Detta är en svart lång kashmirponcho med ett väldigt speciellt snitt. Du kan till och med kalla det en maxi kashmirväst om du vill. Dra helt enkelt ponchon över en vit skjorta med knappar och grå och mörkblå rutiga byxor. Lägg till ett par ankelstövlar i svart läder till utseendet för en elegant touch.

Ljusgrå poncho med helsvart outfit

ljusgrå poncho helt svart outfit
källa

För en enkel och diskret look kan du helt enkelt kombinera en poncho med en helsvart outfit. I det här fallet väljs en ljusgrå kashmirponcho. Du kan kombinera den med en svart t-shirt och svarta jeans med vida ben. För skorna, använd en svart ankelrem med öppna tår för lite elegans. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Grå kashmirponcho med svarta skinny jeans

grå kashmir poncho svarta skinny jeans
källa

Medan de flesta kashmirponchos du kan få på marknaden är enfärgade, finns det några som är färgblockerade och ser riktigt bra ut också. Här är till exempel en grå och rosa kashmirponcho som ser väldigt vacker ut. Kombinera den bara med svarta skinny jeans och svarta balettkläder för att se minimalistisk och bedårande ut.

Bär den med en vit button down skjorta och skinny jeans

Skinny jeans med vit skjorta
källa

För att se ledigt chic ut kanske du vill bära en figursydd stickad tröja över en vit skjorta och låta kragen titta fram. Här är en liten twist på en så chic look. Du kan bära en svart kashmirponcho över en vit skjorta istället. Bär den med skinny jeans och svarta läderstövlar för att fullända looken.

Mörkgrön kashmirponcho med vit skjorta och svarta chinos

mörkgrön kashmir poncho vit skjorta svarta chinos
källa

Mycket lik den tidigare outfiten men med lite färgbyte ser outfiten lite mindre chic ut men mer feminin. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en mörkgrön kashmirponcho med en vit button-down skjorta. Bär den med svarta chinos och ljusrosa spetsiga klackar för att fullborda denna avslappnade look.

Ljusgrön poncho med chinos & klackar

ljusgrön poncho med chinos
källa

För en ren och avslappnad look kan du helt enkelt bära en ljusgrön kashmirponcho med svarta chinos. Bär dem med svarta ballerinaskor för att komplettera denna minimalistiska outfit.

Ljusrosa kashmirponcho med vita skinny jeans

Ljusrosa kashmirponcho och vita skinny jeans
källa

För en damliknande och vacker look kan du bära en ljusrosa kashmirponcho med vita skinny jeans. För att se ännu mer uppfriskande ut, använd vita sandaler med klackar för att ta denna outfit till nästa nivå.

Bär den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans

vit t-shirt mörkblå skinny jeans
källa

En poncho kan ofta förvandla en väldigt enkel outfit till en väldigt snygg och feminin sådan. Till exempel består outfiten av en vit t-shirt, blå skinny jeans och svarta balettkläder. Det skulle ha varit en ganska snygg casual outfit. Men nu, med den grå kashmirponchon, är outfiten bara underbar.

Röd kashmirponcho med gråa skinny jeans

röd kashmir poncho grå skinny jeans
källa

Ett intressant försök att bära en röd kashmirponcho med ett långt halsband i boho-stil. De ser förvånansvärt bra ut tillsammans. Komplettera outfiten med gråa och blåa skinny-jeans och sandaler med nakna klackar för en uppfriskande touch.

Jag hoppas att du tycker om att läsa idéerna om kashmirponchokläder ovan. Du borde kunna se att dessa outfits faktiskt är ganska lätta att ta av sig. Testa dem och se om någon av kläderna passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*